Коментари - Русия успешно тества хиперзвуковата ракета "Циркон" | IT.dir.bg
назад

Русия успешно тества хиперзвуковата ракета "Циркон"

Това е второто изпитание на този тип ракета за две седмици

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Русия успешно тества хиперзвуковата ракета "Циркон" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Адмирал Горшков" няма как да е крайцер, ама хайде....

Адмирал Горошков дали е непотопяем?И колко разрушителя подобни на клас ,,Арли Бърк имат братушкити?Ами самолетоносачи?Ами ядрени субмарини? И каквой туй разстояние за гиперзвуковая ракета от 400 километра? Май демонстрират мускули братушкити преди да се ,,гмурнат” в последната си авантюра в Донбас

Тойти нусачи изчезват на мига при вуйна.

И ко ут туй? Наркуманцити ши пукажат нову пукуление памперси.

Това , че е тестват от там, не означава, че я има само на кораба.

А мишената била на шеломов жопата ? Точно попадение явно е било щом от гаварит масква са доволни .

поне една краварска гемия да на пратят на дъното я на Средиземно, я на Черно море...?

Пак са се напили

"Циркон" не е от скоро. Правилната формулировка е тества отново. Така както е заглавието в момента, ни информира за първи тест.

Не, "Горшков" не е непотопяем. Но с тази ракета става малко по-потопяващ. Което има значение, няма как да се отрече.

напил се баща ти преди да те направи...

И, тъй като не са прецизни, са праснали твоята, нали?

А телевизор да направят дали пробваха? Или поне електрическа крушка?

Не могат да уцелят. Единствената мишена която уцелват е планетата Земя, но тя е голяма и не знаят къде са я уцелили. Затова дават само изстрелване на някяква рякета. След 3 неуспешни теста зиею псхьвьшь яеапсъь сега казват, че са успяли.

Какъв българин си ти бе ? Ти си платен УСА драскач.

А кога нещо градимо и смислено ? Докога само оръжия ?

В тяхната ситуация по-смислено няма. Англосаксите са ги заградили със свои и съюзнически бази и само здравата тояга ги държи настрана от руските богатства.

Гледам и тука коментарите са ниво ваксини за Ковид :-) Пълно неразбиране, митове и легенди. Тези ракети не са за потопяване на кораби. Корабите се движат така че да не са на същото място където са били преди 1 секунда и не в права линия така че някой първокласник да им изчисли траекторията. Тези ракети имат една единствена цел и Чичко ви Путин многократно и ясно е казвал каква е тя: Да преминат през анти ядрената отбрана на САЩ при положение че се стигне до червеният бутон като се гарантира взаймното унищожение на 2те държави, или иначе казано да се запази ядреният баланс между САЩ и Русия, без 1-вият да си мисли че може да нанесе изпреварващ удар на 2-рият без последествия. Това е всичко.

Например? Ютия или печка може би? В 21-ви век тези неща се правят в Китай. САЩ също не произвежда ютии или печки! Дори айфона им се произвежда в Китай - на гърба на телефона пише само "Дезайна е направен в САЩ". Другото което малоумници като тебе не успяват да видят е че има разлика между държавният и частен сектор на 2-те държави. Пентагона и Рособорон не правят пчеки и хладилници ако си забелязал! Те правят оръжия!!! Ако искаш печки и ютии ще трябва да се обърнеш към частният сектор на двете държави, които можеш да си убеден че ще ти направят печка или хладилник, ако има ниша в пазаря!

Имат разработени 4 осн. типа хиперзвукови. Тази конкретно е противокорабна. Наличието на ефективна противокорабна ракета е ключово за руската отбрана предвид че потенциалният нападател САЩ разчита изключително много на флота.

Мисля че ти си решил че е против кораби :-) Ако видиш самите руснаците не споменават тази дума. Това което споменават е че тренират върху морски и наземни цели. Можеш дори да видиш целите по които стрелят...всички са стационарни. Пак, целта на тази ракети е пробив в ядреният щит на САЩ. Другото е второстепено, защото просто не е ефективно. Самолетоносачите не се движат така че да бъдат ударени от ракета пък била и тя свръзвукова, което има непрятният ефект да не може да бъде управлявана много добре, особено в последните минути които са критични за поразяването на движеща се цел. Силата на тази ракета не е в поразяването на морски цели в движение а в пробив на антиядреният щит на САЩ - който и така не може да се справи с няколко стотин континентални ракети едновремено, но Чичко Путин иска да е сигурен ;-)

Просто се сменя скороста... свръхзвукови ракети, ще има и свръхсвукова защита... което пак може да е с ракета.

По-важното е, че от 2022г. започва серийното производство на "Циркон"-ите! Честито на ВМФ на РФ! Ще притежава ПКР, срещу която няма противодействие! А някои се смяха, че това било поредното руско "ЩЕ", както гласи западния пропаганден шаблонен мит... Помните, нали? :)))

Дано потопи някой кораб на маериканските окупатори. Що деца ще бъдат спасени ако американосите отидът на дъното

Рашата е лидер в сферата на тези ракети. Както и Чичко Путин призна "За пръв път да водим и ние". Реално обаче, САЩ се туткат защото на тях те не са им толкова необходими но и те се разбързаха напоследък, така че съсвсем скоро и те ще имат.

Тъй като в постовете се вижда интерес към руската битова техника, аз още съм с руска прахосмукачка буран, над 30 години. Изключително мощна и здрава машина.

И кво ще стане без САЩ? Всеки терорист и диктатор ще си прави каквото иска! Русия няма нито ресурсите нито инфраструктура да освети на всяко място по света, докато САЩ могът! С всичките си кусури, не мога да се сетя за някой по достоен и способен за тази роля. Кой да ги замести? Китайците ли? Не мерси! Нито могът нито ще е хубаво за всички нас. Идеалното положение е на САЩ малко да им се орежат крилата - ама не много - и да трябва да се допитват до ЕС, Китай и Русия за по сериозни военни намеси тук там. Иначе, като цяло, добре си вършат работата. Проблема е че станаха малко арогантни за последните 30г и би било хубаво да знаят че не са толкова всесилни колкото си мислят!

Ще имат на въоръжение ударен, управляем хиперзвук, но след 10-тина години!

От тия кръглите ли? Навремето трудно се намираха. Чистачките в елитните хотели чистеха с тях. Имат двигател на Миг-15 с предпазител на форсажа.

и това го казваш ти болшевика

Гейтаците в ЕС туриха таван на мощността за прахосмукачките. Вече не може да се купи толкова мощна машина.

"Циркон" е обявен официално за ПКР, но може да поразява цели и на сушата. Фактически е универсална. От 2022г. Балансът на силите на море съществено ще се промени...

На снимката се вижда как една пиратка лети към устройство за изстрелване.. Въпрос :какво следва след това. Въпроса е към русофилските разбирачи от руска военна техника.

Те разбирачите за прахосмукачка си лафат . Еба ги и у капацитети русофили.

Що бе, я виж по долу колко хора питат за руска техника !

И аз имам такава. Преди години имах куче, фокс. Нападаше прахосмукачката като чистех и ми пречеше. Веднъж свалих четката и го издебнах та му засмуках опашката в тръбата. Не можа да се освободи и го подържах така, та оквича блока. От тогава бегаше като види Бурана.

Изстреляха нещо и.. това беше демострацията. Жалко че не могат да тестват успешно прост транспортен самолет - последния тест на Ил 112 'отнесе' няколко опитни летци изпитатели..

Както безаналоговия Ил 112 удари...земята.

Нямат настигне тия в лъжите за величието на измиращото от глад и ковид североазиатско тресавище.

Еееех... Мечтиии...

голям тест. вижда се всичко точно и ясни особенно как поразява целата... както всчики руски тестове до сега. точно и ясно... да еВа скапаната пропаганда.

абе нещо много бавна за хиперзвукова.

Една хипер печка или хипер телевизор да бяха измислили тия тъпаци!

напред... към прабовибтия строй. :)

Кога ще проумееш, че ширпотребата се произвежда в Китай? Сериозните неща, като тези ракети, са прекалено са сложни в сравнение с печките и телевизорите, трдно е за осъзнаване от промити мозъци като твоя.

за това ли Русия няма нито една нова ракета от как Украйна напусна СССР? А някакви афринакнче заби Рсокомикс в земята, и които се хване прави ракети, като се почне от Израел и Южна Корея и се свърши с Румъния.

Умно!

Всичко което барваш е направено с руски суровини, телевизорче телефонче....Бензина/ газта с която караш е руска....

Ти що не измислиш един хипертелевизор или хиперпечка, а чакаш другите да свършат работата?! Айде де , измисли наш, български !

Когато американците демонстрираха изпитателните полети на Boeing X-51 Waverider показаха видео на което се виждаха наземни изпитания на двигателя, след това как я окачват под Б-52, старта и във въздуха, и как набира височина и скорост. На всеки от етапите ракетата се вижда ясно и не може да бъде сбъркана с друга. Когато производителите на ПКР по света демонстрират продуктите си, дават мило и драго целият свят да види как творението им поразява и праща на дъното мишена – най-често стар военен кораб или поне контейнеровоз. Тестовете се правят в ясен ден, за да може да се наблюдава и анализира всеки етап от теста. Когато руснаците обявяват успешен тест на "хиперзвуковата" си чудо-ракета, демонстрират старт на създадена още в СССР ПКР Оникс, изчезваща веднага в мъглата или ниската облачност. Невярващите могат да наберат в YouTube "ракетный комплекс Бастион" и да сравнят стартовете. Нито ракетата, нито поразяване на цел не се демонстрират. Единственото интересно е дали Путин знае или и на него руските военни му пробутват измислици разчитайки на напредващата му възраст и отслабващият му разум?