17-11-2017 20-11-2018

Коментари

надявам се сега да стане ясно къде се крие източника на пандемията, следвай старото латинско правило - "кой има полза?"

Светът е беден, защото не може да нахрани богатите, а не защото не може да нахрани бедните. Нека си купят с милиардите време на земята....

Най-богатият в света е Манса Муса, кралят на Мали през XIV век. Притежавал е около 400 млрд. долара по днешни оценки. Разликата между него и тези въшльовци е, че той ги е имал в злато, коприна, камили, дворци и т.н., т.е. КЕШ! А на тез, ако им спрат тока, и дюнер не могат си купи!

Инфлацията е механизъм за прехвърляне на богатство от бедните към богатите.

Ами да, дано тукашните им слугинчета вземат по някоя пара и те. И нямам предвид правителството, а нещастните български интелектуалци, които са готови да легнат и шайката медицински фашисти да минат върху тях, а те после да забият два-три шамара на всички останали, че не са легнали и те. Отвращаващо е малодушието!

Забележително е как си се кръстил Малодушие и накрая си завършил с "отвращаващо малодушие" Това че си тъп е ясно, лошото е че си тотален егоист оправдаваш идиотизма си със уж свободомислие. Кво значение има за вас идиотите дали здравната система ще издържи на на десетки хиляди напиращи към болниците? Ма кво значение има за вас идиотите` че измират хора? Какво значение има ако докторите се изпотръшкат наведнъж? Ми никой не те задължава да се ваксинираш, като е в Китай и Руслямска държава, където няма искам не искам. Отказват ти зелен сертификат, който е временна мярка за да се намали броя прииждащи към болниците в 90% тъпаци като теб. Сертификата е като маските, не дават 100 % гаранция, но предпазват значително. Проблема с ваксинацията е че е разтеглен във времето. След няколко месеца ваксината вече не помага колкото в началото и хората стават на практика почти като неваксинираните. Но почти, пак обаче ваксинираните прекарват заразата по-леко, което е в помощ на здравната система и намалява претоварването на болниците.

от статията излиза, че са умрели 15 млн. за 2 години - вероятно повече от пандемията ...

Оф това врякалата едно си дъдрите и хич не ви минава през ума колко сте слепи. Че светът е на ръба на канализацията ако не е и почнал да пада в нея - нещата сякаш са необратими, просто има натрупан резерв който не е свършил - е, но не неколцината късметлии с многото пари са криви за това, всъщност нямат никаква вина. Вината е в милиардите негодни да вършат свястна работа, всички искате да сте врякалници, да съчините по няколко провряквания като това ти тук на ден и някой да ви храни задето го правите. Почти не са останали хора можещи да вършат реална работа с главите си, това е проблемът който не виждам да бъде решен без минаване през дистопични изпълнения.

Да си ги харчат със здраве. Ако им останат, да си ги носят оттатък.

Ех, една положителна новина покрай тази пандемия. Моого се зарадвах. Да удвояват и утрояват още много години пандемия.

двойно повече.

Пир посред чума.

Къде видя пир? Народа има свободни пари покрай ковид и купува акции. Съответно цените им растат и оттам и състоянието на хартия на най-богатите.

Е нали за това се правят финансови кризи през десет години!

И що за това да се правят финансови кризи? При финансови кризи много милиардери фалират, други успяват връзка има само в малоумни тикви.

ами нали за това беше целия този цирк наречен ковид 19.Много са умни няма що.Щом и децата в Обеля ги хванаха още през първите 3 седмици на тази лудория.Ама има Бог ,Той ще доведе всичко на съд един ден.Тогава и парите няма да им помогнат....

И защо ковид да е била за това, а не заради ковид стана така? Има огромно значение дали каруцата е пред коня или зад него. По-тъпите не правите разлика явно....

_stankow

А най-богатите фамилии кои са ? Тези, които равномерно разпределят богатството между многобройните си наследници, за да не светят много из медиите ? И които плащат на медиите (всъщност не им плащат, притежават ги), за да не пишат за тях ? Които владеят агенциите, които съставят тези класации ? На този наследник 100 милиарда, на онзи 100, още като се роди и после ги няма в никакви класации ... Само дето командват банки, медии, СЗО, МВФ, ФЕД и НПО-та.

BajMihal

"Оксфам" обикновено публикува доклад за глобалното неравенство в началото на Световните икономически форум в Давос.... Ами поредната комунистическа пропаганда... Удвоило се, ама защо? Щото взели от гърба на изтормозения народ? Ама кой народ?... Комунисти сър!

e то това беше целта на "пандемията"!

Разкриха се тез нагли рептили.

Е то нали това е целта на всичката тази истерия?