САЩ модернизират ескадрените миноносци от клас "Зумвалт"

Така Пентагонът смята да разположи хиперзвукови ракети в Тихия океан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земволта е един ПЪЛЕН И ТОТАЛЕН ПРОВАЛ КАТО ДРУГОТО ЧУДО ЮДО ОРЪЖИЕ - ДЕФЕКТОНОСЕЦА Ф-35! Един от най големите ташаци с тая дървена бангия за девет милиарда долара е, че снарядите струват почти колкото една крилата ракета Томахоук! А обсега им е едва 150 км а на Томахоука е близо 3000км! Т бива крадене бива ма тия задминаха дори наште ГРОБари от ГРОБ и Боко Тиквата! Да не говорим, че тая барака редовно се троши и едва не се удави по средата на Панасмкия канал, та гребна туземна лодка го спасяваше и отбуксира до брега! Ебаси ташака хахахахахахахах

На това кану може да плува само Робинзон Крузо и то докато не срещне някой пуст остров

Значи, когато пишете малко за технически неща, а не за краставици и гащи на Женския в София, е добре да се интересувате малко. Релсово оръдие, не представлява оръдие монтирано на релси. Това е нов тип оръдие, което изстрелва снаряди (без експлозив) чрез елетромагнитна технология с изключително висока скорост. Далекобойността на такова оръдие е огромна и е изключително точно. Снарядът на практика няма експлозив, предствлява едно парче заострено желязо от специална сплав, но китентичната му енергия при сблъсък с друг обект е толкова голяма, че направо го "изпарява". За работата на такова оръдие се изисква много електричество, както за задвижване, така и за охлаждане на електромагнитите му. Отделно, все още технологията е в експериментален стадий. Образовайте се малко преди да пишете тъпотии. Ако не можете, продължавайте с доматите и краставиците на Женския.

е най-често буксирания кораб на планетата. От четири плавания се е наложило да го приберат с буксир точно четири пъти.

'четири плавания' - кой те излъга бе ватьо?

Е, да той си плава постоянно... значи говорим за 4 прехода-)

Перфектно ще паснат на нашия флот.

Хахахах ква модернизация на ЧИСТО НОВ КОРАБ бе? Кога го приеха на въоръжение - преди 4-5 години някъде. И то буквално КОРАБ, щото тоя клас трябваше да бъдат 30-40 кораба, сега са 1-2 ОБЩО. Щото се усетиха колко са скъпи и неефективни и орязаха бройките с над 90%. Един такъв струва колкото половин самолетоносач Нимиц. Толкова се прецакаха, че решиха да си ползват стария клас разрушители, дето поне са се доказали и в бой. Да, идеята е добра, обаче изпълнението на този етап не е ефективно.

Пуснаха първия на вода, запали, тръгна, угасна, проибраха го на буксир. Ремонтираха го, пуснаха го отново, запали, тръгна, угасна (този път в Панамския канал), прибраха го на буксир. Пуснаха на вода втория, всичко, което ви написах за първия, той го повтори. Третият го доизкосуряват, така и не смеят да го пуснат на вода.

Тоталпи путлерастски малоумици. Още през 2005 г. преди да почне да се строи такъв кораб е взето решение да се правят само 2, а през 2009 да се направят 3 и трите са си построени. Един такъв кораб струва около 2 милиарда доста под цената на Самолетоносач. Но заради малката бройка цената му нараства на 7,5 милиардар защото разходите по разработките се разпределят само върху 3-те кораба. Кораба е изпитван в бурии и се е държал много по-добре от стандартните кораби. Втория кораб зясугя рябати безпроблемно.

На тези които усмиват и се подиграват с американските и руските оръжия, мога да кажа това. Правенето на нови типове оръжия е във възможностите на една шепа държави..сигурно не повече от 5. И те са Западни и Русия (може би Израел също..може би). Да направиш нещо ново, изисква МНОГО провали и неуспехи по пътя! Този кораб са го правили и теставали с най различни оръжия вече 10г!!! Това е защото се опитват да направят нещо ново и неизпитано. Второ. Иновацийте във всяка една сфера, общо взето, се диктува от нужджите ти. Русия е имала НУЖДА от оръжие което да компенсира за ядрените щитове на САЩ и НАТО, докато САЩ не са имали такава нужда. Заради и това още нямат свръхзвукови ракети. Няма държава която може да си позволи да работи еднакво силно и фокусирано във ВСИЧКИ сфери. Дори богатият САЩ трябва да избира къде да влага пари и усилия. Важно е и да направиш правилният избор. А тука, Русия по някога води (избора на СССР да се фокусира върху ракети за полет в космоса ги прави лидер в сферата, избора на САЩ да се фокусира на сувалките се оказа като лош избор и после трябваше да наваксват). Това е и причината Русия да води в сферата със свръхзвуковите ракети. Но съм убеден, че щом САЩ разберат грешката си (както статията загатва), до едно 5-10г ще наваксат.

Тия са като F-35. Скъп боклук!

Скъп е за теб. Скъпо е на бюджета на САЩ, но на държавата САЩ им излиза "безплатно", ако не броим вносните материали, които са нищожна част от цената, която се споменава. А като е боклук подскачай от радост, ама нещо се насираш от страх.

В близкото бъдеще САЩ ще плащат сметките с огромни лихви. Не се притеснявай.

Пълен боклук са и ВМФ на САЩ го признават, но пък са идеална схема за източване на бюджета! Както и F-35 за ВВС на САЩ! Факт!

ВМС на САЩ не твърдят путлерастски тъпотии. Напротив плавалите с него са изключително позитивни

А от евтиното бижу ПАК ФАК, колко държави си купиха? Всъщност, третият вече слезе ли от поточната линия?

За съжаление светът се въоръжава с ускорени темпове.

Воеводата какво чака, да поръчва няколко бройки!

Свръхмодерният боен кораб, който от 10 години години го учат да плува, се оказа без оръжие... Почти като свръхмодерният самолет, който 20 години го учиха да лети...

Важното е в машинното да не прониква вода, че ще заглуши генераторите. Иначе ще му наслагат електрника, и хиперзвукови за които да не стига захранването...

Егати гредата. Построили кораб, а нямали оръжия, с които да оправдаят съществуването му...

как така хипер звукови ракети от нов клас ...нали само КАпутин имаше такива ....

И китайците си имат. Въпросът е пентагоня откъде да ги изрови?

Това е технология и напредък! Руснаците още ползват за учебни кораби платноходи!

Не се казва платноход , бе лумпеняк. Казва се ветроход. Както и пара- ход. Движещата сила е в името, вятър, пара.