Санкциите на САЩ плашат клиентите на американски фирми

Разработчици се опасяват, че ще загубят поръчки и извън Китай

Обратно в новината

Коментари - Санкциите на САЩ плашат клиентите на американски фирми | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

целия свят трябва да се изолира от тях или да изолира тях

а с поред мои източници дето ми казаха на уше, бяй Гогов бил пидал :) Така ми казаха. Цялата статия е такава - някой някъде казал нещо си, ма дори няма да кажа кой го е написал.

Американските боклуци няма да се оставят докато не се самозакрият...

светът се превърна в толкова малко място, че просто няма начин да хвърлиш камък по някого, и той след няколко рикушета да не се върне и да удари и твоята глава...

Като китаец виждам вече създаващата се правилна държава, но все още немога да определя как ще се транскрибира абревиатурата и - Социалистически Американски Щати, Социалистически Афроамерикански Щати. Революцията срещу педерасизма, насилието и ислямизирания семитизъм в страната Зимбабве, но с борса продължава.

"Социалистически Афроамерикански Щати" кърти! И 90% отговаря на истината. Само трябва да прибавиш "Еврейски" по някакъв начин...

Очарованите от САЩ (от англосаксонския свят) видяхте ли какво представляват постиженията им, които натрапват на всички нас - комплексари: “конкуренция” чрез право на силния, пазарна икономика, която “регулира” действията на конкурент, фасадна демокрация, права на човека ако той не сексуален традиционалист, политически “нелоялен” , не руснак, не китаец, не иранец и ако иска независимост за държавата си. И как придобито икономическото им надмощие? Колониалния грабеж, геноцид (индейци), робство (африканци,ирландци), войни, концлагери(бурска война на англичане) извиване на ръце и принуда, поставяне на зависимост, неспазване на договори в своя полза,грабежи на чужди ресурси, икономическо давление (санкции). Подло, бандитско поведение през цялото историческо време. Това ли им прогрес и напредък. На това ли високомерно ще учат други? Нас ни лъгали през цялото време за ценностите им, които били умела пропаганда. За бедните държави приличаше на мираж,когато пътник се движи към прекрасен оазис, но се оказва, че там го няма.

Колко ли им плащат на смешния диррник за всички тези прокитайски статии!

Двойно повече отколкото на тебе ти плаща сорос да дрънкаш глупости на едро из дира

да се очаква от генетичните наследници на каторжниците от Англия изклали и обрали коренния народ на Америка. Създали първите концлагери-резервати. Анексирали 5 щата от Испания и Мексико

За тези които по-доле спекулираха за вече ПьРвАтА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дям цифрите от Международния Валутен Фонд (MIF) със основно седалище в Америка за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, за България и някои много коментирани държави от Българския Форум вижте уеб адреза оттолу; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. List by the IMF (2020 estimates) Rank Country/Territory GDP (millions of current Int$) World 138,352,382 1 China 27,804,953 2 United States 20,289,987 3 India 11,321,280 4 Japan 5,451,452 5 Russia 4,176,350 6 Germany 4,160,925 7 Indonesia 3,778,134 8 Brazil 3,316,920 9 United Kingdom 2,975,557 10 France 2,860,018 11 Mexico 2,458,339 12 Korea, South 2,307,718 13 Turkey 2,257,987 14 Italy 2,244,767 https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

Рекетьорските похвати действат до време. Китай имат голям потенциал и за разлика от руснаците скоро ще имат технологии от нивото на САЩ. Вече имат производството, остават и технологиите.

Бе гледам че рекетьорските похвати на Китай минават вече над 20 години. Чак сега САЩ отвръщат ама вече може да е късно

Ако американците не продават елементна база на Китай киайското производство ще се върне на нивото на съветското такова а ако въведат КОКОМ ги очаква съдбата на СССР.Така че ще правят каквото им се каже или ще ядат скакалци и врабчета.

Аве, тъпако, къде намеси Русия?

Така ли ти казаха от Козяк?

Кво ли ще стане, ако почнат всички чужди фирми да си изтеглят средствата от амерканските банки???

Ами давай изтегляй вата - Рашка вече се нагълта с обезценени юани.

И американските бандити и рекетьори ще си намерят майстора.

Предавай на внуците - и те да почват да 'ще' -кат

Горно Мексико е вече само един пазар, но не и производител на каквото и да било. Ако се махне печатането на шума и преопаковането на китайски стоки тия не произвеждат нищо.

4 дежурни трола не харесват истината за работодателят им.

Бедна ти е фантазията, какво произвежда Мексико. Най-малко БВП им е колокото на Руслямска държава. И те разчитат на петрол, ама не в такава степен като рулямците.

Капутчо,сине,да не си в Мексико,че ти е бедна фантазията какво може да ти се случи в някои от районите на страната...И не се заяждай с Русия,да не те изненадат някой ден,ама на теб ти харесва да те ....

Значи могат да си платят оградата на тръмпито.