17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникално, невиждане хахаха смешни са.

Всеки се мъчи да прави GLOCK...

Излагате се с тия снимки.. тези пласмасарки Zev ги продава на всякакви леваци за домашна сглобка като хоби.. www zevtechnologies com/Shop/Pistols/OZ9-Accessories

_stankow

Снимката е само за илюстрация. Откъде пък точно такъв модел, че да го снимат. Че и с фотографите малко така, криза ... Все пак са улучили - модел на Глок е !

Абе, не е ли Макаров, не ми го хвали!

_stankow

Несравними са. Едното е масово военно оръжие, другото луксозно полицейско за заможни страни. Носил съм Макаров, нищо му няма, добър си е. Важно е да го имаш, когато потрябва, да ти е под ръка. И няма да откаже "да помага" ! :) Да не дава господ !

Когато превозваш ракета с ядрена бойна глава вече си имаш основно оръжие и вторично не ти трябва.

_stankow

Много трябва. Ако някой тръгне да организира такава нагла акция, ще се готви с месеци. Ще отвлече сътрудници, ще ги разпитва за информация - кодове, места, графици, пароли, личности. Ще отвлече хора от семейството, ще го изнудва ... Да не дава господ ! Трябва денонощно да си нащрек, и в службата, и в къщи, и на пътя в колата ! И 10 години след пенсия - пак си под защита, още носиш информация, дето не е за чужди уши. Така че - винаги добре въоръжен ! Глокът го хвалят и купуват.

Операции при ниска осветеност !! Някой се е сетил да му сложи флуоресцентен прицел или куршумите улучват по добре на тъмно ?!

Просто Глог с малко повече тунингови части. Ддве от тях са прицел и мушка с тириеви вставки, които са радиоактивни и в течение на нятолко години леко светят.

Пистолетчето изгелжда добре, цената му също е супер. Аз обаче си мисля че точно тая охрана трябва да е въоражена само с М16, Гранатомети, Узита и друго леко стрелково оръжие. А в пикапите и джипките да има инсталирани картечници.

kgoranov

То си пише вторично оръжие. Основното си е М16, ама него споменават.