Коментари - Samsung поглежда към интернет на нещата (видео) | IT.dir.bg
назад

Samsung поглежда към интернет на нещата (видео)

Samsung иска да продава "дигитални мозъци", които ще се използват в милиардите уреди, сензори и други устройства, свързани с интернет, в т.нар. умни домове.

Обратно в новината

Коментари - Samsung поглежда към интернет на нещата (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ha-ha-ha

Кво става бе мизерник,ще се правиш на отворен на село пред бабите ти ,мишко малка,айде марш на село.

Явно си голям тъпанар и грозник,мишко малка,хайде отивай да продаваш царевица на плажа,мангал.

neXus

Я си покажи телефона и селото, в което живееш, мухльо! Да ти се посмее целият форум! Вече почвам да си мисля, че нямаш и телефон даже! Умирам от кеф като виждам какви комплекси ти предизвиквам! Урааааа!

Ти си абсолютен глупак!!!Като развалена латерна повтаряш едно и също-покажи си телефона. Комплесар, явно ти си толкова жалък, че си мислиш, че телефона те определя като личност. Профан!

голям смях

ето това е да си пиклио от варненските села,нали миско малка,ама така пред компупютара си много смел,фуклио нещастен,аз имам това аз имам онова,моят телефон е наи хубав,фуклио нещастен за нищо не ставаш,ето това си ти-комплексар от село,ха-ха-ха.ама толкова ти е малкото мозаче,това е,нека ти се смеят всички.

neXus

Пак не си разбрал с пилешкото мозъче, бавноразвиващ глупако, говорехме за ТВОЯ телефон, не моя! Нали уж си много отворен? Защо не го покажеш? Май те е срам? Защо не покажеш къде живееш? Май отново те е срам, понеже си 1000% в някое село! Мога по 3 пъти на ден да ти пращам снимки от идеалния център на Варна, ама тогава така ще ти нарастне комплексът, че току-виж си се хвърлил отнякде. То няма да е беда - ще освободиш света от един кретен!

Прати снимки на котурката, ако имаш с кво да снимаш:)) Да не забравиш да снимаш родата, т. е. прасетата.

ахааа,разбрахте ли сега комплексарчето нехус било гларусче,кряк-кряк,баце правиш се на отворко ,ама тиквата ти не разбира нищо,аре бегаи да гониш гларусите по плаja

Днес, рано сутринта прочетох статия в чуж сайт(неварненски), че Епъл са номер 1 в продажбите на часовници и мобилни устройства. Самсунг се нреждат след Саджем и Шарп, съответно на 37-мо място...

neXus

Мда, комплексарите купуват китайския боклук с огризка заради логото. Ама ти и него не можеш да купиш, понеже си оръфляк. Затова и така злобееш бясно. Радвам се, че посдтоянно мислиш за мен, та чак ми копираш ника, това означава, че ти създавам солиден комплеклс за малоценност. Nice!

Сам си създаваш съспенс, селяк.

Самсунг не могат да догонят Епъл в качеството на продуктите си...туй е самата истина. Вече ще пиша за Епъл.

neXus

Май ти е хлопнала дъската още отрано. Има да си мечтаеш някога Шитнята да стане производител и да прави качествени неща. Дотогава ще въздишаш по скъпите им китайски боклуци, сделани в Чайнъ.

Както обича да казва един човек... : -Ако не е китайско, значи е менте! ща ми прощавате пунктуацията, ама... га бех малък, мишките ми изядоха букварЯ. Айде, живи и все по-здрави. :) Дедо Благой

Konstantin

То пък щот във Виетнам и Китай изобщо не произвеждат за Самсунг...

Имам Самсунг лаптоп, който е пълен боклук.

kato teb

Знам, но за мен никой не е платил пари да ме купи. Но вие от къде знаете?

Логична стъпка, след като произвеждат всякакви уреди за дома. Съмнява ме обаче, че смарт уредите им ще бъдат отворени за собствени решения за смарт хоум, което е жалко, но ще се види.

Сигурно ще бъдат с някакъв андроид, едва ли за всяко устройство ще се пише отделна ОС. Половината им електроника ще е еднаква - USB, Wireless...

Самсунг,може да хвали само онзи смотльо Нексус

явно и Епъл ги хвалят, щом не спират да ги наемат...

Смотльо ще викаш на баща си, дето те е създал погрешка.

Вярно е, комплексираните неудачници са двама-тъпира nexus и другия варненски бек-az. Съмненията ми да, че това е един и същи шизофреник!

neXus

Не знам кой е неудачник, ама тези двамата, както ги наричаш, най-вероятно имат повече техника, отколкото ти ще имаш за 20 твои живота. Просто защото си отпадък и не струваш. Изясни ли ти се картинката вече кой какъв е?

колко жалка мишка трябва да си, за да правиш едни и същи коментари, нямащи нищо общо със статията? Явно онзи път като те обезчестих те е засегнало повече... Странно, доста пъти ми звъня за да те повторя. Дали това, че те отхвърлих не е причината да не спираш да пишеш за мен?