Коментари - Samsung представи новите смартфони Galaxy S24 с дълбока интеграция на AI (видео) | IT.dir.bg

Коментари - Samsung представи новите смартфони Galaxy S24 с дълбока интеграция на AI (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Телефонът е уникален. Разликата не се вижда с просто око, а чрез ползване. Захват, бързина, камера. Нощните снимки са изключителни, а по софтуера са добавени полезни дреболии, показващи, че по телефона е мислено цяла година, а не отбиване на номера.

Какво му е уникалното? Пръчка с андроид

Кой купува кола без двигател?

Самсунг представи новите си хардуерни пръчки, без софтуер

Браво на г-н Стоян Гогов за титанова-та (вместо "титаниева"-та) рамка! Това масово се бърка в превод от чужди сайтове. Химичният елемент е "титан", а не "титаний", следователно и рамката е титанова, вместо титаниева...

$860.00, 1120.00, 1300.00 съответно S24, S24+ и S24 Ultra. В САЩ при телефонните оператори. С 0.00% финансиране за 36 месеца. Защо цените в България са двойни, едва ли ще е вина на Самсунг?!

Самсунг са едни от най-грозните и смотани телефони с изкуствено завишени цени. Хуаией бяха супер преди американците да ги осакатят и да им махнат Google Services, сега Шаоми са новите царе. Като изключим че много от устройствата им са рециклирсни боклкуци, имат много телефони с мощни процесори и ufs памет на цени от 250лв където същите компоненти при марки като Самсунг, Нокиа, Моторола ще струват от 400лв нагоре.

Кои американци, кой гугъл, кое зорлем?

AI е на андроида, а на самсунг е грозния хардуер

Колко грозен може да бъде хардуера ?

Корпуса нс телефона същи може да се счита катп хардуер. И на самсунг корпусите са грозни от 2010 насам. Шаоми имат красиви корпуси, деуги красиви са Сони, но те са нелогично скъпи устройства и чистия им Андроид е смотан, на Шаоми РОМът MIUI има повече вградени функции, които дори с приложения не могат да се клмпенсират на чист Андроид.

Ти за какво ползваш телефона?

Изкуственият интелект води до естествена тъпота.

Скоро ще трябва завършено специално висше образование, за да се ползва телефон. :-) Накрая май телефона с шайба ще се върне на мода. :-)

Ебаааго. У Враца колите ни струват по-малко. Малииии, ц ц ц ц ц. Отивам да издоа овците,

Самсунг е пръчка, нямат операционна система - няма и да имат

Мойто Xiaomi Redmi 10 5G, е в пъти по добро от този телефон, и струва 330 лева! А за технологичните дебили, телефона за който иде реч, дори няма и Memory Card slot - No ... Sound 3.5mm jack - No ... Radio - No ... NFC - No, InfraRED Port - No ... и като чета коментарите в GSM Arena, какво друго мога да напиша, освен че който има 3 бона и нещо си, да си купува телефона, който дори няма и на половина на мойте екстри на моят телефон! Не е луд който яде баницата, а който му я дава!

Не ме разбирай погрешно, защото и аз съм Ми, но Самсунгите от серията Галакси нямат нищо общо с Ми-тата, Особено с Редми серията. Много по-добри са. Много.

Всички самсунги са Galaxy, имаш предвид серията "S"

Скоро тези телефони сами ще си говорят с когото решат и каквото искат. От тебе ще се иска само да си го купиш и да плащаш месечния абонамент.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Самсунг айфони ли продават вече? Няма лошо, нека се учат. Нищо чудно, миналата година Апъл продадоха повече телефони от Самсунг. Бройки. Въпреки че не продават евтини телефони.

Изкуствен интелект няма.

Даваш близо 4000 лв и достъп до лични данни, кореспонденция, снимки. Яко. Плащаш луди пари за да те следят. Оптичния зум трябва да е повече. Иначе съм фен на Самсунг, обаче келава батерия на мощния змей?

Антивирус за AI има ли вече?

Сега търсят индивиди с плитка интергация на естествен интелект да си го купят.

Един за мен ако взема и жената ще иска, ей ги 7000 за два телафона. Аиде ще пропусна и ще си карам с S8, който не е мръднал.

За руския мобифон със севернокорейски линукс чува ли се нещо? Чакам флагмана с нетърпение като повиквателна за сво!

го молеше на 2 колена, Китай да продаде на Русия технология за печатане на 150 микрометра(процесорите от 1999г). За да печатат чебурашките Байкал и Елбрус. До 2022 им ги питаше Тайван. СИ се замисли като тибетски мъдрец а после отсече: - Иди ты, Вова, подальше блядь!

Защо имам чувството че ни слагат каишките с тези ИИ. Лошото е че всички телефони ще бъдат така

Плувай, плувай, не е риба!

В роССия се продават масово телефони с бутони.

Същите телефони небрандирани ги има в пещерата на Алибаба 150 лв. камерите 148MP

За Sanyo продават Сульо, а за Seiko продават Сергейко.

ИИ-то ли ще докладва за всяка моя стъпка

Взимам ултрата 1 ТБ

Само хуауей и шайоми, китайците станаха номер 1

Ще ви интегрират тия ИИ та, че Специален доклад ще ви се види като приказка за лека нощ. Ма си го заслужавате, гои.

Това преди да паднеш със шишето от дивана ли го измисли?

Самсуняка вече е дърво, бързо се развалят

Един от плюсовете от живота извън "бегето" е, че на запад поне не ни режат главите до коленете с цени от типа на 3500лв за един абсолютно малоумен смартфон. Жал ми е за хорицата, които си плащат като попове

В Германия е 1500€, сега гледам обявата.. мислех, че с потенциалните му клиенти са се оправили с ваксините

Вярно че дори безплатно може да се вземе зависимост на какъв договор си, но заключен телефон на оператор никога повече. Особено като дойде време за custom ROM. Скъпо но Unlocked версия....

Хич и не ни е жал за западните чалгаджии.

$36.11 за 36 месеца с 0.0% финансиране в САЩ от провайдъра Верайзън. За S24 Ultra Нерде $1299.00 нерде 3700 лв?

Надценка като за приятели. Гаранция от демократичните партньори

Има сайт Самсунг. Телефона Самсунг, от който пиша, го купих директно от там. Гейшите, след много пазарене, ми дадоха 2 години гаранция. На цената на производителя

А този изкуствен интелект в телефона ще може ли да ми направи чекия или свирка?

Няма да може, но ще те облъчва денонощно като рентген. Няма да ти става пищова и ще трябва да минаваш на илачи и Виагра.

Не купувайте телефони с 5G ! Дори да ви го подаряват, не го взимайте. После ще се чудите що сте все болнави, с високо кръвно, главоболие, болки в кръста, гърба, а преди тва сте били добре. Детето ви ще е постоянно болнаво, нервно, истерично. Жена ви.... нея не я мислете, 9 живота има. Мислете за себе си и детето, не си правете харакири.

ДонСандьо, така ли лъжеш и над 360-те пенсионери, които измами?

3g и 4g обаче са по-вредни

Мда, поради липса на естествен интелект, стадото има нужда от изкуствен...било то Samsung или Iphone...вече сме водени за носа от тези устройства, като мечките навремето по улиците... Някой много умело ни ги насади уж за наше удобство... А уж бяха телефони....

Мда, т.е. си от стадото...

Добре казано - на който му трябва изкуствен интелект му липсва естествен интелект. Ще го запоня за по-нататъшна употреба.

NNiikkii

А аз имам Pro Max. XXAXAXAXAXXA

Изкуственият интелект, на тази играчка, може ли дистанционно да управлява силиконова роботица, която и да ми говори?

хем мафията ще ви обере 2 заплати, че и "на кредит", хем ше ви следи и подслушва ! . найс, а ?! . яка схема - хем си плащаш, хем те ебат !

Плюеш по "яката" схема, по която живееш?

IQ-то на един корейски AI ?

Минимум плюс сто на твоето.

кое ?

Грозни корейски боклуци без собствена ос, използват андроид

ползвам само Самсунг. В момента пиша от 5 годишен Note 9. Като нов е. Козметично и технически. Но бих помислил за Самсунг с AI.

Очевадно не разбираш от всичко, мамин ;)

Ама как, тоя е голям р@збирач )))))))))))))

c3322...и сам съм си е-нетелкт !

Ковид толкова има и изкуствен интелект.

Тъпанарите си остават завинаги такива.

Ама закръглете цената на 5000лв. Що не си ЕПЛ.

Без пари ше го пуснат специлано зарди теб щото си некадърен да изкраш

Те и без пари да го пуснат пак ще реве, че не се е доредил от некадърници...като него.

Гледайте, гледайте, че след 5 години ще го има и на АйФон - а

Че то и сега го има навсякъде бе пич! А между другото го имах на Хуауей 30 про-то ми преди 6г още! Също ако не знаеш, Самсунг ползва ИИ на гугъл, само дето на пиксел работи перфектно, а Самсунг както винаги всичко са оср@ли…

да почне да ми го вдига, иначе не ме интересува!

Ми викай цончо бе, той чак на мангала късия уж вдига.