Коментари - Селфитата са по-смъртоносни от атаките на акули | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мацката кога се е снимала - преди или след да мине влака - демек това предницата или задницата е на влаковата композиция?!

Естествен подбор.

Държавата учи и възпитава дебили - за да гласуват за правилните партии..резултата е очевиден!

Няма абсолютно нищо смъртоностно в селфитата , смъртоностното е както винаги тъпотата на индивите дето нямат никакво чувство за самосъхранение. Те така или иначе ще си умрат , няма защо да им се дава толкова гластност. Земята няма нужда от такива неадекватни същества.

естествен отбор :)

Нормално-искат показно да умрат защо не.... трябва ли някой друг да е виновен.

По принцип за всяка една смърт трябва някой да е виновен нали както и тук.

"Най-много смъртоносни сефлита е имало в Индия (50 процента от случаите). Следва Русия." Блядовете не са на първо място само поради факта, че индийците са почти милиард, а руснаците - 160 милиона. Иначе, ако се смята като процент от населението съм сигурен, че смучещите боярищник ще са на първо място по простотия.

Сигурно в Индия има най-много жертви на селфита на хора, качили се върху влак се дължи на факта, че там е донякъде нормално да се возиш на влак по този начин. А селфитата са "по-смъртоносни" от атаките на акули, защото атаките на акули изобщо не са чак толкова "смъртоносни". В кавички, защото не става дума за "смъртоносност" - т.е. процент шанс да умреш ако си нападнат от акула или ако си правиш селфи, а за брой хора умиращи по тази причина по света.

За акулите съм съгласен, сравнението е глупаво! Но самият факт, че по света умират МНОГО хора само за да си направят една снимка, че да я качат у фейсо и да им се кефят е повече от тъжен... не върви на добре работата.