Русия успешно изстреля подводни балистични ракети "Булава"

Русия успешно изстреля четири междуконтинентални балистични ракети "Булава" от ядрената подводница "Юрий Долгоруки"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"подводни балистични ракети"?!?!?!? Е, вече и за глухите е видно, че джурналята ни са прости и необразовани! И, после ревете срещу това, че ни наричат дебили!

1

Готина държава от която кой как се замогне и гледа да се чупи

и от която един оранжев клоун с "голямо копче" пикае в шише...))

1

1

Отлично постижение братушки! Още едно оръжие с което ще защитите Русия и света от напаста на лудите говеда от федераската ФАЩ. А сега плтените гъзолизци козяците да кажат колко успешни изстрелвания имат краварските антики Трайдънт и Минетман?! НУЛА!!!! Защото тия ръждиви антики, дори не могат да летят! Както установи британския флот преди няколко месеца- нито една от ръждивите им консерви Трайдънт не литна! Факти!

ti si lud

тИ СИ ТЪП.

А къде са нашите ракети?

Нашите ракети бяха нарязани на скрап по искане на САЩ и Турция като условие за приемането ни в НАТО

Руските убийци продължават с технологии за убиване. Няма по жестоко, злопаметно и кръвожадно племе от ватенките.

по краварските лизачи

Четиримата конници на Апокалипсиса ...

което не убива, не разрушава, не унищожава, ще направят ли скоро?

А и не им е присъщо да направят нещо свястно! Сигурен съм, че и ракетите им не са свестни, а само хвърлят къч за да се покажат пред собствения народ!

ne

Човек ако попрочете повечко коментари на соросчетата относно руската бойна техника, доста накриво ще започне да вижда ;) А всъщност... оказва се, че съветският, вече доста дъртичък военно-транспортен самолет Ил-76 е огромен хит сред почитателите на авиотехниката по цял свят. В ютуб има доста клипове на тази машина и коментарите преливат от възхищения, най вече от мощта и специфичният турбинен вой на двигателите, което според всички било по добро и от музика. Не знаех че руската военна техника има толкова горещи почитатели по света, чак аз се изненадах. Лесно проверимо. В ютуб пишете Il-76 и четете коментарите отдолу.

На теб и оборска тор ти харесва и можеш да си я миришеш цял ден, ама да е руска!!! Все пак си добричлия!?

То имаше ИЛ-76 с лазер на него. Характерни са с едни топки на носовете.

Хахаха Сравняваме Булавата с Трайдънт С4, която отдавна е пенсионирана. В момента на въоръжение са D5, с които обаче не е коректно да се сравнява ;) Безаналогова рал'та, както винаги.

Ами сравнявай, кой ти пречи? При двойно по-голямо стартово тегло (60 тона спрямо 36 за булава) Д5 носи с 20% повече товар - кофти гориво, какво да правиш. Бойните блокове на трайдънт 2 падат инерционно - като тухли, докато руските маневрират самостоятелно. Има още доста, потърси сам.

Кретен, пропуснал си, че Трайдънта пътува 3 000 км повече, пренася товар до 4300 килограма срещу 1150 на Булава, а не както си написал 20% по-голям товар.

Чети Пенчо, чети... Пътува не 3000 а 1600 километра повече .... ОЛЕКОТЕН - когато носи ЕДНА единствена бойна глава. От 8 възможни. Максимално носи 2800 кг., не 4300, както се опитвааш да послъжеш. Чети, пак ще останеш гладен... умнико....

Руские идут! Дърпайте още мечката за опашката, ала после пак ще ревете недоклатени западняци с "ценности".

Нали руснаците никога не нападали бе, само се защитавали?!?! Как така ще идват, да не сме ги нападнали случайно и да не знам?

ПетнаЙста икономическа сила, защото е бензиностанция с ядрени ракети - това е Россия днес. Ако нямаше газ и петрол след 30 място

Платените предатели от държави от третия свят да не се обаждат.

Тия ракети могат да паднат и върху твоята кратуна българче рускопоклониче

Какво Българче си, бе гъзолзцо ? Предателите са тези, които наливат милиарди левове в Русия без нищо, освен комисионната им.

абе селски 15-та икон.сила викаш. Абе отварям сайта на Световната банка и МВФ и там пише : Русия БВП по ППС 2017Г.: 4,153 трилиона долара : 5-то място в света.

явно си отворил фалшивия сайт на световната банка и МВФ, защото истинските са два различни сайта, а този сайт който си отворил е фалщив и създаден по поръчка на мужицште

Всъщност, е отворил правилния сайт. Просто дебилите като "не руски гъзолизец, а американски браун-ноузър" не знаят каква е разликата между номинален и ППС БВП. Номинален е в абсолютна стойност и определя приноса към световната икономика. ППС е Паритет на Покупателна Способност (Purchasing Power Parity) и се определя според реалната покупателна способност на населението, т.е. взима предвид цените на стоките и услугите. Не помага и простия факт, че в САЩ селското стопанство е с 1.12% от БВП, реалното производство е 19.1%, а 79.7% е сектора на услугите, който е доминиран от банките. Не случайно краварите "демократизират" всеки, който реши да се откаже от USD. Защото единственото, което ги крепи, е петро-доларът. Без него икономиката им е 80% въздух под налягане. Обедненото Крадство, взимайки предвид ППС, са 3 позиции след Русия.

Мдаа.... а през това време Спейс Х изстреля поредните 10 спътника Иридиум + още 2 научни спътника. Приоритети... Но руските ракети са важната новина.

Ми то и индийците изстрелват по толкова.

Индиците вдигат 1 тон товар, в случая говорим за товар от 6460 kg

mathur

Абе глупчо всичко това се снима в студио бе....Събуди се бе...

BajMihal

Откъде ви изравят бе?!?! Какво студио, кви пет лева? Нали Иридиум си плащат за да им качат спътниците на орбита? Баси смешниците има тука!!! Не знам на какви гъби си брат, ама е добре да смениш дилъра...

Абе да не излезе като с тези ракети с атомния двигател, дето можели да летят вечно и на 12 000 км, а се оказа всъщност, че имат само 4 теста и то неуспешни, и най-голямото разстояние, прелетяно на тези тестове е 35 км, а максималното време, за което ракетата се е задържала във въздуха е 2:07 минути? Ватнишката простотия, както и тази на русофилистиците е всеизвестна по целия свят.

като почетеш още малко дойче зеле с моркови /работническо дело/ може и ти да полетиш.Так че чакай да ще ще още малко.

Ей, не се спряхте да лъжете нагло. От къде е тая информация? Измисли я докато си пиеше кафето ли?

Оттам и написана на любимия ти руски език.

русия - империя на злото. Кога ще отворят успешно вратата на лек автомобил?

селски виж сега: те отварят успешно и вратата на автомобил защото така или иначе произвеждат в Русия някъдето около 15 вида и марки автомобили , освен това учудващо за тебе Камаз е третият най голям производител на камиони в света и 5-тият най голам износител на такива.Освет това произвеждат за твой ужас и електрически автобуси иавтомобили: половината от градският транспорт в Москва ,Казан и Новосибирск вече е с електрически автобуси на Камаз-факт.На всичкото отгоре за ужас на розовите капачкипо света Русия е най големият износител на атомни технологии и реактори.Факт и освен това продава ракетни двигатели на САЩ.На всичкото отгоре със сигурност не знаеш ,че инженерните проекти на интериорните компоненти, системните инсталации (като например системата за контрол на околната среда, горивната, електрическата и хидравличната система), пилоните, елементите, които свързват корпуса на самолета с крилата, и елероните за самолетите Боинг са проектирани от руските инженери на поделението на Boing в Русия – Boeing Design Center (BDC), в който работят 1200 самолетни инженери в конструкторсите бюра в Иркутск Казан Москва, така е е от 15 -20години.

А случайно да знаеш, че заводът на Камаз е американска инвестиция от средата на 90-те, докато отношенията им с руснаците бяха относително топли?!??? А да знаеш също така, че ракетните двигатели, които "продават" на САЩ са всъщност под американски лиценз и всъщност се произвеждат по американска поръчка без руснаците самите да имат право да ги използват за собствени цели?!??? И пак поделението на Боинг е фирма собственост на Бойнг, а не руска фирма...руснаците са наети да работят за американската фирма при спазване на американските правила и стандарти...

А па да не говорим кой печели рали Дакар. В последните години са само Камаз при камионите

Не произвеждат, а сглобяват 15 марки автомобили. Докарват им ги в комплекти от чужбина и мужиците завиват гайки на ръка. Камаз като е трети най-голям производител на камиони в света, защо го няма по улиците на България и останалите европейски държави? Явно нямат достъп до европейските пазари защото не отговарят на европейските стандарти и като им сложат европейски мита, стават непродаваеми. Руската техника е тежка, енергоемка и ненадежна. Основана е на стари германски технологии, а руска елестроника няма. Руснаците пропиляха стотици милиарди долари за гуляи и пропуснаха златни шансове да си модернизират икономика. Русия не произвежда стоки, а изнася суровини. Руският бюджет се крепи на приходите от износа на нефт и газ. А какво произвежда Русия може да разберете като влезете в магазините "Березка": консерви, водка, селедка, икра. Хем не вкусни, хем скъпи.

дето стандартът им на живот е 7-8 пъти по-нисък от развитите демокрации, проядени от корупция и престъпност. Скапано здравеопазване, пиянство...

Когато форд спрат да привикват милиони автомобили в сервизите.

Когато викнат руските автомобили за сервизна акция, тогава може да правиш такива коментари. Руските автомобили са в постоянна сервизна акция. Но понеже никога не си карал такъв автомобил пишеш по форумите глупости

А, това ще се случи съвсем скоро. Форд вече обявиха, че спират производството и продажбата на лекотоварни автомобили :D

Само за сведение - Камаз не е американска инвестиция и никога не е бил. Първия Камаз е от 1976 година. А тая фалшива новина можеш да си я завреш някъде

Камаза за рали Дакар е със специален двигател, а не серийния. Но да цитирам специалистите по Камаз и смяната на двигателите им: ... Другия вариант е продажба на КАМАЗ-а и закупуване на КАМИОН.

Абе, пиле шарено... Колко руски автомобила си видял в България бе, другарю? Освен древните вече ладички и волги по селата в провинцията... Какви коли, какви камиони, какви КАМАЗ-и, какви пет рубли бе, миличък? Какви подводници, какви ракети бе, товарищ? АНИМАЦИОННИ ФИЛМИ ТИП НУ, ПОГОДИ!!! Оня ден беше някакво торпедо, сега ракети, па даже и цели четири /демек - всичките/. Каква икономика, каква индустрия бе, хора? Тая държава от един век насам върви 50 години назад и 50 години у лево бе, русофили мили родни!!! Какви 15 марки автомобили, каква пета или шеста по сила икономика бе, хора? И защо никой още не е емигрирал да живее там, а всички искат да живеят при "краварите", "соросоидите" и "джендърите"? Както казвате - факти... Айде сега да ви видя опорните точки, празни червени кратуни...

А за ракетните двигатели е още по-голяма фалшива новина. РД180 не се използва от руснаците защото имат по-добри - РД-191. Има в тубата един хубав американски филм за РД-180. Там фашките си признават, че нямат идея как работи този двигател. Гледай то. Много е интересен. И полезен за такива като теб

Тъпчо, РД-191 е еднокамерен, а РД-180 е двукамерен, а пък РД-170 е четирикамерен. РД-191 е блед опит да се доближат по характеристики до Мерлините, като свалят максимално теглото. Така са успели да постигнат отношение тяга/собствено тегло 89, докато при РД-180 е 71, но въпреки това са далече от Мерлините с тяхното отношение тяга/собствено тегло от 200.

Пука ни какво изстрелват тея пияндури.

Ще ти запука скоро. Така ще ти запука, че ще ти свирят ушите

Слава на Русия !

Направо се ос*ра. Нацвъкай си плюсове.

МИЛИТЕ НЕЩАСТНИЦИ,КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ МАЛКО ДА СИ ПОВДИГНАТ САМОЧУВСТВИЕТО.ХАХАХА

нещастник ,те винаги са имали и ще имат самочуствие, защото има за какво

Не гледай руснаците ! Важното е, че ти си велик и щастлив !

Милия ти. Прост и безнадеждно глупав