Руснаците се страхуват за ядрените си сили

Американските ракети със среден обсег могат да нанесат "обезглавяващ" удар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още по времето на СССР, са си тествали здравината на капаците на шахтите. Можели да издържат до 5-6 директни ядрени удара отгоре. Тякя че не знам защо се притеснява от това. Може би новите капаци са по-малки. По разни датчици над 30 параметъра пръснати из Русия се решава дали има ядрен взрив там. Ако реши, че има, се прави някаква комуникация с генщаб и така нататък и ако няма отговор следва процедура до активирането на изстрелването на ракети. Като преди се изтрелват ракети които само издават сигнали и активират другият ядрен арсенал. Система Периметър е най-страшната на света и може да значи край на човечеството. Иначе ако се "опасяват" от нещо, руснаците го правят, за да преодолеят тези "опасения" и да подобрят системата. Разработването и започва, след като САЩ развиват стратегия за първи ядрен удар. На теория първи ядрен удар, без отговор на противника, сега може да извърши само Русия. Те се водят, че са постигнали мечтата на САЩ от преди. На практика е по-добре и да н се разбира, доколко е вярно. Имат руснаците и огромно бомбоубежище под планината Урал - било тип малък град. Срещу хиперзвуковите глави (слайдери) няма противодействие, първо защото не могат да реагират толкова бързо. Създавали от контакта с въздуха плазма, а тя служи за "йонен Стелт". Сигурно няма отразяване, а някаква реакция с облъчващите частици на радарите. Иначе на теория имат американците идеи да изстрелят нещо във въздуха, което с лазери да цели ракетите. Само че лазерите са слаби и трябва да са огромни нещата във въздуха, за да имат шанс да поразят ядрена глава. Още повече, че е по-ефективно да се взривятат ядрените глави във въздуха на примерно 4-5 километра над територията - има по-голямо разпространение и странно по-малка радиация. Тук любопитното е, че руснаците считат, че елитът на САЩ може да жертва населението на САЩ. Че там няма демокрация - народа да управлява. То реално няма, защото и Тръмп стана президент с по-малко гласове от Хилърито. Случвало се е и преди, като с Буш и Ал Гор. А и все се издигат от разни кръгове и се ръководат от лобита, като оръжейно и еврейско. От падане на ограниченият за среден обсег, най-губеща е Европа. Реално САЩ ще забият нож в гърба на ЕС. Защото руснаците ще си направят нови тип Искандери такива, че да покриват всяка военна база в ЕС, без да е необходимо за това далекобойна ядрена ракета.

ти прочете ли кои прави анализите и тези хора на какви постове са назначени. И ти правиш анализ след тях? Айде по-кротко допивай пърцуцата и айде до жената и лека нощ.

Тия всичките са превъртели. Като им падна ядрения самолет и не гръмна ядрена ракета, защо не се безпокоят? Всичката риба до Англия ще се отрови, ако не и по на юг.

Ядрени глави се правят така, че могат дори да бъдат взривени и пак да не гръмнат. Дори руснаците са предвиждали срещу ядрени глави малък ядрен взрив във въздуха. Активиране на ядрена глава се извършва чак накрая.

случайно няма никакъв русофилски коментар...Да се пишеш по-голям експерт от руски супер експерт във военната област надминава и най-дръзките тролски напъни...Пък и липсват указания свише как да се реагира на това сриващо руското величие привеъзходство във военната сфера твърдение. И то не от друг, а от руски специалист...Лоша работа. Съчувствие, братя по перо!

глупости на търкалета. ръша никога не е имала възпиращи средства, само нападателни и те толкова измислени. прехваленото хиперзвуково се възпира с масиран трасиран огън. помислете със скорост 10600 км в час какво е времето за реакция за да се избегне стена от насрещно летящи осколки. при катастрофа м/у две коли при 50 км какви са щетите а при тези скорости? та да се върнем на истината - луди винаги е имало добре е че нормалните са повече, а и процедурите пречат да се реализират лудости.

Много си тъп,бацеееее...Ама много ... Минавал ли е покрай теб мотор с 250 -300 км/ч? Ако не е, отвори Тубата , има хиляди клипове. И само си представи , че трябва да стреляш по моториста. Имаш ли идея каква реакция трябва да имаш , да насочиш правилно пуцалото в бърз обект ? То и сега е проблем да свалиш нормална ракета, летяща с 2-3 х км, камо ли такава с 10 х...

пробвай да управляваш точно мотор с 3000км/ч и тогава ще говорим колко ще уцелиш нещо точно с 10 000км/ч "навигиран полет" (който всъщност най-дългия траеше точно 42 секунди, но това е друг въпрос)

Ми те американците още по времето на Обама заявиха, а Тръмп го потвърди, че ще отвърнат с ядрено оръжие дори и на хакерски атаки... така че за какви конвенционални военни действия говорят тез руснаци?!

Неандерталци, когато Господ е осъществявал еволюционният скок военните са се крили под моста. Няма по-големи идиоти от тези идиоти, ще унищожат човечеството.

"... ще съкрати боря на излишните членове на собственото си население" Какви само мисли виреят в главите на рушняците!!! Те разглеждат хората като стадо досадни животни, които създават повече проблеми отколкото ползи, затова няма нищо лошо, ако бъдат разредени. А иначе Путкин говори как щял да повишава благосъстоянието на хората :)))

Ти да не мислиш, че в главите на другите военни не се въртят същите мисли? При една война всеки цивилен е просто бройка потенциална жертва, без значение от националността. А вие тук само се тролите на тема американци срещу руснаци, глупаци.

Не, тия мисли се въртят само в главите на руските военни! Другите народи наистина искат да спасят населението си. За руснаците човешкият живот никога не е имал стойност. Вижда се най добре по време на ВСВ.

тихо бе досадно животно. иначе ще бъдеш разреден

О боже, това ще докара на русофилите сърдечен удар!