Коментари - Така ще изгежда Samsung Galaxy S8 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Така ще изгежда Samsung Galaxy S8 (снимки)

Месец и половина остава до дебюта на Samsung Galaxy S8 и S8 Plus, но на практика вече се знае всичко за смартфоните - липсваха единствено подробните снимки.

Обратно в новината

Коментари - Така ще изгежда Samsung Galaxy S8 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако махнат "хардуерния" бутон BACK и го заменят със софтуерния на Google, взимам си една s7-ца (като й падне цената след няколко месеца) и приключвам с тая марка поне за известно време. Може да мина и основно на iOS. Имам 5s и съм супер доволен, но му е мнооого малко екранчето и някои неща ме дразнят в самата OS, но ще видим какво ще покаже 8-цата наесен и тогава ще се решава. Засега не съм ентусиазиран от продукта на Samsung, а и тоя извит екран освен за гъзария за друго не става - за какво ми е да ми криви образа по краищата? Лисатана на аудио жак определено е проблем - все ще се налага да си носиш в джоба преходник, ако ползваш не оригинални слушалки. Това важи и за ябълката де...

Да и към него куфар за да го носиш и трифазен кабел за зареждане. Моя айфон 5s се зарежда от 0 до 100% за 40 минути, работи 4 дена, прави отлични снимки, не забива не прегрява и е тънък и елегантен. Тоя кореец какво ще ми предложи повече?

Къде сте милички хейтъри дето плюехте когато изхвърлиха жака от айфоните? Кой ви пееше тогава че и другите ще последват Apple?

Ми да го последват. Таман и от тях ще се отървем.

Защо на снимките има жак? Четох статия преди седмици, че все пак ще запазят жака...

И като кажат дай 1100лв., ще си остана само със статията...

Дърво

да а комунистически смартфон има ли, ще има на куково лято

Има телефон "правец" така че - да, може да се каже, че има комунистически телефон

като махнат жака и оставят УСБ то, как ще слушаш музика токато си зареждаш телефона ?

Ти ако не си ползвал нови устройства, не знаеш, че никое не разчита на зареждане през кабел. Всички имат индукционно зареждане.

Ще върви ли с пожарогасител и каска? А в самолети, предполагам, няма да може да се пътува с него? И в коли, и влакове? :)))

ще върви с пожарникар... като супер екстра с бойко борисоф

много прилича на S7, S6 и донякъде S5, S4 и S3.

Да да, прилича на Самсунг а?

Седмицата мога да я изкупя и да я продам в близкия изток на двойни цени. С гарантирано самовзривяване.

Ще има ли екстри запален самсуняк като огризката?

"12МР, f/1.7 бленда и 26 мм обектив" Аз ли нещо не разбирам, или пак има някаква заигравка с цифрите, приравнявания към 35мм-те фотоапарати??? Къде я видяхте тая леща с диаметър 26мм?

Не диаметър а фокусно разстояние. Ама материала е грамотно написан.