17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би пентагона се е надявал,че ще удари самолета на Пелоси Дъртия педеруг Бидон се разболя от коронавирус Изглежда сценарият ,Тайван да се бие до последният тайванец със Китай,няма да се случи Севрнокореецът ги чака на гюме

Стига си маструбирала публично!

Разваляме сайта дирник.ру и пускаме popup за бисквитките на всяка страница при зареждането й. Точно като кирайска ракета програмистите на дир. Ру падат от космоса всеки ден! Руския космос

Типично по китайски - серт, без да ги интересува, къде им падат лайнта.

"Навлизането в атмосферата предизвиква търкания"- издържан коментар.

Като не е написано, че предизвикало шлайфане, пак добре.

Секса също предизвиква търкания и може да се запитаме за общите неща между секс и навлизане в атмосферата. Т.е. "навлизане във атмосфера" и "навлизане във вагина" вероятно са едни и същи неща ?

Като е американски и пада в действаща ферма в Австралия и нанася щети - било нормално. Обаче като е китайски и пада в океана и не нанася щети е вреден и китайците били безотговорни.... А бе що не ... знаете си кво

Кога ти го каза това една жена на пазара?

Не ....майкати му го каза .

Ква ферма бе? Падна върху детска градина и училище, убивайки 10 000 деца, а астронавтите изпълзели от развалините и почнали да ядат бебета. Мръсни капиталисти, братче!

И то американска тъй че Си да се отчете на Бай след карантината.

Е на коя друга космическа агенция не е се е върнала втората степен контролирано, че не разбрахме?

Е коя не?

Ти сега въпрос ли зададе, що ли?

Който разбрал разбрал. За тия дето не са разбрали няма ракета дето втората ѝ степен да се връща контролирано. На всички втората степен им се връщат като цопват в Южния океан в район дето няма ни кораби ни острови. Самата втора степен пък няма ни гориво ни рулеви двигатели.

Там е проблема че не е втората степен. Втората степен обикновенно е доста лека и със сигурност изгаря. Това са отломки от ядрото на първата степен което е 25 тона и не изгаря напълно. А на пример адрото на Фалкон Хеви не само вкарва в орбита повече от 2 пъти повече товар, но и не изгаря, а каца за повторно използване.

"Самата втора степен пък няма ни гориво ни рулеви двигатели" Малиии верно ли бе? Втората степен няма гориво и няма насочване? Ми кви ги върши тогава?

Ама верно ли смяташ китайците за толкова прости, че не знаят къде ще им падне първата степен и да са предвидили и това.

Не са прости. Бързат. Не са стигнали до там и преценяват че шанса да стане беля е малък. И докато не ти падне на теб на главата всичко е на 6. И именно затова са критиките. Просто е безотговорно. Всички други правят контролирано забавяне на скоростта и насочване към тихия океан - руснаци, американци и т.н.

дали иламо щети над Индийския океан :))

това за кво ни го казвате ? отвличане на вниманието от истинските проблеми ?

Използват дупките по пътя!