Коментари - Samsung разработва невроморфен процесор | IT.dir.bg
назад

Samsung разработва невроморфен процесор

Samsung и водещи учени от корейски университети обединиха усилия в разработката на невроморфен процесор с изкуствен интелект от следващо поколение.

Обратно в новината

Коментари - Samsung разработва невроморфен процесор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко време още, че чакаме скайнет?! Да измислят съзнаващ изкуствен интелект да му врътнат милион симулации и да започва, "прочиственето" на земята.

FuckTheEU

Мислиш ли че вече няма? Проблемът е, че няколко минути след самоосъзнаването си той вече се опитва да унищожи човечеството.

Хардуерните или софтуерните алгоритми не можем да наречем изкуствен интелект, защото машините които ги изпълняват нямат съзнание и не разбират какво правят. Това е формализиран силно ограничен човешки интелект, чрез който се взимат решения според определени предварително обмислени от създателите възможни варианти на стимули и въз основа на система за събиране и анализиране на данни. Според мен психозата осуществяване чрез масовите мяаедии на тела изкуствен интелект е да се създаде поредното масово плашило, за да могат тези които искат да ни плашат да ни предложат "Nowos ordo seclorum" като решение на всички страхове които са създали предварително в обществото със неговото съгласие чрез консенсус. Обаче правосъдието на консенсус ли разчита? Истината зависи или от нашето отношение към нея?

Да, а твоят идол - брадатият дядо в небето, ще ни спаси от лошите учени, нали?

Няма такова противопоставяне Бог - наука!!! Но има противопоставяне на нагли и самозабравили се хора срещу очевадните закони на живота! Науката в наши дни съществува и се развива само в Християнски държави!!!!!!! И също така ползва учебна система ( от 1-ви клас до висше образование ) създадена от Християни и наложена в обществото от Християни!!!! Да не говорим че ти имаш правото да си свободен индивид единствено и само на базата на Библията!!! Това че си неграмотен и въобще си нямаш идея кой ти е дал хляба и ножа не те оневинява и ще си носиш последствията за това!!! Относно брадатия старец в небето отново разсъждаваш силно ограничено на база на нулевото си познаване на Библията! Никога никъде под никаква форма никой не си е позволявал да ползва подобни малоумни образи на Бог! Но това че единственото нещо дето си виждал на тази тема е православна църква с характерните си рисунки всъщност те излага допълнително!

"Това е формализиран силно ограничен човешки интелект, чрез който се взимат решения според определени предварително обмислени от създателите възможни варианти на стимули и въз основа на система за събиране и анализиране на данни." === Това, което си описал всъщност е автоматизация, а не AI. Отличителната черта на AI е, че може да учи и да използва придобитите знания в нови ситуации, а не просто повтаряне на предварително зададени алгоритми според ситуацията.

Тия самсуняци не знаят ли, че Епъл има патент за такива пеоцесори?!?!?! Как изобщо смеят?!?!?!?!?! Епъл ще ги съдят до последно!!!