Създадоха свръхагресивен ГМО хамстер

Изследователите искали да направят гризачите по-спокойни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой може ли да ми каже една причина да правиш изледване върху бозайници за да станат по-малко агресивни ? аз се сещам само за една такава ама отиваме в сферата на матрицата

Не си ли чувал за тревопасните крокодили които били нападнати от кръвожадни антилопи? Това е открито от американски учени в Африка.

Пръвършиха с вирусите и започнаха с бозайниците! Тук вече ваксини няма да помогнат, ще трябват оръжия ... Няма само фармаиндустрията да печели, но и оръжейния бизнес ... и погребалните агенции ...

Почвам с нов ник щото ми го ползват. Представете си че фащките лаборатории заразят руснаците с вирус който да ги направи по кротки за да победят нацитата. А се получи обратното ,те стават супер активни и нацитата в срайна и в гейвропа барабар с фащ се молят да не ги пращат в лечебни курорти да ги лекуват от фантасмагориите им за расово превъзходство. Какво правим тогава,край на англосакския модел. Важно е да има мир по света.

Жалко, че не се е получил свръх агресивен и свръх голям хамстер, че да си хапне експериментиращите за закуска. Но вероятно и това предстои. То от идиоти само идиотски резултати.

Сирийските хамстери, най-агресивните хамстери на планетата :) да му мислят сирийците :)

Много искам да си имам боен хамстер

Направо го пращаме в парламента

боен хамстер покемон

Е, това обяснява много неща. Копейкин е създаден лаборатоно. За съжаление с подръчни материали и каквото е залежало от другите проекти. Шамарите от Мрешки също не са помогнали...

Поредната глупотевина! Имали технологии за създаване на нови организми? Я пак? Имаме технологии за хамалско модифициране на ВЕЧЕ СЪЗДАДЕНИ ОРГАНИЗМИ! Някакси не е баш едно и също? И разбира се че проста заигравка с хормоните няма да промени нищо към по-добро в социално отношение! Поради простата причина че социалното поведение не се обуславя от БИЛИОГИЧНИ а от ПСИХОЛОГИЧНИ - ДУШЕВНИ процеси. Науката е толкова гола боса в тази област и изненадата от резултатите от подобни експерименти само го потвърждават...... Иначе всичко им е ясно по години от създаването на вселената до днес. Цитират дати, имат периоди, кое кога и как станало .............. Жалка работа облечена в научни дрехи.

Поведението на хамстера е оптимално за средата към която се е адпатирал-ни повече, ни по-малко. Всяка намеса ще доведе до дефект. Сега ни обясняват, че дефектът бил в другата посока, а не тази която предполагат. Изводът е че човекът е маймуна, която е "дефектна" на тема да се прави на господ. Как и защо се е получило това недоразумение е нещо, което наистина си заслужава да се изследва.

Дето не са доучени.Първата грешка от изследване на маймуна ни докараха СПИН,втората грешка от изследване на прилеп ни докараха Ковит,сега от изследване на хамстера,кой знае какво ще ни докарат,я чума я нещо по лошо.

да видим бодените какви мутации ще проявят, че и на тях не им липсва агресия.

То и недоучените не са с по-малко мутации от много-ненаучените, та внимавай!

доучени са, но тези, които ги "спонсорират" са изроди

сатанисти.

Учените като направят още една такава грешка и ще ни довършат.

Олигофрени, подобни експерименти теябва да са забранени с международен закон!

международен закон - нелепо "иронично" ...

Кръстиха го просто Киро.

Зеленски по подхожда !

Тия неща покаазват само, че не знаем, с какво си имаме работа! И при смяна на даден геном, ако уцелим шестица от тотото може чумната епидемия в средновековието да ни се стори като детска игра

Ква я мислехме, тя ква стана ...

САЩ щели да изпратят един батальон такива свръхагресивни хамстери - нинджи в Украйна да се сражават с руснаците.

И правилно. Срещу агресивни орки трябват агресивни хамстери

Те руснаците са се изпокрили. Най-много да нападнат украинците.

Не бе, няма биолаборатории на САЩ в Европа и Украйна. Сатанистите искат тотален контрол.

Не бе в Руслямска държава пък ич няма. Зато ва за последните 20 години 90% там са станали идиоти путлерасти

После се чудим защо много васкинирани срещу Ковид-19 са затъпели дотолкова, че да не възприемат нищо различно от опорки.

Това ще да е от руската ваксина

То по тая логика всички българи трябва от поне 2000г. все да са ваксинирани! Защото като гледаме историята все едни и същи грешки, даже към още по-голямо изпоростяване и затриване се опитваме да отидем! Та нещо и тази опорка не ти мина!

Нищо де, това откритие е супер полезно за военната индустрия . Сто процента тези учени се радват на специален интерес от Пентагона, и ако на са вече , то скоро ще ги налазят разни военни Ар Енд Ди-та :)))

Аз мислех, че всичките биолаборатории на САЩ са в Украйна. Поне така ми казаха генералите на Путин. А те можели и в САЩ да експериментират…

За животни може , но за хора само в страни които могат да си правят каквото поискат. За съжаление сме от тях. Не случайно Рокфелер е построил център за заразни и паразитни болести.

По добре е на чужда територия, ама като им развалиха рахата - ще рискуват да изпуснат някой агресивен хамстер на американска територия

..и го кръстиха САЩ :-)

Руско се казва пише си го в оригинала

Кой да вярва че ще клонират Зеленски...

Искали да създадат Зеленски, а създали истински Путлер

Яде питони...

DARPA отдавна са го разрабортили този въорос по създаване на супер soldier

Точно това е опасността, очакват едно, а се получава друго. Чувал съм за някакво старо японско лекарство, в което в процеса ползвали после ГМО. Като резултат при ползвалите лекарството хора имало ефект на самоизяждане на тъканта. Имало и с дамски превръзки и там с умрели. Не са ясни и дългосрочните ефекти и мутации.

Трябваше просто да се разходят до Азовсталь / Мериупол...

Как е станала грешка в някоя лаборатория ,та ни натресоха учените този Ковит.

Учените,ще ни довършат и без война.

Ще да е имало някой от БАН в екипа

Просто китайска мърлявщиня.

Оставете природата на мира бе олигофрени. Зелените кретени къде са?

Учените ще убият света

Те и ваксинираните една я мислеха, а друга стана.

То СПИН бил тръгнал покрай ваксина за детски паралич, където разработвали май белгийци в Африка и от някакви извлеци от маймуни, прехвърлили маймунски вирус. Това по думи на някакъв учен англичанин и после доказвано от журналист. Но не смеят да го признаят и още официалната версия е за ловец ял месо от маймуни.

Ваксинираните мислеха....Баси якия виц:))))

С вкус на мишка.