Коментари - Samsung ще продава смартфони втора ръка | IT.dir.bg
назад

Samsung ще продава смартфони втора ръка

Samsung планира програма за продажба на реновирани смартфони втора ръка.

Обратно в новината

Коментари - Samsung ще продава смартфони втора ръка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА И ПО-НЕПРИЯТНИ НЕЩА .... КАТО НАПРИМЕР ВСИЧКИ КОМПАНИИ - ВКЛЮЧИТЕЛНО БМВ , МЕРСЕДЕС И РОЛС РОЙС И Т.Н БЛЪСКАТ ЯКО ЛЕПИЛА В СГЛОБКАТА НА АВТОМОБИЛА :)))

Телефонните провайдери в САЩ отдавна въртят бизнес втора ръка. Цената от 70 долара предлагат за скъпите модели до 1 година. При цена от 700 до 800 нови. Чистата печалба , без никакви вложени ремонти е над 200 долара. По-голяма от продажбата на нови. Просто Самсунг предлага фактори гаранция и козметична цялост на собствените си изделия продадени през нейните комерсиални центрове. Ударът ще е по провайдърите на телефонни услуги. Самсунг им завърта крачето да правят пари чрез неговият бренд.

Вие ще откриете топлата вода! Че то в България от години се продават "refurbished" устройства. Повечето от които онлайн. За жалост дори преди две години от технополис си купих монитор Дел за 440 лв. Познайте - матрицата взе да мига. Закарах им го, но те го вързаха на някакъв допотопен стар компот и го пуснаха на 1024х768. СПоред тях нямало проблем и не ми признаха дефекта?!? Закарах го на един приятел, тв техник и като го отвори, отзаде на матрицата имаше остатъци от червен стикер 'refurbished'!!!! A ми го продадоха за чисто нов и не беше на промоция!

Аз такива втора ръка не купувам, защото кой знае, къде си ги е врял първата ръка!

Повечето коментиращи тук или плюят по някой, който предпочита друг модел, или се изявяват като маркетингови адвокати на Самсунг или Апъл. Всъщност те нищо не печелят от по-високите им продажби. Напротив, подпомагат с парите си тези и без това супер печаливши корпорации. Но какво ли не прави българина, за да си избие комплексите!

въобще не предпочитам смартфони и се питам каква е тази истерия по смартфоните и защо се зарязва производството на стандартните телефони ?

Защото смартфонът е най-готиното проследяващо устройство, за което се избиват сами да си го вкарат в гащите.

Нормално е вечно втория да продава втора ръка.

Кои са първите? Щото Apple имат отдавна програма за рециклиране - потърси "Apple Certified Refurbished"

вторите са Apple, провери класацията преди да дрънкаш глупости другия път !

То на нашия пазар, вече може да има. Преди година под официална лепенка на хард диск, открих втора такава брандирана като Refurbished. Но пък цената си беше за нов...

Като 1-ва не ги искат, поне втора, хахахах!

Ще чакам 3-та ръка.

Стой си с прокажният ипфонец, дето не си струва парите :) п.с. интересен факт е че Samsung издухва всички по продажба на телефони.