Коментари - Samsung патентова напълно безрамков смартфон | IT.dir.bg
назад

Samsung патентова напълно безрамков смартфон

Още през май 2016 година, южнокорейската корпорация оформи патент за абсолютно безрамков смартфон. Но днес се появи информация за това.

Обратно в новината

Коментари - Samsung патентова напълно безрамков смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Телефоните все по съмнително стават безмислено големи и мощни. И това всичко за да виждате все повече и по големи РЕКЛАМИ!!!

абе много е хубаво, че са намерили начини за безрамкови телефони... ама като люснат едно андроидченце и айдееее, язък за убавият екран! както тече известната поговорка: седмина андроида не чакат... аз сигурно ще съм доволно умрял, когато андроид все още ще да влачи...

Да, никой телефон, ползващ Андроид, няма право да патентова такъв телефон през 2016-та, като през 2017 и Айфоните искаха да правят такива. Когато през 2018 Айфоните станат и те такива, всички други трябва да спрат своето производство и да приемат, че Ейпъл са го измислили...!

Ким ви е приготвил и Галакси 00

Следващата стъпка е направа на Телефон без Тлефон!

тия големогабаритни боклуци вече не са телфони. купиш го и се чудиш как да го носиш.

Играчки за безделници!

Самсунг ще си решат един основен проблем по този начин защото колкото по-малка е рамката, толкова по-малко горим материал ще има когато телефона се самозапали.

Безрамковите телефони започнаха от Шаоми миналата година с Ми Микс .Двойните камери от Хювей.Оттук нататък всички флагман тел.ще се безрамкови и с две или повече камери.И самсунг и апъл само следват и то некъдърно.Не се научиха поне да слагат по големи батерии на скъпите си модели.Но за този който знае кой е и какво иска и не робува на бранд,вече има невероятни телефони

Не, започнаха от Sharp преди няколко години.

трябва да направят и един напълно безсмислен, ако не са ги изпреварили вече от apple

измислил го е руснака бреей

Схематичното изображение на устройството много силно напомня на iPhone 8 - има си хас щом има патент да не е намесена крадливата огризка

Много си смешен! Както и автора впрочем. Как може една схема от миналата година да напомня за несъществуващия още айфон 8?!

Не е прозрачен не ми го хвали. Все пск има задна рамка, та затова заглавието се обезсмисля. А как може да го сравнявате с телефон, който не е официално представен на пазара, само вие "журналистите" си знаете..... По тъпа статия скоро не ми е попадала пред погледа.....

някой да ми е виждал N95, Nokia, че не мога да я намеря ...

Добре де... каква е идеята телефона да няма рамка? Този дизайн дава ли някакви нови функционалности? Лично за мен металната рамка бе много удачна, особено за моделите на които дисплея леко потъваше под ръба на рамката. Не съм фен на конкретна марка, просто купувам телефон според средствата които мога да заделя. Обаче виждам, че с всеки следващ модел нещата стават все по-непрактични.

Няма идея! Идеите идваха от Стив Джобс, обаче той умря. Преди да умре е стоял по цели часове на стол, изучавайки движението на ръката си, мърдането на пръстите си и захвата, разсъждавайки как всичко това е вързано с командите на мозъка. На ти идея...

Само пръстите ли си е движил или цялата китка? Защото много неща е измислил, които са вече били добре измислени от други.

мухахах, сигурно вярвате в Дядо Коледа. Направо не е истина!

има друг мошеник за балъците - Мъск...та поръчвайте Те'сли или по-точно Тесли"...)))))

Еди кой си телефон напомнял на еди койси телефон. Ами два правоъгълника с еднакви размера е най логично да си приличат, естествено.

Кефите ме хурналя, ифоня още не е излязъл и ниой не го знае на какво прилича, но много ви напомнял на него този тук.

ARM боклуци за балъци.

о колко си проС, има ли смисъл с теб да говоря