Създадоха разтворима бира на прах
Разтворимото пиво е рекламирано, като по-екологично
Обратно в новинатаКоментари - Създадоха разтворима бира на прах | IT.dir.bg
Коментари
Тъкмо да честитя на бираджиите и.... ДЪРВО, тя била безалкохолна.... Е, спирт на прах не съм виждал, но може, може да се направи....Цялата Менделеева таблица ще е вътре, заедно със справочника по токсикология, но - МОЖЕ! НАЗДРАВЕ!
Изкуствено месо, скакалци, разтворима бира, надуваеми жени. Не остана нищо истинско. :-D
Има спирт на кубчета. Ползва се за разпалване на барбекюта. Така, че вероятно има и на прах.
Превърнаха ни в бройлери!... Единствената надежда остава победата на Русия и Китай срещу колективната запада чума!
Сухия спирт е уротропин, не го пий или яж. Уротропин или както е истинското му име - хексаметилентетрамин. Може да се яде, но обикновено първият път е и последен....в живота.
Еххх... сбъдната мечта! Представете си правите 8 часа преход в планината и на половината сядате до студено ручейче и ... БИРА!!!
Сигурно ще ви разочаровам но вие ВЕЧЕ пиете бира на прах от години! Днешно време, бирата така се транспортира от едно място до друго. Повечето големи имена в бирата правят точно така! Да не би да мислите че Бъдуизер, Хайнекен или Корона ви бутилират бирата на едно място и после ви я карат на хиляди километри до вас? Пращат големи чували с прах, и бутилирането става на място! Така че не се косете...вече пиете такава бира но не сте знаели. Сега просто ви предлагат да знаете!
Е как бре - не пращат ли само сместа и тук ферментира? Аз не съм виждал етилов алкохол на прах
Не, просто след разтваряне във вода се добавя и спирта. Синтетичен спирт, разбира се. Всичко е законно, нямай грижа. Наздраве!
Така може :-) Все пак и в България вече има и пивоварни които правят читави крафт бири, а и се внася почти всичко - въпрос на избор
"Разтворимото пиво е рекламирано, като по-екологично" === Разбира се, в днешно време ако не яхнеш зелената вълна, няма как да успееш.
Ще си носиш и вода на прах...За всеки случай...А водата на прах ще разреждаш с ...вода.
За пенливостта не съм сигурен, но за газираността е ясно, че не е запазена, а е добавена след това, най-вероятно с някаква химия Няма как да запазиш газираност на напаитка, особено при твърдението, че е използвана технохогията, с която се прави нескафе - сублимация Май е време и от бирата да се откажем
Демокрацията е по-истинска от всякога И европейските ценности И цивилизационните ценности
Някога имаше основно реално Светло пиво, което на третия ден пускаше "парцали". Днес почти всички бири имат ГМО и внесен алкохол. А най-важното е, че бирата е изключително вредна, образуваща обилно пурини.