17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Създали my ass, един елементарен вирус не могат да преборят 2.5 години

се чете наноробот от НДК....То и без друго творението на Людмила Живковна за нищо не става.

Радвайте се,радвайте се,то ще ви влезе два ката.След всяко научно откритие Дяволът потрива ръце

Вирусът е преброен.

Електричеството също е научно откритие. Защо ползваш това дяволско творение?

Руският нанобот е по-голям!

А ти що позволяваш на дявола да те обладае и ползваш компютър, интернет, ток, климатик, хладилник и т.н Бегай бързо в пещерата! Тъп изрод!

Очевидно НЕ СА ТЕ преборили. Устойчив вирус-изрод си

Ама не от нАуката, а от това, че доминиращи мутации останаха най-заразни, но и по-леки за каране. Тежките варианти като Делта изчезнаха, защото много хора придобиха имунитет, а други починаха. Понеже имах "честта" да лежа в реанимация с последния видях и колко може медицината днес - почти нищо! Основата на лечението си беше поддържане на жизнените показатели с кислородотерапия, антибиотик, че да не те убият бактерии при отслабен организъм и другото са си витамини и надежда имунитетът да пребори вируса. Слава Богу, че съм още жив!

А ако се имат предвид ваксините - да, има напредък науката, но пак ваксината не би работила, ако имунитетът на човека не работеше, както работи. Демек използваме сътвореното от Бог и на негова база само работим. Нищо принципно ново не правим, колкото и развита да ни е науката. Относно нанороботите - радвам се. Със сигурност би било полезно.

Как един нанометър бе неграмотници, преписвайте правилно. Големината на човешката клетка е около 10 микрона. Един нанометър означава че се състои само от 10 атома по този размер.

Да, ама липсата на обща култура в журналистите не е от днес. в кубче с страна 1нанометър, можеш да събереш 10на молекули алкохол, или 30на водни. Вероятно е ставало дума за микрони. Но "нано" стана модерно и нали е "нано"машинка, значи по логиката на журналистите трявба и да е голяма 1нанометър. А, може и всичко да е фантазия на некой от модерните сега стартъпи.... що да не фантазират, ако продават акции?

И СА В УПОТРЕБА! ПИТАЙТЕ ПФАЙЗЕР И МОДЕРНА!

В оригиналната статия пише, че нанороботът се състои от 3 части с размери 60 нм, 25 нм и 20 нм