Руски товарен кораб се разкачи от МКС

След броени дни ще бъде изстрелян нова мисия с товари към космическата станция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига неграмотни твърдения за МКС ! 90% е построена от полетите на Спейс Шатъл ! Изобщо имате ли представа за Совалката и нейната товароносимост ! Там се направиха 135 полета ! Освен това "Прогрес" са за еднократна употреба ,за разлика от Спейс Екс !

като гледам минусите на коментара ти, най не всички схващат иронията ти... :(

совалките от 8 години не летят!! Явно не си много наясно със ситуацията! Имат си руска част, има си западняшка има си и на САЩ! Всеки си доставя сам на себе си! Совалките не са пригодни за дълги полети и поради това товарните им отсеци са по-големи! Какъв ти е проблема бе драги? Дразни те това че Русия има космическа индустрия ли? Ай стига с тая пропаганда! А не тели дразни че изборите в България се фалшифицират и че народа напуска България??

Я кажи кое от дракон-а е за многократна употреба???? Кое точно? Слънчевите панели? Температурни

си ти, смвшнико

ИИ какво го грее обикновения човек, че някакви правят нещо на 200 км над земята? Живота ли му става по - добър, какво ли?

Не се кахъри, където каквото и да става по света тебе няма да те огрее.

българия е някъде там у лево, по-точно казано в деветата дупка на кавала

stankow

Ако не са руснаците, нямаше да има МКС

Щом казваш, сигурно ще е така... Само дето совалките качиха почти цялото МКС горе, но ти си говори... Да не говорим кой плати над 90% от това МКС, за което говориш. Иначе ако говориш за руското "Мир", то отдавна е на дъното на тихия океан.

отдавна ги няма... а станцията си иска подръжка за да може да работи нормално и през срока с който решиха да удължат живота и-)

едно най-обикновенно съобщение го превърщате отново в пропаганда! Стига с това дрънкане на глупости, досадни ставате! В периода когато МКС се строи нямаше соц лагер, а МКС е договорена още по времето на соц лагера! За сметак на това САЩ получиха доста инфо от руските и соц технологии за космоса! Изобщо на хората взе да им умръзва тая пропаганда!