Руските космонавти започват работа с новия научен модул "Наука"

Европейската роботизирана ръка ЕРА е най-ценната добавка към МКС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВОТО И ДА ДРЪНКАТЕ ТОВА СИ Е УСПЕХ. ГАБАРИТИТЕ НА ТОВА НЕЩО СА ВПЕЧЕТЛЯВАЩИ.

Малоумна история е да се скачиш с руска техника - винаги е непредвидима в поведението си ...

като совалката ли дето стана на най-голямата пиратка?

Най голямата пиратка е постижение на руснаците - избила наведнъж 150 човека... Недостижими са руснаците, ей!

_stankow

Какво общо има с космоса инцидентът, при който загина маршал Неделин и още 78 човека на 24 октомври 1960 г ? Ракетата Р-16, която се е взривила е балистична, военна, не е космическа ракета. Така че това е инцидент с оръжие, не го слагайте при инцидентите с космическа техника ! Не е коректно. Иначе трябва да сложите тука инцидента със самолетоносача Форестал, (случайно изстрелване на ракета въздух-въздух), 134 загинали и 161 души ранени, 29 юли 1967-ма г. Също няма да е коректно - инцидент с оръжие е, а ракетата е авиационна, не космическа.

друго си е българската!

Голям майтап..ха.ха цял свят гледа руската излагация..ха.ха Сами са се включили двигателите на космическия самовар..ха.ха Ако беше УАЗ-ка да тръгне така на пътя сама катастрофата беше сигурна. ха ха ха

всеки ден по 1-2 новини за "Наука". Знам, знам - имаш план по възхвалата на руската техническа мисъл. Ама е трудно - братушките само пушкала правят (безаналогови, ама единични бройки) и много рядко - нещо космическо, с технологии от времето на Корольов (или в най-добрия случай - от късния СССР) Искрено ти пожелавам тия скръндзи от руското посолство да кихнат достатъчно копейки, та да изкараш и ти едно моренце!

Яж бахура, краварче!

И на тебе малко копейки ти плащат и се чудиш на кого да си го изкараш

не бери грижа, българските двигатели не се включват никога, българските ракети не аварират никога, няма проблеми на българския модул на МКС и никога няма да има - пий си първака и остави тия изостанали руснаци да се борят с космонавтиката - нещо, в което ние от БГ (бай-ганювщината) сме свтовни лидери, нищо че никой не ни знае къде сме на картата.

Само дето руснаците се избиват да се преселват у нас - при братушките. В много български градове по морето си има цели руски квартали - в София ако се завъртиш около кварталите Изток и Изгрев все руска реч ще чуеш. А виж ние, българите предпочитаме Запада - чудно защо ли?