17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ми прилича на следното преди 30 години: Колеги в командировка отсядат в хотел и вечерта се черпят. След 2-3 ракии се отпускат и почват политически вицове. Единия от колегите решил да се пошегува....станал от масата ,отишъл при бармана и му казал - "моля те , като седна след 2 минути донеси по едно кафе". После се върнал на масата и казал -"колеги моля ви да престанем с вицовете понеже тука всичко се слуша". Колегите му-"ЕЕЕЕе аре сега слушало се ...стига се притеснява". Тогава първия се навел до контакта и казал "майор Иванов донесете 3 кафета "...и след 1 мин пристигат 3 кафета. Другите се опулили пили на бързо кафетата и айде по стаите. На сутринта първия се събудил приготвил се за тръгване освободил стаята , слиза на рецепцията и гледа неговите колеги ги няма. "Извинявайте да сте виждали колегите ми, че трябва да тръгваме" ....рецепциониста " ааа той майор Иванов ги прибра , ама тебе те остави че много го развесели" . Та тази джаджа сега е подобна на контакта...... :)

Тези неща ги имаше още преди 10 години. Просто не им се предаваше толкова значение. Както сега ги наричат "изкуствен интелект". Ама изкуствен интелект - к*ра ми Янко.

Инсталирах си го, уникален е! Казва "Наздраве!" и "Другари, дайте да дадем!"! Техника калату!

Алиса, ты меня слушаешь?

При западните аналози, активацията им става с повикване по име "Alexa" - за Amazon Echo и "Google" за Google Home. Но при руския асистент, това не е нужно. Той постоянно предава всичко което се чува на поне два канала които записват всички разговори: ФСБ и дежурния майор. така се постига 100% обслужване на потребителя. Но когато дежурния майор е в почивка, тогава се включва запис "вашия асистент е в почивка, опитайте по-късно". Ако се чуят думите: "бомба, терорист, Путин, стачка, избори, няма пари и други подобни, към потребителя автоматично се изпращат части на ОМОН които бързо (но не и безболезнено) отстраняват проблема.

Случайно да знаеш как реагира асистентът ако чуе думите : аз съм български дебил ?

Отговаря, "Аааааа ... путлераст значи!"

Човек говори най-много за скъпите му неща, в твоя случай ясно. Смени компанията, с която излизаш, щом те е срам от себе си и се чудиш как да доказваш, че това го мразиш, а в същият момент ти се къса сърцето, че го казваш. Проста психология.

Оправихте ми дена, направо седмицата. Само кажете от къде да си поръчам.