17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия иска да е информирана и да знае какви ракети летят към нейната територия... Няма нищо притеснително, че има желание да е осведомена. Всички се присмиваха на СССР преди години, че има ли най-големите Интегрални Схеми (ИС), че хората в Русия мизерствали, че нямали ток... (в коментарите и това го пише)... Оказва се, че всичко е правено в името на идеята, Русия да си опази територията и ресурсите от подивелите капиталистически псета. Може всякакви да са руснаците, но сегашните управляващи не са продажници и си защитават руския интерес навсякъде. Подивелите капиталистически псета искат, ама не могат да заграбят ресурсите на Русия и тук вече наистина виновен Путин, за неуспеха на капиталистическите псета.

'но сегашните управляващи не са продажници' Но изнесеното (окрадено) в офшорни банки е съизмеримо с военния бюджет, а само 20те най-големи яхти на запутински милиардери надминават по стойност целия боен флот пуснат на вода през последните 10 год.. Ама за глупаците има боярищник и байки за неимеющиханалоговвмире оружия. Уряяяя..МЛЯЯЯ..

Какви псета, какви 5 лева тавариш? Моля вземете успокоително..

А плътно радиационно поле кога? Няма ли най-после такава добра оръжейна новина да дойде?

имаше тези възможности през 1999г, щяха да десантират в Прищина, нямаше да има негри в България в американски военни бази, САЩ нямаше да плашат Кремъл с едно летящо хвърчило F-117 а руснаците чинно да подписват "международни" споразумения. През 1999г в руската държавна администрация имаше 10000 американски "специалисти"....днес Сорос е забрачен със закон.

забрави за 400 000дната Росгвардия , готова да начука канчето на всеки решил да се усъмни в рейтинга и величието на чле..ъъ слънцеликия. Цъфнала е днес Рашка, направо е завоняла.

СССР се разпадна без нито един изстрел, защото пияниците решиха, че могат да се състезават с икономиката на САЩ. Очевидно е, че не са мръднали и на милиметър от тогава. Продължават да хвърлят огроми ресури за защита от варг който никога няма да се появи. Но за сметка на това населението им ще си изжурка във все по-голяма мизерия.

Добри новини само добри новини браво

Кое му е доброто бе, тъпанар ??? 90 % от руснаците мизерстват , в половината им населени места няма ток и канализация, за пътища пък въобще и не смеят да мечтаят. Кога ще видим добра новина за нещо направено за обикновения човечец, за обществото , ПОДЧЕРТАВАМ - ВЕЧЕ НАПРАВЕНО , А НЕ ПЛАНУВАНО ,

Слушай бе има руски учени, a също и американски, западно европейски, които мислят за паритета, ти мисли, дали зелето втаса

Тъй като за пореден път виждам нерегламентирана реклама, на която дори дир вече имат наглостта да изключват коментарите: http://www.nss-bg.org/trials.php . НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОЗИ ПОСТ! Говоря по принцип.На съответния сайт може да се подаде жалба в рамките на 5 минути. Тъй че ако видите някоя нерегламентирана реклама, моля да подадете жалба. Само на мен никой не ми обръща внемание, но предполагам, че ако 5-10 други ми помогнат, можем и да накараме дира в крайна сметка поне да си отбелязва рекламите.

Е и тая глупост как ни интересува? И шанса това да е истина е много малък. Помним как един самолет се приземи на Червеният площад.

Аве един вярно че се приземи, понеже летеше под радарите ама един друг го свалиха баш на 1 май от 20 000 метра както си фърчеше не обезпокояван мислейки се за недосегаем.

в крайна сметка става. САЩ принудиха Русия да засилва отбранителната си мощ, но това за останалите от Европа е гибелно, защото при един такъв удар Америка е далеч, но ние ще изгорим

Защо сега е гибелно и ще изгорим, а преди не, бе кретен? Тези оръжия се разработват от десетки години и е нагла лъжа, че сега някой бил принудил Русия да засилва отбранителната мощ. С-400 се разработва от 1990 г. Сармат от 1987 г. и си е чисто нападателно за нанасяне на първи удар, а не отбранително оръжие. Напротив Руските действия принуждават народите да търсят защита от агресията й и да искат защитни американски системи на своя територия.

tonk11

Прав си. Чудя се само къде се крият толкоз руснаци и оръжие покрай щатите? Вероятно са в секретни обекти под водата и някъде из Мексико. Щото НАТО бая близичко се премести до Русия.

BajMihal

tonk11 Ти можеш ли да четеш? Прочети пак последното изречение на Дада, ама този път бавно и се опитай да го осмислиш (ако можеш)

Тоно така загина СССР. Същата съдба ще сполети и руската федерация. Само стой и гледай как ще почне да се разпада с намаляването на праите им.

Ти вече си изгорял, но не физически

а нещо друго освен военна техника произвежда ли се ?

ни учат че производството на военна техника произвежда национално благосъстояние-)

Каква е ползата за България?

Тия са объркали числото, съвременното оръжие в руската армия я 16,5%. Това е факт, и много от старото гние и ръждясва.

И пак оръжие, оръжие, оръжие!!!!!

И какво му е лошото на оръжието? Пази те от лошите!

И кои са "лошите " за Рассията ??? Ти да виждаш някой да се е засилил към тях, някой да се кани да ги напада или другое такое ? Виждам само милионите бягащи ОТ Русия някъде, само да е по-далеч...

Славянските граници са подсигурени, сега можем уверено да погледнем в посока Юг и Запад. Единна Славянска Империя от Пиренеите до Тихия Океан, където всички не славянски народи ще слугуват и робуват на нас проавославната висша раса

На изток ще ходим ли?