Съдят Facebook за 9 милиарда долара неплатени данъци

САЩ обвиняват компанията, че е измамила, премествайки регистрацията си в Ирландия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

IRS в Царавистан е абсолютно-незаконна структура. Няма сравнение с НАП. Това е частна фирма за рекет на населението, която краде от народа и внася откраднатото в частната банка ФЕД. IRS не действа според нито един американски закон. IRS е фирма за вземания, като нашите колектори.

Deus Vult

Зукърбърг да внимава само ГешеФ да не го погне... че току виж след укритите данъци намерят и някоя антична колекция, окаже се сериен изнасилвач и ще трябва забегне за ОАЕ

Който не кляка, гори и е тормозен.Епъл са наред ми се струва.

Всъщност, Apple вече минаха по тоя път още преди години, защото използваха същата схема с Ирландия, за да избегнат данъци.

Няма голяма фирма която да не прави мушики. Когото хванат.

Зукърбърг в ОАЕ при Божков

Абе ако зубъра, и компания, служеха на дълбоката държава, нямаше да ги притискат данъчните. Сорос нали открито натиска фейса да стане рупор на демократите.

“шефа на хардуерната дивизия” :)))) Трета пехотна противо-танкова дивизия! Абе, в Дир-а с конкурс за идиоти ли ви избират?

Дивизия означава поделение. Промишлено и икономическо. Изобщо не е далеч и от военния смисъл. "Дивизия" в българския език е английска чуждица. Но че Чапай не е издържал изпита във Военната академия "Фрунзе", на въпроса кой е Цезар, е виновен Петка. Петка бил преместил коня Цезар от 2-ра в 5-та дивизия...

Абе тези там нямат ли главен прокурор, че да иде да им опраска и прибере компютри, сървъри, столове, бюра? Да влезе у Зукърбърг и Московиц, да им опоска жилищата и да им вземе самолетите и яхтите. Каква е там тази странна демокрация бе?

Какво ги бърка САЩ някаква ирландска компания? Примерно Оракъл отдавна е румънска фирма.

Бърка им в джоба