Подготовка за война с Китай: САЩ строи армия от хиляди роботи

Предимството на Пекин в количеството жива сила и техника ще бъде контрирано от множество автономни системи с изкуствен интелект

Обратно в новината

Коментари - Подготовка за война с Китай: САЩ строи армия от хиляди роботи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е Китай ще пистрои армия от милиони роботи.

Begun the clone wars have ...

САЩ са пред фалит и нямат ресурси за война с Китай ако не вавлечут глупавия ЕС

САЩ с 5 % от военния си бюджет в помощ на Украйна унищожава русия, с целият и бюджет. Не знам кой ще фалира, но още Ленин чакаше запада да фалира през 1917, а вече 100 г. само комунистите фалираха няколко пъти.

В началото танка е бил непробиваем, но после са му намерили цаката. Та и с дрончетата така...

Вие ,направихте един танк,като факла.Какви роботи? Жълтите да не спят? Кой знае,какъв номер на Китайката са ви приготвили?

Какъв дебил си хаха

мая е блокиран

САЩ ще строят армия от хиляди роботи за да се борят с нарастващата икономическа сила на Китай

Това с интелекта дето е изкуствен.... и ще е самостоятелен при убийството на хора! Нещо....ми идва в повече.

Няма са плашиш. Ние сме топ! Даже сме - топ на топа! Важното е .. да слушаш. Нас!

Подготовка за война с Китай: САЩ строи армия от хиляди роботи, които първо ще преминат изпитания при бойни условия в Украйна с цел да попълнят дефицита на личен състав в украинската армия

Поредната провокативна статия. САЩ имат много голям проблем ( долара умира) , та не знам как ще финансират такъв проект, кой ще го произвежда и как ще го произвежда. Дори да намерят начин, как ще ги доставят в Китай , как ще ги разгърнат и още ........мн .др. Толкова е нелепо, че не става и за фантастичен филм. Пренебрегвайки интересите на останалия свят САЩ настроиха целия свят срещу себеси и сега идва време да берат горчиви плодове. Банкрута им е неизбежен според редица икономически анализатори, по-страшното идва след това. Гражданската война в САЩ е все по-вероятна .

Може много повече, само Интелектът да не се обърне .

Трябват роботи - огнедишащи змейове !

Китай и Русия срещу САЩ, изходът е ясен. Важното е ние да не се пъхаме между шамарите !

Вие няма да се пъхате. Ние ще ви пъхнем. Както го направихме с Украйна.

"Народноосвободителната армия на Китай има значително предимство по отношение на количеството. Тя е с повече хора, повече танкове, повече кораби, повече ракети и дори сателити. Качествено силите стават също доста изравнени." - пореден фейк нюз от ДИРНИК.Ру и Гогав. Репортнати сте на СЕМ.

А иначе фактите болят ли...лоша работа....не е кат дирника си да ги намажеш с вазелин...

И като повечето електроника в САЩ идва от Китай какво правим с тая роботизирана армия?Те Китай понеже нямат най-развитите роботи в света ще се притеснят от американците дето купуват половината части от тях хахахах

всъщност тази планета щеше да е много по-добро място за живеене, ако скапаните САЩ ги нямаше

Най-вероятно след грандиозната победа на Фашизма в Европа и изтребването на цигани и евреи, Третия райх щеше да продължи с изтребление на славяните съгласно плана "Ост" за следвоенното победоносно развитие на Германия. Тъй че ние с теб най-вероятно нямаше никога да сме се родили ... Както казва поговорката: Внимавай какво си пожелаваш да не вземе да се сбъдне!

Ти си малоумен бе

Хахахахах и те понеже ще седят и ще ги гледат. Да не говорим че САЩ продължават да провокират Русия и да си врат носа на още няколко места. Ще им отеснеят панталонките много рязко. Ако Бай-Дън се гътне (което може и вече да е станало) много хора няма да умрат.

Има ли още някой, който се съмнява, че Съединените Бандитски щати са най-голямото зло на планетата?

Е идиотите въобще не се съмняват в това.

Ти,ако се съмняваш,какъв ли си?

Ще ме изкефи работите да унищожат първо САЩ

И естествено за щетите от войната няма да са виновни сащ, а изкуственият интелект. Хитро, а?

Слава на НАТО, слава на САЩ, слава на ЕС, слава на Украйна! Никой никога не може да победи НАТО!

Руснаците вече го правят в Украйна :D

KAK ?

Бягайки и предавайки се

Байдън го каза простичко: 25.03.22 „Ако Украйна желае да се откаже от някаква територия, за да договори прекратяване на конфликта си с Русия, Вашингтон ще уважи избора на Киев, заяви президентът на САЩ Джо Байдън пред репортери в Брюксел”...

Точно така. Още на първия месец от войната Байдън каза това. За какво НАТО в Украйна тогава бълнува боклука

Малоумник дакащ......парите, оръжието, инструкторите, разузнаването, шпионските спътници...всичко е НАТО.... Само пушечното месо е украинско...ма още 2,3 Бахмута или контранступа...с по 50 хилки и то ще свърши... гласи се ти...като натовец...ма балкански...да нема да ходи белия господин от Ню Йорк!?

И след Истанбул бяха готови хохлите...ма палячото Борето Джонсън не даде... Мераци имахте да биете Рашата...Наполеони недопечени...

което се наака,когато една ракета падна в Полша:)))))))Ако искаха и можеха,беше идеалния повод за прословутия чл.5....Те обаче се надпреварваха кой да каже първи,че ракетата не е руска:)))))))))))))))И което дава почти всичко(без жива сила),за военни действия срещу Русия....Е,и кръв пуска от време на време-доста висши офицери "доброволци,наскоро уволнили се от армията",си отидоха внезапно;)

Кажи, от коя аптека ги взимаш? Хаповете ти са страхотни.

Нека харчат. Китай не са Япония. Те са миролюбиви. Не са войници

Затова ли през месец правят учения как се превзема Тайван?

са направили и едно такова учение?! Виж постоянно гледаме как американците се врат в Китайските териториални води, уж за да осигурят сигурност на корабоплаването-)

А това че си тъп и прост не е мой проблем. Но все пак ето ти съвсем пресен пример: "Китай пак провежда военни учения около Тайван" 20.08.23 г. https://www.investor.bg/a/516-politika/379844-kitay-pak-provezhda-voenni-ucheniya-okolo-tayvan

Ма верно ли ми цитираш "вицепрезидента" на Тайван?! И ме караш да вярвам на това което разказва докато е на посещение в САЩ... същите САЩ заради които Република Китай, по-известна като Тайван, престана да бъде държава, докато го имаше само СССР я признаваше за отделна и независима държава... това е първото което всеки политически наблюдател трябва да знае по този въпрос преди да почне да пише по темата;) А второто... е че по инициатива на САЩ през Октомври 1971г., на 26-тата сесия на Общото събрание на ООН, е приета резолюция № 2758, с която Китайската народна република зае мястото на Тайван като единствен представител на всички китайци в организацията, а самата Тайван престана да бъде международно призната държава, включително и от САЩ, като президентът Никсън обяви че САЩ са съгласни с китайската теза за единен Китай, от който Тайван е неделима част, след което САЩ и Китай подписаха сума ти и договори за сътрудничество, включително и във военната област, и от тогава Тайван няма дипломатическо, а само икономическо, представителство в САЩ... та в тази изградена от САЩ парадигма Китай прави учения около своите острови-)

Да се изпробват първо срещу рашките!!!

lu4ka

И как рашките ще им го навървят [].

ама що ли не им стиска???;)

На тези идиоти само войни са им в главите... Колко държави още планират да унищожат???

Гледайте още веднъж Терминатор, за да видите бъдещето :). Арни ще спаси света :).

през 1983-а конгрес на Китайската Комунистическа Партия взема решение за икономическо овладяване на Тайван... и започва бясно инвестиране на комунистичедки пари в Тайван, интеграцията е толкова голяма че през 1999- дори Гоуминдана, историческият идеологически противник на ККП, издигна кандидат за президент на Тайван който заяви че до края на неговия мандат Тайван ще се върне в родината...е, американските борци с корупцияна откриха че човека има офшорни сметки, и набърза ръка техните подопечни в Тайван импийчнаха този радетел за мирното единение на Китай. Всъщност точно тази икономическа интеграция е и основния страх на САЩ, Куанта и Компал, два от големите ОЕМ производители, всъщност са комунистическа собственост, а технологиите които използват, може и да са продадени на Тайван, но се използват и от дъщерните фирми на тези концерни разположени на материка. И защото икономически Китай отдавна си е само един Байдън напоследък реши да хвърли сума ти и пари за построяването на заводи заместващи тези доставчици на електронна продукция далеч от двата Китая... пък ако може и да ги скара ще се почуствува още по-добре. И за капак на цялата тази каша идва и скорошния договор между Русия и Китай за изграждането на обща противоракетна отбрана... а докато тя бъде изградена руснаците ще пазят китайците от американските балистични ракети, точно ония американски ракети дето могат да носят ядрени бойни глави...;)

Поредната нагла лъжа. В Китай умират от глад 1983 г. и нищо не са инвестирали бясно в Тайван. Напротив Тайван бясно инвестира на Контитента.

Всяка страна попаднала под американско влияние... неминуемо стига до глад-) Китай и САЩ се залюбиха след като Мао се сдърпа с Хрушчов... чисто личностен конфликт, който за сетен път показва че отделните личности също могат да влияят на Историята. Любовта между Китай и САЩ се задълбочи до толкова че през 1983 двете държави сключиха договор за военно сътрудничество, и Китай се сдоби с американски турбини за техните есминци, започна и съвместна работа по адаптирането на американски самолетни двигатели за проектираните китайски изтребители...американците дори "експулсираха" в Китай етническия китаец играл водеща роля в създаването на американската неутронна бомба, а и парите които Китай инвестира в Тайван определено са помогнали за "глада" за който говориш... щото те САЩ нищо не дават на вересия-)

Защо ще има война с Китай? Китай не са военолюбив народ. Едва ли биха нападнали САЩ. Или може би САЩ ще нападнат първи? Каква изненада.

Тук се напълни с хора с ниска обща култура, които бързат да се похвалят с това!

Хубаво е да се аргументираш, освен ако просто не спамиш това, което ти е дадено, за случаите, в които аргументи липсват…

До Без паника, нали трябва да се направи на интересен и умен. Останалото са бели кахъри.

Bzzzzzzt!

lu4ka

… и един токов удар. Язък! Толкова пари на вятъра.

Китай не е построил бази със всякакви оръжия в Куба , Никарагуа , Мексико ? Какво дири Сащ в Тайван , Южна Корея , Япония ???

Made in China

Каквото и да търси,вече си го намери. Сега със здраве ще си го ползва.

Шило

Щатите обаче, са големи тарикати, не може да се отрече. Първо, в конфилките си с Русия, вкараха украинците- месо бол, сега срещу Китай бъркат същия коктейл с тайванците.

ЛЕВСКАРИТЕ ЩЕ ТЕ ОПРАВЯТ ТЕБЕ... ЩЕ СЕ ОБАДЯ НА КОЛЕГИТЕ В СОФИЯ....

Когато заплашваш, никога не забравяй, че украинските агитки ги въоръжиха САЩ, тренираха ги, дадоха им техника и пак бяха бити, ебани и окървавени от шепа миньори с ловни пушки в Донбас.

Шило

Обади се и на майка си, ако искаш! Па твойте левскари са като циганите- куражлии са само, като са в тумба.

lu4ka

Само го бъркат, едва ли ще имат смелостта , да го предложат в бара, чийто собственик е Китай.

А някой пита ли ги тайванците, дали искат конвенционална и недай боже ядрена война на единствения си неголям остров?

Някой спомня ли си "Терминатор"? Хората не искат да работят, да учат, естествено не искат да умират на война и ето идва ИИ, само че, за какво сме му ние, след като той успешно ще се самоъпгрейдва, самоусъвършенства и рационално ще ползва земните и космически ресурси :)

Демек са я поръчали на Китай

В рим демокрация, а леги8ните маршируват из цяла европа. Колизеума пълен.Перфектната демокрация

Защо САЩ не си живеят мирно и тихо на заграбената от индианците територия...

ЩО НЕ НИ ПРЕДАДЕ ЗАГРАБЕНАТА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ?

Щото Израел има същите малки проблеми :)

Шило

А хората от Волжка България, няма ли първо да ги питаме, какво искат?

Шило

На тия, зад океана, май фентанила им е дошъл в повече.

С ТВА ЗНАМЕНЦЕ СИ ЗА ЦЕНТРАЛНИЯ! СКОРО ЧЕ ТЕ УРЕДИМ...

Шило

Кой си ти бе, боклук, че да се заканваш? Поне знаеш ли, какво е това знаме и на кого е принадлежало? Дейба продажните ви лайненца, дейба!

ПУТИН Е КИТАЙСКИЯТ ЛУКАШЕНКО..

Разбира се става въпрос за локална война, ако Китай нападне Тайван. След като Китай направи няколко блокади и учения за нападение на Тайван. Затова и Тайван се въоръжава за да отблъсне такова нападение. Но не може да се мери с Китай като армия и въоръжение и съответно разчита на САЩ. Съответно САЩ взимат мерки.

Шило

Ба си глупостите....Тайван е един остров, който спокойно може да бъде първо обсипан с ракети от континента., па, ако остане нещо. На следващо място, изкественшия интелект, може ли да измести комбинативността на естествения?

Тея глупаци военните на САЩ май са с някви отклонения. Никой не ги заплашва , никой не ги напада а те все за войни с Китай , с арабите ,с Русия говорят. Тея не са сами. Някой им говори......

Роботи? Няма нужда! Само трябва да въоражът японците!

lu4ka

И както китайците са им набрали от Манджурската война… Как мислиш, колко 20 секунди им трябват?

какво ще се случи на японците,ако всичките китайци скочат едновременно???;)

Да го съчетят и с изкуствения интелект на google, който смята, че робството е хубава икономическа система, и ето ти SKYNET.

САЩ мислят само за войни и само за крадене.

Пък дефакто пералните ги откраднаха руснаците и те започнаха войната...

Дотук бяхме с 3те закона на роботиката!

lu4ka

Нека не забравяме, че той е руснак. Колкото и да е, руснаците все пак са по-добри хора.

СЛЕД ВОЙНАТА РУСИЯ В КОЯ СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ ЩЕ ПОПАДНЕ? В КИТАЙКСТА ИЛИ АМЕРИКАНСКАТА?

би трябвало да отидат при белите хора, сибиряци от всички континенти да се съединят

На Китай, близо е, могат да си разменят технология и горива. Китайците вече планират да си вземат руски жени, понеже има свободни.

парадоксалното ще е, ако китайците си ги произведат сами и ги изнесат за САЩ :)

КИТАЙ ИМА ПО- ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ЗА ПОБЕДА! СЛЕД КАТО СЕ РАЗШИРИ СЪС СЕВЕРНИТЕ ПРОВИНЦИИ...

ЧЕ ТЕ РОСНАЦИТЕ ОТ ВЕКОВЕ СИ ИМАТ РОБОТИ! БИО РОБОТИ...

Не ти е риден българския, а? Росияни викат рускоговорящите укри, тука е рУснаци.

Последната пречка друг път. Япония и Южна Корея също са разглеждани като потенциални врагове на Китай. Филипините имат много по силна връзка със САЩ, отколкото с Китай. За Австралия няма смисъл да посочвам.

То и във Виетнам и Камбоджа имаха връзки, че и в Корея, ама на…

То и с Китай така. Имаха връзка с Виетнам, ама сега Виетнам повече иска да е със САЩ.

Е то Корея, Виетнам и т.н. не решиха да ползват ЯО, за това.

Харесвам експерти дето не са излизали от Люлин. Иди във Виетнам - китайски е вече. Даже говорят китайски почти всички млади.

Готвят се за среща с извънземни.

На 3ти октомври пристига едно такова и е много гадно.

Да, но както знаем китайците се клонират много сериозно. А преди мнооооого време, в една далечна галактика, клонираните победиха дроидите :-)))))))

СЛЕД ВОЙНАТА ИЗЛИЗА ПУТИН ОТ ЗАТВОРА В ХАГА, ВРЪЩА СЕ ВРУСИЯ И РЕШАВА ДА ВИДИ ОБСТАНОВКАТА. СЯДА В ЕДИН БАР, ПОРЪЧВА ВОДКА И ПЛАХО ПИТА БАРМАНА: КОЛКО СТРУВА? ОТГОВАРЯТ МУ: 10 ЮАНА...