17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старшип ги има от години по американските университети! Малко са позакъсняли руските изобретатели!!! https://www.starship.xyz/

снимали го как се разхожда по руските улици а по тях нито пешеходци ,нито коли. Цялото движение на всичко живо е спряно за да може тази глупост да измине няколко стотин метра. А като се има предвид какви гладки пътища има в Русия едва ли ще измине и 15 метра в някой друг град освен в Москва преди да пропадне в някоя яма

Най-накрая самовара ще идва сам!

Ще

Като анимация излежда забавно и красиво ;) Обаче това кърти: “Компанията вече използва роботите за доставка на храни и хранителни стоки в Русия.” Хахахахаха! Защо не снимаха как това се бъхта в калните дороги между руските деревни докато “доставя” :))))

Тъпчо, като се цепиш тука под всяка тема за Русия, трябваше поне да знаеш, че разстоянията там са такива, че това роботче доникъде няма да изкара.Ама нали трябва да се плюе. Но като пораснеш и поумнееш, може и да започнат да ти идват умни мисли, а не като сега.

Като пораснел ... Если человек идиот - то надолго!

Защо тия самоходни вагончета в САЩ, руский Яндекс? Хм... щото в Русия ще ги обират... като каубоци влакова композиция със злато в Голивудский филм :))))))))

Ще прави доставки ... ама друг път! Дирнишки фейк ...

Щом е руски 100% някой ватник го управлява с дистанционно. Абе като руския робот, дето вътре се оказа скрит дебил.

Това е върха на технологичната мисъл на алкаша. Неква кутия за храна с колелца и електромотор. РЕВА БУХАХАХАХАХАХАХА

Имало е малък проблем с модула за сателитна връзка, с който се управлява джаджата. Трябвало да е руски, и едвам го събрали вътре, защото бил ........ лампов :D :D :D

Желязото е американско. Яндекс имат автономни автомобили (използват Тойота Аурис Хибрид) и софтуерът за управление на роботчето е техен. Ако се постараете да сравните услугите им с тези на Google ще видите, че някой са доста дървени, но пък други са по-добри от гугълските. И разнообразието е по-голямо. Но част от интересните неща са само за вътрешна употреба в Русия.

Викаш електронните компоненти са руски, а? Процесор Байкал Ха Ха Ха Май ще се окаже, че руското в тоя "робот" е само желязото и стикера. Хи Хи Хи

Айде, сега чакаме русофобите да накацат новината, като мухи на л..но и да се развихрят! ...чакам някой да обясни, че руския робот може да пренася само водка, например... ;-)

Grubhub е американска компания от Чикаго. Т.е. робота е американски, а не руски.

логото е наистина американско т.е .само наименованието друго американско няма.

Ти най-добре си знаеш и си прав да се възмущаваш. Щом толкова са те накацали - гони ги тези гадни мухи, кацащи върху такива като теб!

добра идея, но нивото на ушанките не е достигнало до там. ще има да бъдат ритани, да се слагат камъни по тротоарите (ако въобще има такива читави по които това да ходи - я направо някой луноход). Има да се краде. Абе най-добре само за книги да се ползва. Така никой няма да ги закаче - дори получателите им :)

ей, многоточков, измисли си друг ник... този е зает!

45 годишен съм.. ти на колко си бе триточковия...

много жалко, че за 45 акъл не събра, но така е, не ти ли дойде овреме - хич недей го чака

Тоя с насъбрания акъл е с докторска титла по молекулярна биология. А ти дженди?

и теб никой няма да те закача дядка , откакта са те регистрирали с жълртата книжка с розовите хапове в слеското кметсто.

дядка може да ми вика само 15 годишен хлапак с акъл на 10 годишен. Аз съм тези които плащат данъци на тая държава. Този който е хоил в казарма и е пазил тази държава. Ти какво си направил бе пишлеменце джендърско?

само като разбереш че нещо е правено от руснаците и го пиши боклук..ха.ха.. Колко ли въглища гори на час.ха.ха

пълен боклук си деди.

Ех щУрав, няма ли нещо отпуска за теб, та да ни освободиш за малко поне от шибаното си присъствие и плитко чувство за хумор?!