Коментари - Русия успешно тества хиперзвуковата ракета "Циркон" | IT.dir.bg
назад

Русия успешно тества хиперзвуковата ракета "Циркон"

Това е второто изпитание на този тип ракета за две седмици

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Русия успешно тества хиперзвуковата ракета "Циркон" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 2022г. "Циркон" влиза официално на въоръжение... От нея спасение няма! Малеееее страх!!!

Обсегът на действие на американската палубна авиация е 800 км. "Циркон" има далекобойност над 1000 км., вероятно горе долу колкото "Калибър". Т.е. носителят на "Циркон"-и се намира извън обсега на американската авионосна ударна група. Като се има предвид, че Циркон се движи с около 10 000 км/ч и при това маневрира, то никаква действаща ПВО/ПРО система не е в състояние да го свали. Балансът на силите на море коренно ще се измени с настъпването на 2022г. !

Колкото и да маневрира, вулканите ще го надупчат.

Циркон е неуязвим за Вулканите. Те могат да поразяват само реални цели като Оникс или Гранит. За това дето лети във ватните фантазии бронебойни патрони няма открити! Няма открити! P.S. Казват обаче, че халоперидолът помагал. :)

ЩЕ!...ЩЕ!... Су-57 още от 2015 всяка поредна година изменя коренно силите във въздуха. :)

Човек, имаш ли си на представа що е то 10000 км/ч, че и да правиш някакви си кой знае какви маневри? Имаш ли си представа с каква скорост се движи бойната глава на МБР в последният участък от траекторията? Знаеш ли ккво представлява американската ПРО система THAAD? Знаеш ли че тя е кинетична, т.е. поразява целта при пряк сблъсък, при физически контакт с мишената? Предназначена е за поразяване на МБР с маневриращи бойни глави (имаги такива още по времето на Студената война). И, разберете, Раша Бейонд не е достоверен източник. Познавам хора, работещи в секцията в България, та... Не знам кога, но това гнездо на усойници трябва да се закрие и да се изхвърлят боклуците от България.

но не е чак толкова лесно да се потопи американски самолетоносач, та било то и с "Циркон". Около него са кораби за ПВО, ПРО, ППЛО, за РЕБ и т.н. Хич не е проста работа потопяването му и то преди да са излетели самолетите от него. Що не направят тест с "Кузя", та да видим дали въобще ще падне близо до него този "Циркон"? Сигурно не смеят, щото с тия неуправляеми "гиперзвукы" не се знае знае ли се.

Тъй, тъй...Да не те тревожа но Кузя както му викаш едно на едно ще прати на оня свят всеки краварски самолетоносач! Защото за разлика от краварсвките гемии Кузя е въоръжен до зъби! Защото не е просто самолетоносач а ТАКР! Противокорабни ракети, ПВО раакети , оръдейно ракетни комплекси противоподводъчни ракети и какво ли още не! Се неща които краварките галоши нямат! факт!

1. Циркон по предишни публикации се движи с над 8000km/h. Ако се изтреля от разстояние 400 км както при този опит това разстояние ще го измине за по-малко от 3 минути. 2. Противоракетната отбрана на САЩ е снабдена с ракети които се движат с 3-4 пъти по-ниска скорост. За да уцелят мишена движеща се с висока скорост трябва предварително да се знае траекторията й, и да се изтрелят предварително няколко ракети по евентуална позиция на сблъсък. За да се получи това ракетата трябва да се движи по параболична траектория. 3. Циркон не е балистична ракета следователно чисто математически неможе да се определи траекторията и. Та как хамерикацтите ще се защитят срещу една такава ракета?

Какви ракети, какви пет лева? Тази хипер, дупер, пупер ракета, ще я посрещне оръдието вулкан. Така хубаво ще я нашари, че няма да разбере, от къде и е дошло...

Хиперзвукови ракети може изобщо да не ги засекат. Че предизвиквали плазма от контакта с въздуха, а тя служела като йонен стелт. Сигурно изобщо не отразява като други. Дори да успеят да засекат ракетата преди удара, е въпрос могат ли да отреагират достатъчно бързо и точно. Трябва автоматизация, което е сигурно и опасно. Дали изобщо могат за това време да обърнат оръдие и да се нацели. Освен това често руските ракети не летят в права посока, а тип вълнообразно или въртеливо. Ще падне голяма математика и е въпрос дали ще е точен софтуер.

Аха да, хипер звуковите ракети правели плазма при 8000 км/ч и радара не ги ловял, ама балистичните навлизащи с 40000км/с не правят плазма и ги засичат радарите... Ти да видиш...

В космоса нямаш почти никакви ограничения на скоростта. Не говоря, че най-бърза била светлината и така нататък. Но в космоса нямаш съпротивление. Във въздуха е проблема. И там се създава плазма от контакта с въздуха. Докато в космоса няма такова нещо. Чак като стигне атмосферата почва. Дори старите руски ядрени глави били с изпускане на газ на точки по ръбовете на главите и така ги въртят. Те не летят в една линия към целта.

Русия успешно тества хиперзвукова ракета циркон..за пореден път! А краварника за пореден път НЕУСПЕШНО тества хиперзвуков дънер!ХАхахахахахахахахахахаха

Е, чак пък да е казал, че Цирконите могат да преодолеят американския ракетен щит, не го е казал, Путин не е дървар, изразява се по- дипломатично.

Ейй, тц тц тц язък отиде варела на мъск

Тъй то, ако, вместо да харчи парите си за ракети, си купуваше цъфнали налъми, като теб, сега друго щеше да е...

Докато "бай кольо" беше на смяна като модератор, три и блокира де що може, в пълно отчаяние да промени реалността.... Как мислите, дали ще успее???? :)))

Малееееее, страх!!!

Se taia

Ама чакай ся малко! Нали уж беше вече на въоръжение? Оправете ги тези опорки, че издишате вече...

От 2022г. Започва серийното производство и я приемат на въоръжение!

Щом клуба на анонимните алкохолици прави ракети не ми се мисли каде са стигнали американските военни инженери.

Американските военни инженери преди една седмица стигнаха до един неуспешен опит с хиперзвукова ракета . Не е нужно толкова да мислиш, просто следи съобщенията на Пентагона

Американците първо не лъжат, като руслямците и второ не крият неуспешни тестова. Да си чул за руслямски неуспешен тест?

Демек руското оръжие.Нали така другари? Обаче и руските оръжия добри или лоши са безсилни да овардят руските цогатства от американският долар.Защото доларът пази по добре от хиперинфлация отколкото хиперзвукова ракета. И кои са най големите колекционери на долари в Русия?Че немоа са се сетя...

малко си позакъснял с долара и с "мощта" на едно задоеканско гето с клошари.Твърде късно е за тези вицове.

Ех тези анимации :D. Ай дано следващото изпитание да е реално и да думне самолетоносач. Ще ми се да видя дали наистина го разцепва на две. Имат ли достатъчно памерси на корабчето Доналд Дък?

Как да удари самолетоносач, като той сам потъна барабар с дока. То верно че е смешен самолетоносача, и става само за мишена за тестове. ама първо поне да направят ракета която уцелва.

Хипер простотия за хипер тъпаци русофили :)))

Когато американците демонстрираха изпитателните полети на Boeing X-51 Waverider показаха видео на което се виждаха наземни изпитания на двигателя, след това как я окачват под Б-52, старта и във въздуха, и как набира височина и скорост. На всеки от етапите ракетата се вижда ясно и не може да бъде сбъркана с друга. Когато производителите на ПКР по света демонстрират продуктите си, дават мило и драго целият свят да види как творението им поразява и праща на дъното мишена – най-често стар военен кораб или поне контейнеровоз. Тестовете се правят в ясен ден, за да може да се наблюдава и анализира всеки етап от теста. Когато руснаците обявяват успешен тест на "хиперзвуковата" си чудо-ракета, демонстрират старт на създадена още в СССР ПКР Оникс, изчезваща веднага в мъглата или ниската облачност. Невярващите могат да наберат в YouTube "ракетный комплекс Бастион" и да сравнят стартовете. Нито ракетата, нито поразяване на цел не се демонстрират. Единственото интересно е дали Путин знае или и на него руските военни му пробутват измислици разчитайки на напредващата му възраст и отслабващият му разум?

Гроздето е кисело нали? Анимации, анимации.

Мда, като ги до мързи да правят анимации, правят филмче с ужасно качество, на нещо, дето излита от кораб, и до там. Пък вие вярвайте, че е циркон, и че е уцелил мишената.

Една хипер печка или хипер телевизор да бяха измислили тия тъпаци!

Кога ще проумееш, че ширпотребата се произвежда в Китай? Сериозните неща, като тези ракети, са прекалено са сложни в сравнение с печките и телевизорите, трдно е за осъзнаване от промити мозъци като твоя.

за това ли Русия няма нито една нова ракета от как Украйна напусна СССР? А някакви афринакнче заби Рсокомикс в земята, и които се хване прави ракети, като се почне от Израел и Южна Корея и се свърши с Румъния.

Ко речи, ко? Нови ракети има и не са една и две.

Китай произвежда изтребител от 5 поколение и също тества хипер звукова крилата ракета!

Ми за космонавтика рекох. Ти за бомби ли си помисли мило дете?

Всичко което барваш е направено с руски суровини, телевизорче телефонче....Бензина/ газта с която караш е руска....

"Руските" суровини не са направени от руснаци, бе тъпак!

Ти що не измислиш един хипертелевизор или хиперпечка, а чакаш другите да свършат работата?! Айде де , измисли наш, български !

То е измислено вече - хиперчушкопек - пече три наведнъж. И ний сме дали нещо на света, даже са два вида чушкопеци - единичен и троен.

абе нещо много бавна за хиперзвукова.

голям тест. вижда се всичко точно и ясни особенно как поразява целата... както всчики руски тестове до сега. точно и ясно... да еВа скапаната пропаганда.

Нямат настигне тия в лъжите за величието на измиращото от глад и ковид североазиатско тресавище.

Изстреляха нещо и.. това беше демострацията. Жалко че не могат да тестват успешно прост транспортен самолет - последния тест на Ил 112 'отнесе' няколко опитни летци изпитатели..

На снимката се вижда как една пиратка лети към устройство за изстрелване.. Въпрос :какво следва след това. Въпроса е към русофилските разбирачи от руска военна техника.

Те разбирачите за прахосмукачка си лафат . Еба ги и у капацитети русофили.

Що бе, я виж по долу колко хора питат за руска техника !

"Циркон" е обявен официално за ПКР, но може да поразява цели и на сушата. Фактически е универсална. От 2022г. Балансът на силите на море съществено ще се промени...

Еееех... Мечтиии...

Уви, реалност! :)))

Тъй като в постовете се вижда интерес към руската битова техника, аз още съм с руска прахосмукачка буран, над 30 години. Изключително мощна и здрава машина.

От тия кръглите ли? Навремето трудно се намираха. Чистачките в елитните хотели чистеха с тях. Имат двигател на Миг-15 с предпазител на форсажа.

Гейтаците в ЕС туриха таван на мощността за прахосмукачките. Вече не може да се купи толкова мощна машина.

И аз имам такава. Преди години имах куче, фокс. Нападаше прахосмукачката като чистех и ми пречеше. Веднъж свалих четката и го издебнах та му засмуках опашката в тръбата. Не можа да се освободи и го подържах така, та оквича блока. От тогава бегаше като види Бурана.

Дано потопи някой кораб на маериканските окупатори. Що деца ще бъдат спасени ако американосите отидът на дъното

И кво ще стане без САЩ? Всеки терорист и диктатор ще си прави каквото иска! Русия няма нито ресурсите нито инфраструктура да освети на всяко място по света, докато САЩ могът! С всичките си кусури, не мога да се сетя за някой по достоен и способен за тази роля. Кой да ги замести? Китайците ли? Не мерси! Нито могът нито ще е хубаво за всички нас. Идеалното положение е на САЩ малко да им се орежат крилата - ама не много - и да трябва да се допитват до ЕС, Китай и Русия за по сериозни военни намеси тук там. Иначе, като цяло, добре си вършат работата. Проблема е че станаха малко арогантни за последните 30г и би било хубаво да знаят че не са толкова всесилни колкото си мислят!

Умно!

По-важното е, че от 2022г. започва серийното производство на "Циркон"-ите! Честито на ВМФ на РФ! Ще притежава ПКР, срещу която няма противодействие! А някои се смяха, че това било поредното руско "ЩЕ", както гласи западния пропаганден шаблонен мит... Помните, нали? :)))

Рашата е лидер в сферата на тези ракети. Както и Чичко Путин призна "За пръв път да водим и ние". Реално обаче, САЩ се туткат защото на тях те не са им толкова необходими но и те се разбързаха напоследък, така че съсвсем скоро и те ще имат.

Ще имат на въоръжение ударен, управляем хиперзвук, но след 10-тина години!

Все още е ЩЕ

Просто се сменя скороста... свръхзвукови ракети, ще има и свръхсвукова защита... което пак може да е с ракета.

Гледам и тука коментарите са ниво ваксини за Ковид :-) Пълно неразбиране, митове и легенди. Тези ракети не са за потопяване на кораби. Корабите се движат така че да не са на същото място където са били преди 1 секунда и не в права линия така че някой първокласник да им изчисли траекторията. Тези ракети имат една единствена цел и Чичко ви Путин многократно и ясно е казвал каква е тя: Да преминат през анти ядрената отбрана на САЩ при положение че се стигне до червеният бутон като се гарантира взаймното унищожение на 2те държави, или иначе казано да се запази ядреният баланс между САЩ и Русия, без 1-вият да си мисли че може да нанесе изпреварващ удар на 2-рият без последествия. Това е всичко.

Имат разработени 4 осн. типа хиперзвукови. Тази конкретно е противокорабна. Наличието на ефективна противокорабна ракета е ключово за руската отбрана предвид че потенциалният нападател САЩ разчита изключително много на флота.

Мисля че ти си решил че е против кораби :-) Ако видиш самите руснаците не споменават тази дума. Това което споменават е че тренират върху морски и наземни цели. Можеш дори да видиш целите по които стрелят...всички са стационарни. Пак, целта на тази ракети е пробив в ядреният щит на САЩ. Другото е второстепено, защото просто не е ефективно. Самолетоносачите не се движат така че да бъдат ударени от ракета пък била и тя свръзвукова, което има непрятният ефект да не може да бъде управлявана много добре, особено в последните минути които са критични за поразяването на движеща се цел. Силата на тази ракета не е в поразяването на морски цели в движение а в пробив на антиядреният щит на САЩ - който и така не може да се справи с няколко стотин континентални ракети едновремено, но Чичко Путин иска да е сигурен ;-)

А кога нещо градимо и смислено ? Докога само оръжия ?

В тяхната ситуация по-смислено няма. Англосаксите са ги заградили със свои и съюзнически бази и само здравата тояга ги държи настрана от руските богатства.

Например? Ютия или печка може би? В 21-ви век тези неща се правят в Китай. САЩ също не произвежда ютии или печки! Дори айфона им се произвежда в Китай - на гърба на телефона пише само "Дезайна е направен в САЩ". Другото което малоумници като тебе не успяват да видят е че има разлика между държавният и частен сектор на 2-те държави. Пентагона и Рособорон не правят пчеки и хладилници ако си забелязал! Те правят оръжия!!! Ако искаш печки и ютии ще трябва да се обърнеш към частният сектор на двете държави, които можеш да си убеден че ще ти направят печка или хладилник, ако има ниша в пазаря!

А телевизор да направят дали пробваха? Или поне електрическа крушка?

Какъв българин си ти бе ? Ти си платен УСА драскач.

и това го казваш ти болшевика

"Циркон" не е от скоро. Правилната формулировка е тества отново. Така както е заглавието в момента, ни информира за първи тест.

Пак са се напили

напил се баща ти преди да те направи...

поне една краварска гемия да на пратят на дъното я на Средиземно, я на Черно море...?

Не могат да уцелят. Единствената мишена която уцелват е планетата Земя, но тя е голяма и не знаят къде са я уцелили. Затова дават само изстрелване на някяква рякета. След 3 неуспешни теста зиею псхьвьшь яеапсъь сега казват, че са успяли.

А мишената била на шеломов жопата ? Точно попадение явно е било щом от гаварит масква са доволни .

И, тъй като не са прецизни, са праснали твоята, нали?

И ко ут туй? Наркуманцити ши пукажат нову пукуление памперси.

Адмирал Горошков дали е непотопяем?И колко разрушителя подобни на клас ,,Арли Бърк имат братушкити?Ами самолетоносачи?Ами ядрени субмарини? И каквой туй разстояние за гиперзвуковая ракета от 400 километра? Май демонстрират мускули братушкити преди да се ,,гмурнат” в последната си авантюра в Донбас

Тойти нусачи изчезват на мига при вуйна.

Това , че е тестват от там, не означава, че я има само на кораба.

Не, "Горшков" не е непотопяем. Но с тази ракета става малко по-потопяващ. Което има значение, няма как да се отрече.

"Адмирал Горшков" няма как да е крайцер, ама хайде....