Коментари - Руски телефон с 2 дисплея е на пазара (снимки) | IT.dir.bg
назад

Руски телефон с 2 дисплея е на пазара (снимки)

Руската компания Yota Devices даде официален старт на продажбите на смартфона YotaPhone, който разполага с два дисплея с диагонал 4,3 инча върху двете си страни. Телефонът струва 499 евро.

Обратно в новината

Коментари - Руски телефон с 2 дисплея е на пазара (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Замалко да си го купя,но като видях недостатъците му плюс това,че няма БГ меню и се отказах.

Отвратително грозен телефон.

, повече от самсунга....е от iPhone не знам...и той е изчистен добре но..определeно бих си го купил! идеята е добра...

добра е идеята!

Гледам тука, чета коментари. Абе, малки душици такива, не, миниатюрни душици такива, вие дето мразите и айфона за сметка на Андроида, знаете ли от каква националност е Сергей Брин - съдружникът в Гугъл?

А ти голяма душо, знаеш ли къде живее Сергей Брин? Помисли защо.

Знам, знам. Син на емигранти, избягали от Русия. Знам и как плюе по руската държава. Всичко знам. А сега ти се замисли, защо след като плюе Путин, руската държава и т.н., тоя телефон на рашките работи с Андроид. :) То е като българските политици - плюят се, плюят се, ама в името на далаверата винаги сядат на една маса :) По-тъжно е, че овчия ни народ не може да мисли :)

По професия Руснак (Американец) , а по националност Евреин :)

Това ми прилича на Лада с два двигателя.Яко ама руско

Русия е велика държава . Имат най-много научни институти и най- много учени. Да не говорят нашите неграмотни "вишисти".Там няма нищо по нормално от това да си доцент на 30 . Завършват по 2 -3 висши на 25 . И то технически . Учебниците им са на много висок стил , а не като американските -като за болни от синдром на Даун . Така , че не говорете глупости , а вижте нашата държавица . Малка и безполезна в световен машаб , използвана и захвърляна от великите сили .Нищожна в своета"величие", непотребна никому , без настояще и бъдеще. Копираме всичко добро /американско, руско, сръбско, гръцко / и то лошо!Не ругайте великите държави /САЩ, Русия,Германия / ами да вземаме пример от тях .

Не бе, там завършват висше още на 20 години и то не само 2-3, ами 5-6 за да се чувства избилието!

Не бе, там се раждат с висше и то не само 2-3, ами 5.-6

Тъпчо, роден съм в Украина, там завърших средното си образование на 16, а на 20години завърших бакалавър в УНСС. Имаше опция при добър успех и напредване, в начални класове да се "прескочи"една година.Имахме момче, което след 1 клас влезна в трети, сега вече е в Израел и водещ специалист по органична химия.Така че ...всичко е възможно

Какво писане, какво плюене, какво чудо. Ама след като сте всичките толкова курназ на коментари, къде е българския смартфон, макар и с чужди части? Истината е много проста. Русия се развива, а България и поплювковците умират. А вие сте като беззъби кучета, дето само фъфлят.

е как бе, имаме си лаптоп Правец! Ти май си изостанал със събитията. Същото ''постижение'' като на руснаците.

У нас се разработва кибрит, на който всичките клечки ще се палят. Засега се палят 5%, но от 2015г. ще излезе на пазара кибрит със 100% палене на клечките.

Смартфончето е получило златен медал на изложбата в Лас Вегас .... Там разбират от електроника ... иначе компонентите му са внос -стандартни - само сборката е руска

Дървена работа. Дизайна му прилича на LADA 2107, иначе идеята е велика

И на теб главата ти е дървена , прилича на пън с голяяяма хралупа :)

а ти как му видя главата на какво точно прилича? Щото на телефона снимки има навсякъде в нета..

пука имна руснаците че някакви си българи дето скоро ,ще изчезнат нешо ми ти хейтят.. :))

Мили глупендери, Русия не можем да я стигнем, дори ако се затича към нас. Разбирам да им се смеят германците, шведите или друг успял народ, ама вие... Чак жал ми става за това, че и съм българин.

На нас също ни е жал , че си българин... Германците и шведите не градят 90 % oт икономиката си на базата единствено на природни ресурси. Ако беше по-запознат щеше дя знаеш , че германски и френски компании са основните проектанти на никнещите като гъби небостъргачи в Москва. Дори "Курск" трябваше да им я вади холандска компания , защото нямаха ноу-хау.

и аз смтям като теб трябва да върнем комунизма и да развием България като 1986 година със силна индустрия дори и без големи ресурси..

щото нямат)))

започват производство на смартфон с три дисплея. Ще се казва "Говнофон".

: D

Процесора е западняшки, софтуера е западняшки. Кое е руско. Може би кутията

Минуса е от руското посолство

I politicite ni ne sa sas balgarski procesor no ni rabotiat 24 godini!!!

ТОЧНО ТЕХНИТЕ ПРОЦЕСОРИ СА РУСКИ ГЕНЕТИЧНО МОДЕЛИРАНИ ОЩЕ В ГЛАВИТЕ НА ДЯДОВЦИТЕ И БАЩИТЕ ИМ!

Стига сте се разправяли! Руснаците не за първи път разработват и произвеждат смартфони. Преди години, докато вие чакахте да ви ги поднесат от телевизора имаше 3-4 марки с Windows Mobile и още преди това, докато се казваше Pocket PC. Не бяха кой знае какво, но поне половината си бяха техни разработки. Ако се огледате наоколо, без да се правите на русофоби може а забележите някои доста любопитни факти, като това, че основната част на половината софтуер, който ползвате е започнал или сега се развива от руснаци. Това, че ви се иска да си намерите лош за мразене не означава, че трябва да се успокоявате с това и да си тънете в безхаберие - заемете се да учите и правите нещо вместо да клюкарствата като баби кой бил по-добър - така хем ще научите верните отговори, хем ще имате и своя шанс да ги промените.

Така ли, ти виждал ли си тези чудеса на живо? или пак само по снимки от yandex се подмокряш

Младите няма как да помнят но през 80-те в България се произвеждаха ограничени пратиди електронни часовници които се подаряваха на висши партийни ръководители , директори на предприятия , герои на соц. труда. Бяха разбира се сглобявани с японски части , та и от това чудо ще подарят няколко хиляди бройки на руските политици да си напомпат националното самочуствие и дотам. П.С. В БАН нали пък бяха разработили някакъв "български" таблет ? :-)

първият ел.часовник е български уйче.образовай се

Аз пък бех чувал че първия калкулатор е бил Български,... ка си повдигаме само самочуствието.

Вярно е , но работещ в гнилите Щати

Българският таблет, за съжаление, умря, преди да се е родил, като причината е като с всяка друга родна технология - кадърни и умни хора с идеи имаме много, но български бизнесмени, които да издрадят фабрики - 0. Предпочатат да вкарват изрезки от салами с изтекъл срок - хем инвестицията е ниска, хем печалбата е десеторна.

Priatelu ne govori gluposti. Ba6ta mi prez 1978 godina si kupi takav 4asovnik -balgarski za 250 leva i ne be6e partiec sas 6est godini v Belene za antikomunisti4eska deinost.Iskam da ti kaja s tova 4e ne stava6 po goliam demokrat plueiki vsi4ko balgarsko.Koi strani v Evropa prez 70 godini praveha razpla7tania po elektronen pat i ia vij kolko drugi proizvejdaha elektronen kalkulator.Tolkova ste prosti i naivni , sas natiagane ne se stava demokrat!!!

Има ли смисъл изобщо някой да ти чете маймуницата ? Писал съм от местни компютри без кирилица в Австралия през Чили , та до САЩ и Япония , но си има едно елементарно ниво на грамотност дори при наличие само на латински букви.

Аз пък помня как до началото на 90-те в ДСК всичко се вписваше на ръка в едни спестовни книжки и едни дебели папки ...

айде, новата лада е на пазара...и за кво ми е...вероятноста да падне и да се счупи скача на 100%...ако тая идея имаше смисъл iphone или nokia отдавна да са я разработили...мноо тъпа идея!

Да се сглоби приличен телефон или некаква подобна джаджа изобщо не е проблем. Можеш да ползваш компоненти на НТС, Самсунг или друг,.. проблемът е да го продадеш!

процесора на твърдо гориво ли е или на керосин или водка?

У нас се разработва кибрит, на който всичките клечки ще се палят. Засега се палят 5%, но от 2015г. ще излезе на пазара кибрит със 100% палене на клечките.

На газ.

Руснаците били "мужици", прости итн. Ами какви сте българите? Вечно мрънкащи селски комплексари.

Ами ти к'во си?

Прочети из руските форуми самите руски потребители какво мислят за това недоразумение и после ръси акъл тук. За отправна точка ти давам 4PDA

И в руските форуми има комплексирани хейтъри като вас и тролят и те... Така че не ги вземай на сериозно, както и ние не взимаме на сериозно такива елементи като теб.

Как пък ги откри тия мнения на руските потребители, като телефонът още не е пуснат на пазара, а само е представен днес :)

Мамаша, Ние сме тези, които са ви дали език, религия и писменост Когато ние сме имали държава, руска нация не е съществувала, а т. нар. славяни са били на четири крака

и къде е сега твоята писменост, диви ориенталци сте, слушате зурли /да, същите, които са звучали докато са ви колили турците/, гледате новини на турски и с нескрито удоволствие турските сериали, които се въртят по всичките ви телевизии. Дива ориента. Ами ако не им беше "дал" кирилицата, кво си мислиш, без език ли щяха да стоят? Ще вземат латиницата? А Кирилицата - я погледни, смесица от Латински и Гръцки букви - тях кой ти ги е дал, а колибарче? Що не си пишеш на глаголицата, а? Едва ли и 1 буква знаеш от нея.

името на руски, сложили руски процесор, руски части, продава се в руска валута, поне едно нещо ще е руско в случая, ще си го купят няколко мужика и това ще му е, йотафон, мухахаха, едно време се чудех откъде се е пръкнал Ну Погоди, а то от Том и Джери го видели. Идва ми на гости един роднина от бг и тук на запад хората си карат стари колици на по 40 и повече години, консервират си ги, и като се развика я Лада! Каква Лада бе пич, викам Фиат е, та ходихме специално да се убеди. Сега aй Фон написано, но се чете Йота (вижте в уики коя буква е ЙОТА, че силно подозирам, че дечурлигата не знаят). Жалки хорица, вечно в сянката на запада и петър първи ходил да чиракува та направили нещо смислено и после а.ай, а.кай та то ден днешен

От поста ти блика високо самочувствие и нисък образователен ценз. От миене на чинии на запад IQ не се качва, да знаеш. Телефонът се казва YotaPhone, защото е на компанията Yota. Знаеше се, че е голям играч, още когато стана партньор на HTC през 2008 и заедно пуснаха Max 4G.

Хахаха, хубав ли е този телефон или е руски?

Голямо, грозно, желязно, омаслено, скъпо, димящо, издава стържещи звуци и не рита. Що е то ? Отговор: Руска машина за ритане.

499 евро е за крайния руски потребител, а в тези пари Yotaphone си е калкулирала 19 евро за доставката на телефона от Тайван :)

Цепиха атома като свърши войната, та окрадоха немските технологии, те и колите им от там.Той мужика само от водка разбира

разлика от бай ти Ганя,който е 1 .

за какво им е да правят коли като могат да си ги купуват, далеч по-голямо предизвикателство е да развиваш космонавтика, военна авиация, атомна енергетика и т.н. България като произвежда само терлици и чушкопеци голяма работа ли е? Ама сте ми комплексирани колибарчета... циврещи от челния сблъсък със собствената си тъпотия и екстремна некадърност. Мъка, мъкаааа.....

Бе я марш в Русия, като толкова ти харесва, какво търсиш в български форум? Нещастник.

Ама кви времена бяха само.. Събота лежиш цял ден пред панелката под мохера за да можеш в неделя да идеш на село да докараш светещ на тъмното зарзават.. и ремонтът без пари, и салатата на аванта, пък и няма да палиш лампите, щото крушки в магазина има само за своите. После комшията от 11-я етаж ще отпъне от винпрома някое шише да се почерпите за добре свършената работа и ще гледате кеворк на чернобелия Електрон.. Абе соц идилия! Мечтата на всеки новоприселен люлинчанин :):)

Те така пускаха "Маруся" руски суперкар И рускоговорящите бг форумци пееха химни за Маруся. Но ното един не си купи. И в света никой не си купи Руснаците жеивеят от износ на газ и нефт от земите на окупирани народи. Друго не знаят как става

БУАХАХА "ЧЕЧНЯ" БУАХАХАХА. Сопол, когато руснаците са цепели атома оня колибар дядо ти се е учил да цепи дърва.

И американската и руската ядрена програма са базирани на труда на немските умове -;) Относно Маруся - никой не кара това нещо макар да си имат шоурум и във Феърмонт в Монако. Руснаците дори не ги купуват. И не ми се прави на много учен , защото прекарвам всяка година няколко седмици там и много добре познавам нещата.

Руснаците дължат на българите религията и писмеността си И на шведите държавата си Това е народ от пияници и окупатори Последната колкониална империя Е, ако вярваш че десетките окупирани народи са "...братски" и доброволно са се отказали от суверинитет

Този път не са руски или английски "учени". Обикновенно те са извора на подобни новини :)

Хаха

Е купи си тогава и този. Така пишехте и за Лада Самара, ама нито една не виждам по улиците.

Цената е абсурдна за параметрите, които предлага.

Няколко айФон потребителя вече ти цъкнаха минусите - явно не са съгласни.

Минусите са по скоро от психясали русофили :)

Нещастник.

Жалко , че не пише на него Айфон, имаше да точите лиги и да обяснявате колко е велик и революционен:))))))))) Нищо де, Айфон за 20 долара в Китай в България се продава за 1500 лева ;)

много си просто моито момче.

не е ясно колко ще тежи, но следващият ще е олекотен - само 500 грама.

Този модел ще е първият и последен с два екрана. Братушките го ползват само като прототип - следващият телефон ще е кубче, с шест екрана, по един от всяка страна.

Браво на руснаците.......Сега чакаме да пуснат първият си в света цветен телевизор с китайски части! Иначе телефонът е фрапиращ........със дебелината си....хах ах ахах а ах а

Айфоните нали ги произвеждат в сащ и само с американски части.:)) Главоо, кога ще разберете, че не е нужно да откриваш топлата вода щом вече е открита и се продава евтино??? Май никога!

в сравнение с българският е ... вие знаете ... седи Ганьо в кръчмата, пие ракия и плюва ли плюва всичко ... затова газиш Ганьо в тинята :) :) :)

И какво й е на дебелината на телефона???

Дебела е

Дебела му е главата на тоя, дето е писал. Тука дървените философи, заети в хигиенните отрасли, така компетентно се изказваха преди 10ина години и за китайските стоки, ама .....

всеки комунист с по 2 за наказание

ти виждал ли си някога жив комунист?! още през 50 на миналият век изчезнаха... дон кихот още се бори с вятърни мелници :)

абе не са баш вятърни мелници а децата и внуците на ония комунисти за които говориш! Тези внушения ги прави на някой друг

Медведев о YotaPhone: "Короче, Apple напрягся"

Глупости, лъжеш безогледно. В Чернобил има над 30 000 жертви Поне страх от Бога имайте червени национални предатели

Кой ги преброи имена и националност.

В самия Чернобил, червен дебил преките жертви са това В България има удвояване на случаите на ракови заболявания Червени национални предатели, служещи на руския империализъм

да се задължат всички другари с такива

Стига сте се съмнявали, защо да не може. Аз от предната година знам, че се разработва такова нещо. Знам че ще работи на батерии и с механични зъбчатки, нещо като "керс", като махаш с ръката го зареждаш. Даже като се отбраняваш с него пак ще се зарежда.С втория дисплей ще те снима като на ренген,ще провери химичния ти състав /даже и при изпуснати газове / и ще изпраща данните на КГБ. Ще записва всичко. Няма да тежи по вече от кило.Заради теглото ще използват за доставките АН 124 .

ако не беше руско производство тая бракма никога нямаше да има статия в дир за този телефон :)))

E телефонът разбира се е китайски. Някой въобще съмнява ли се че мужикът може да произведе такава сложна вещ като мобилен телефон?

На Айфона пише "произведено в сащ" нали?:))))))))))) Много прост и злобен народ е българският!

И това е коментар от горд представител на нация, световен лидерт в производството на туршии, терлици и чушкопеци. Направо да се разплачеш! :)))

Те и Reuters и BBC са собственост на ДИР, та отразяват :-D

Новина си е, че братушките са сделали нещо електронно, безжично и без лампи, било то и с чаркове мейд ин чайна :)

само не казаха кой калибър е руското ало

Корпусът от чугун ли е?

А Вашата глава, господине?

само зъбите ;)

Дизайът е вдъхновен от москвич 12-ка

Никъде обаче не пише колко от 10-те произведени бройки са работещи?

Браво! Сега чакаме Apple да заведат дело за нарушаване на патенти.

От както имах "Москвич" и след това гръмна Чернобил, руска стока не съм купувал.

ПЛАНИНАТА И РОДИЛА МИШКА.

мишка, мишка, ама двуглава :)

Дано е по-качествен от другите руски стоки от близкото минало

по-качествен ще е ..щото няма нищо руско в него, че дори и софтуера

Идеята е добра. А това, че е 499 евро не е проблем в Русия. Там има доста хора с добри доходи, които ще си го купят. Да... можеш да си купиш добър смарт + 6 инча четец за ел. книги и за по-малко, но ще трябва да мъкнеш и двете. Въпрос на избор и пари е.

На 4 инча и къс разказ не можеш да прочетеш. Ще те хване съклет А двуядрените телефони от неизвестни марки са по 70-80 долара Не е въпрос в доходите, а в смисъла Руснаците с добри доходи трудно ще изберат сапунерката от снимката пред мощен нов Самсунг Iphone за същите пари

Може и да си намери купувачи, но за мен не е оферта Втория дисплей не знам за какво може да се ползва ( ако е да си гледам часа, имам часовник доста по-евтин) Евентуално в самолет да чета книги, ама с тая резолюция тия дребни букви.... За 1000 лева има по-примамливи оферти поне 50 на брой

Яко! Но с цената ме загубиха - с тези характеристики... миналата година по това време сигурно щеше да е сравнително добре.

Съгласен съм с теб, тая цена е направо убийствена.