17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става дума за едни 50 милиарда за военният комплекс. Трябва да се вземат. Заплахата ще бъде създадена от ЦРУ медийно, излизат "експертите" в ефира и четът едни и същи съобщения месец и готово.

Докато не откраднат нещо от Руснаците, няма скоро да се справят.

ico_all

Май Америка ще се окаже поредният "колос на глинени крака" в Историята. Като Римската Империя, преди нея Персийската и Египетската.

И СССР, да не забравяме!

СССР-40г това даже не е проблясък в човешката история но пък десетки милиони жертви на тъпа идеология !

САЩ с парите нямат никакви проблеми , просто ги печатат ,а след това целия свят плаща.

време и те плащат и май непосилна цена.Мизерия, купонници, здравно неосигурени , клошари -всичко това върви към 1/3 от населенето им а върхушката им е шамаросват навсякъде.Абе с две думи-хартине тигър са.

Нищо де, в началото винаги е трудно. 10-20 годинки, 20-30 трилиона зелени хартишки и ше се справят. Така става , като си на 30 години назад и 50 вляво зад водещите... и не можеш да създадеш собствен научен кадър. С наемници - толкоз.

Къде са сега подлизниците на САЩ да коментират?! Щото на рашките като има падна самолета голямо плюене падна. Ама то от злоба кой да осмисли, че прогреса навсякъде е свързан и с провали. Не съм за Путин и не смятам, че всички руснаци трябва да се приравняват, особено пък да не се зачитат научно-техническите им постижения. Да, те не са в сферата на битовата техника, но все пак ги имат и според мен е проява на инфантилност да ги отричаш.

Нищо. Следващият път. :)

Бря тия китайци станали много упасни. Ех кравари само с печатане на тоалетни хартиики не става. Требе и малко акъл.

Никога няма да стигнат руслямците. Това да си гръмнеш инженерите е просто недостижимо. И Верно е с 50 години в страни.

САЩ от времето на втората световна война знаят , че войната е най - големия бизнес ! Умират милиони но никой не се трогва , важни са парите , златото , да имаш власт над другите за да ги ограбваш ! Затова е бил потопа , а сега идва огън ! Покайте се защото Божието царство идва !

Много си ууупасен къде си учил

Да не се безпокаят руснаците преди години ги създадоха и са постъпили на въоражние.Така,че без даже разберат ще бъдат първите щастливци напуснали тоя свят.

Щото не казват, че имат пържена риба, преди да са хвърлили въдицата ли? Както правят другите. .

Тия са още на неуспешен прототип. А братушките вече са на етап бойно дежурство и работят по второ поколение. Жалко, че България е в отбора на Нигерията с зелената хартия .

А руснаците вече го имат на въоръжение! Почувствахте ли разликата? :)))

За това ли Путин миналият месец заплашваше САЩ, да не разполага хиперзвукови ракети в Европа? Ти да видиш...

била ракетката без маска и лош кюмура

Schilo

Що така не им върви? Нали са номер едно?

Schilo

Няма и зелен сертификат

Как па на китайци и руснаци винаги "им върви" па винаги са зле и никой не ги поръчва - СУ-57, Армада и т.н. А смериканците тук проблем, там ороблем, а накрая Роскомикс реве че им подбивали батута...

Въпросът е, че щатските чифути, чрез пропагандата за Ковида пак владеят света.

понеже на гетаците отвъд океана им върви поне на анамицоонни и холивеудски продукции, ктоито също с в безтегловно падане.На нищо друго

не си разбрал недочел , има хапчета бе.

Верно ли? И за това продават Ф-ки като топъл хляб?

Да вземат презокеанските глупци да разберат, че ако не е Русия, Китай вече щеше да се шири и в Америка

Schilo

особено, като ти поставят ребром въпроса- купуваш или си отиваш.

Schilo

Кво бе, не са ли номер едно?

Аха.. и се редиш на опашка със заявки, а другите с "перфектните тестове" дори не си ги поръчват за собствената армия...

В пропагандата ли? Той у Фалкона имаше проблеми, ма сега Рогоносин е толкова зле по брой изстрелвания, че дори не му диша пушилката...

Верно ли? И кво щяха да правят? Да копат ориз?

Заглавието е поредната пропагандна лъжа на комунделите от дир.ру. Няма как да е неуспешен опит които изобщо не е могъл да започне поради авария на ракетата. Сигурен съм че е станало заради някой от руслямските двигатели, които Америка великодушно се съгласи да си купи. Ватниците са го повредили по заповед на джуджето. Трябва немедлено да се проверят записите от камерите по граница с южно Мексико за Петров и Боширов.

Дано има някъде разумни същества, чийто разум да не е насочен към създаването на все по-ефективни средства да се убиват едни други - индивидуално или групово. Загрижили сме се за опазването на климата, а дори и тази грижа ползваме прикрито като оръжие срещу "другите", срещу икономиката на "другите". Хищничеството е заложено в основата ни като живи същества. И няма спасение.

Китайското менте пак се мъчи да пише от мужда име.

Нищо, млади са, ще се справят. Малко са страдали и много се бяха надули, та затова. Имат кадри, имат пари, имат електроника ! Ще слязат на земята и успехите ще дойдат. Но да си погледнат своята кошарка и да оставят света на мира. Само да уточня, защото предполагам още много ще се пише. Терминологията все още не е напълно улегнала, но все пак. Показаното оръжие, LRHW Long-Range Hypersonic Weapon, независимо от името, което са му сложили, е "балистична ракета земя-земя със среден радиус на действие (3000 км) и маневриращ боен блок (планер)". От класа на китайската DF-17 и бойния блок "Авангард", който руснаците поставиха на въоръжение вече, при модернизацията на ракетите УР-100. Под "хиперзвуково оръжие" напоследък се разбира - "крилата ракета летяща и маневрираща във високите слоеве на атмосферата на скорости над 5 Max", примерно. В класа може да се посочат руската Циркон и американската AGM-183A ARRW (Air-Launched Rapid Response Weapon. И двете се изпитват, за успешните изпитания на Циркон сте уведомени. За шестте неуспешни изпитания на ARRW - не сте, и няма и да бъдете, ако разчитате само на дойчевелето ! ;) Вчера имаше успешно изпитание на ракетата "Булава", междуконтинентална, балистическа. Старт от подводно положение, стреля АПЛ "Княз Олег". Впечатляващо беше. https://www.youtube.com/watch?v=l6bWdN43OxE И за да не ви го кажат това - заглавичкват ви с неуспешния старт на американците. Дет' се вика - няма лоша реклама, важно е да се чува името на америка и да се премълчават успехите на врагЪТ :) Та пак си направете сметка как ви "осведомяват" ! :)

_stankow

Ей не се навряка, дежурен врякалник, ей ! ;)

Бе добре е руслямците да разберат,, че ако не е САЩ досега Китай да граничи с Европа и Северния ледовет океан

_stankow

Ми да, Аризона - щяха да я направят веднага на Оризона. И ще напояват оризищата от Мисисипи ;)

абе незнам какви мечти вадите, ама факта е че до сега Китайците взимат купуват руската земя както на времето Американците Аляска. Само че този път я купуват от полуеврейчето Шаломов и не тръбят като тогава за "големия леден куфар" с няколко млн долара.

ти вЕрваш ли че всики опити на Русия са успешни? А за колко неуспешни си прочел? Сега кажи - има ли нещо м/у 2те ти уши или е вакуум?

Ебават се с балъци като тебе. На 18 ноември 2011 г. първото усъвършенствано хиперзвуково оръжие (AHW) е успешно тествано от Командването на космическата и противоракетната отбрана на армията на САЩ като част от програмата Prompt Global Strike. [13] Ракетата беше изстреляна от Тихоокеанския ракетен полигон в Хавай и порази цел в полигона Рейгън на атола Куаджалейн, на повече от 3700 километра (2300 мили) за по-малко от 30 минути. Та още преди 10 години са имали успешни тестове.

Посолството на Русия в Съединените щати предупреди Вашингтон да не разполага хиперзвукови ракети на територията на Европа, предаде ТАСС. "Напомняме на Пентагона, че подобна стъпка може да дестабилизира настоящото състояние на нещата и да увеличи вероятността от случаен конфликт", съобщи пресслужбата на дипломатическата мисия обяви в Туитър, Предупреждението идва, след като говорителят на Пентагона Джон Кирби, коментирайки изпитание в Русия на хиперзвукова ракета „Циркон“, заяви, че новите руски ракети могат потенциално да дестабилизират обстановката и да създадат значителен риск, тъй като са способни да носят ядрен заряд. Та кой е недочелият, глупи?

_stankow

Да, така е. И защо не е прието на въоръжението това толкова успешно оръжие ? 10 г. стои замразено ? И нямаше ли там едни ограничения, за неядрени бойни глави на МБР ? Довършиха ли разработката ?

_stankow

Моите уши пък какво общо имат тука ? Да, имаше и неуспешни опити и се обявяваха. Загинаха хора, каза се. Курск загина при пуск на експериментално торпедо. На "Лошарик" загинаха 14 души, всичките от капитан 3 ранг нагоре. Лошарик следеше изпитанията на "Посейдон". Имаше неуспешен опит с "Буревестника", загинаха 2-ма души, каза се. Вие ? Не разбрахте ли ? Не сте чули ? Как го казахте онова там, за ушите ? :)

_stankow

И за какво им е на китайците Сибир ? Комари, кърлежи и студ на кутийки ? То ако е да мръзнат - има къде, Тибет не са го усвоили още. На Китай им трябва Тайван, не Сибир. И за да си го вземат, а те ще си го вземат, им трябва някой да им пази гърба. Сев. морски път, газопровода "Сила Сибири", новият, уж копринен път и др. под. Защото щатите имат много силен флот, от юг ще ги блокират от Малака до Суец, за Гибралтар британците ще се погрижат. Затова толкова подрипват янките. Поотделно може и да може да се справят с Китай и Русия. Но докато са заедно - никога. Изтърваха момента безвъзвратно. Знаят го китайците, знаят го американците, знаят го и руснаците. Даже тъпите еврогейци, и те го знаят. Е, сега го знаете и вие.

дай да прочетем тая "версия" за експерименталното торпедо. от кой сайт за конспирации го чете? В официалната версия записана на викиедията от ях - няма такова нещо. Да не говорим, че НЕ загинаха и ГИ ИЗБИХА като ги оставиха на 100м дълбочина (152 метра май беше рекорда за гмуркане без бутилка) без да си мръднат пръста.

че Путин продаде 2 пъти на китай млн декари площ там?

Ти ненормален ли си или не разбра въпроса ми за какво се отнася. Де намеси Курск и т.н.?