САЩ ще настоява Япония и Нидерландия да се присъединят към антикитайските санкции

Официални коментари по темата направи министърът на търговията на САЩ Джина Раймондо

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще настоява Япония и Нидерландия да се присъединят към антикитайските санкции | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От ФАЩ трябва да останат само няколко лопати радиоактивна пепел и Светът ще е прекрасен!!!

Тези золем ще докарат обединение на Азия срещу нас

Много триете! Много... Да си повторя: Ноам Чомски го каза много ясно в едно свое интервю. Проблемът на САЩ с Китай е простичък за разбиране - Китай съществува. Човекът е на пределна възраст и няма нищо общо със сенилния Байдън. Умът му е остър като бръснач

Ха ха, говедарте сега искат да унищожат и китайскте пазари и производства на ес :)))))) А бе, ес трябва да умре, това искат от сащ :))) сщ са тумор, който вреди на всички и трябва да бъде премхнат!

Всеки хванал се на хорото със САЩ срещу някой друг, трябва да е готов да бъдат сдъвкан и изплют, когато интереса на САЩ се промени или целта бъде достигната Статията така и не казва защо трябва да има санкции. Коя е тази международна организация, която е решила това ? САЩ замениха силата на правото с правото на силата.

За добро или за лошо Китай е икономическо и технологично развито чудовище. Западната мафия най много да забави с няколко години неизбежното...Китай да ги надмине и в сферата на технологиите. В много сфери са на едно ниво със Запада, в други са ги минали и в трети е въпрос на много малко време.

Всички мърши трябва да се подкрепят в начинанията! Но помнете, който гроб копае и т.н. ;-)! Хепи санкциониране! Само това ви остана преди края!

Правиха санкционни "пакети"и санкционираха руснаците (олигарсите) и им се усладиха милиардите (някъде около 600 милиарда долара). Сега печатат пари, за да санкционират народите по света, с "Данък Украйна". Ама Поднебесната империя, не е България. Нейните оръжия са същите като на западняците и ще се сблъскат на остров Тайван ... който е "американска колония", каквато е и България, с двама генерал губернатора - Митрофанова и Мустафа.