Коментари - САЩ правят бърз атакуващ хеликоптер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поизтупали са от прахта 30 годишния безпереспективния RAH-66 Команч, и пак го показват лудите крави като нов!

гроздето е кисело,а ? Команча бил безспереспективен , ти сериозно ли ? Просто модернизацията на Апача се оказа много добра , а Команч беше скъпа разработка ( както и Ф-22 , който вървеше успоредно ) Като говориш за поизтупване на прахта , сигурно имаш предвид руските "изделия" Су-27 и МиГ-29 , на базата на които са всички останали "уж нови" МиГ-35 и Су-30,33,34,37 още , уж Ми-35 пък то модернизиран Ми-24 , "великият" ЗРК С-400 , дето още самолет не е свалил си е модификация на С-300 , за космическите ракети-носители от 50-те години да не отваряме приказка въобще. Тъй че , присмял се хърбел на щърбел , ама кво да очаквам от алкаш,дето се подмокря от първият "автоматизиран" полет на "Охотник" и го обяви направо за изтребител 6-то поколение ( то щото още 5-то нямате ама ей такива усти сте отворили )

Незнайко, като не знаеш не изсирай свойто НЕЗНАНИЕ!!! Команча беше създаден точно с тази цел, да замени ОH-58D Kiоwа Wаrriоr, ! Но какво стан, знаш ли защо се отказаха от него краварите, зюащо го сметнаха за БЕЗПЕРЕСПЕКЛТИВЕН?! ЗАЩОТО БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО СКЪП!! Прекалено скъп, без никаква броня и със минимален боен товар! Защото цялото му оръжие се поместваше във вътрешния отсек, и в момента в който извадеше оръжията спокойно можеше да каже сбогом на колкото и малкия стелт незаабележимост да имаше! А да не говорим, че поради липсата на прилично брониране дори с един АК-47 може да се свали една такава машинка за стотици милиони долари !!!

отказаха се,защото осъзнаха че прекалено много залитат по СТЕЛТ-а. Докато за самолет - ОК , ама за хеликоптер си е тъпо , чак Стелт.....струва една маса пари и не може да свърши много повече от един десет пъти по-евтин Кайова примерно. Просто няма смисъл от "чудо на техниката" бъкано с електроника,Стелт , но може да си се свали лесно с ракета. То не може хем лек,хем бърз,хем брониран. И като е брониран - КАКВО ? Летящите танкове Ми-24 падат като гюлета също ( 111 бр. модификации Ми-24 и Ми-25 в Афганистан )

Ми Незнайко! Цитираш това което точно аз ти казах! А Ми-24 падат като гюлета, ама другия път! Бронята им, издържа попаднеия на 12,7мм боеприпаси, а Апачито някъв селянин през Първата война в Залива го беше свалил с карабина Лии Ендсилд от Първата световна война! Падат като гюмета краварските щайги, и имат късмет че руснаците не снабдяваха талибаните с ПЗРК Стрела, игла или Верба! Както лудите говеда снабдяваха със Стингери джихадистите от Ал кайда в Афганистан, Иначе краварските щайги щяха да падат с хиляди, както по времето на Виетнам когато загубиха 15 000 самолета и въртолета!

изправили насред полето едно 50-ина метрово бронирано стъкло... И познайте от 3 пъти какво се случило с бързите атакуващи краварски кочини?

Минали са и заминали. Първо бронираното стъкло няма да издържи такъв удар, второ руснаците не могат да изправят 50 метрово стъкло и трето руснаците не могат да го направят

Купувайте Kamov Ka-50 и не му мислете много.

М-да-а-а, много убав значи. Толкова много, че даже Египет се отказа от сделката за купуването им.

Ка 50 така и не влезе в производство - калпавата руска електроника не позволява създаването на едноместна машина. Само американците могат, стига да искат.

Правим рамбо 5

Руснаците на това му викат "направи и внедри", показвайки отчайващо лоша анимация

...и после Пентагонът се оплаква от поредната заплаха за "супер" оръжията им от страна на руските оръжейни системи.

Точно в хеликоптерите Раша не е заплаха за никого.

Най - смешното в цялата история е, че ще е направен с руски титан.

ами шибнете им едни санкции бе , ватник. Ама нямате гащи , щото долари трябват :))) Научихте ли вече как се заваряват титанови детайли......щото още през 70-те , когато САЩ правят SR-71 ( като направите вие нещо подобно,тогава кукуригай ) , а ВИЕ , високотехнологични колхозници , правите "уникалният" МиГ-25 от стомана

Гогов, бре, чети си материалите, преди да ги публикуваш. Още заглавието ме отказа да чета.

Хм, пак холивуд, пак PC геймс. Тия излизат ли от виртуалността понякога?