Сериозно за 5G

Всичко, което трябва да знаем за петото поколение клетъчни комуникации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията е написана за да се смели лесно от хората, които не знаята за какво става въпрос. Нищо дълбоко и тайно не виждам. Единственото нещо, за което пак са забравили списващите тези “новини”, е да погледнат началото или да се сетят към края на статията, че не са отговорили на най-важната част, за която обещават да ни осветлят, а именно - “ще трябва ли да си сменяме апарата”! Това хората ги интересува най-много :)

Едно е ясно, всичко се развива за добро или лошо, 5г, летящи чинии, фармацевтика и следствие все по нови болести от тая еволюция

Вие сериозно ли си мислите, че това е всичко което трябва да се знае за 5G! Никъде не прочетох какви са носещите честоти на сигнала и какво е въздействието му върху хората и животните, а това е най-важното! Поредната безсмислена статия от лаик, за лаици.

И колко човека според вас се интересуват на кои честоти работи??? Поредният разбирко, който смята, че целият свят се интересува от строго специфични теми, само защото той се интересува.

в Китай и Корея има работещи 5G мрежи от половин година сигурно, що ли няма съобщения за умрели птици и т.н.?

ТИ КАК МИСЛИШ, ОНИЯ ЖЪЛТИТЕ ЛИ ЩЕ ТИ КАЖАТ ИСТИНАТА!!. ТЕ СВОИТЕ ЗА ХОРА ГИ НЕ СМЯТАТ - ОСОБЕНО КИТАЙЦИТЕ, ТА НАС ЛИ.

Всички сайтове в БГ са дебилни,списват се от дебили и се четат (да се разбира вярват им) основно дебили. ние тук влизаме за забавление и гаргара.

знаете ли колко клетки 5G трябват например в София за да станат колите "умни" ... ... игнорирайте факта, че ги карат "селяни" :)

Няма нужда от клетки, те и сега колите са по-умни от софиянците.

Тук някой е платил да се каже, че не вредят! Е ВРЕДЯТ и ние всички го знаем! Има изледвания в интернет колкото искаш. Микровълновото лъчение е мега вредно!

Вие всички идете първо на училище да се ограмотите после вряскайте.

Ти, клепоухо магаре, си най-вряскащият тук!

бе то големи телефонисти станахме :) хахаах

щу умрт пчелите!

Пълно е с кошери по матите на клетките, даааа. И цветенца там много та пчеличките се събират и ги изпича изпича. Отде ви изравят бе.

Как отде? Това е политика на ЕС и Боко населението да се дебилизира, та по лесно да ги стрижат и да не мрънкат като ги стрижат. И все по лошо ще става с изчезването на соц-поколението...

В началото на този век, експериментално е поставена 5G клетка на покрива на пожарна станция в Калифорния. След 4 години, 80% от пожарникарите развиват различни форми на рак. Завеждат колективно дело срещу държавата и ПЕЧЕЛЯТ ДЕЛОТО! Няколко години по-късно подобна клетка е поставена на покрива на училище, след което голям брой деца също развиват различни форми на рак. В момента делото тече. Всичко това е обществено достъпна информация и го има по западните медии. Сами си правете изводите.

Дай линк към делото, спечелено от пожарникарите ..... троле. Аман от всезайковци и "професори".

Имаш търсачки - ако не знаеш английски ползвай Google translate. Ама не 1 търсене в Гугъл, не очаквай да е по масовите медии. Имаш Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo, Tor и още десетки други енджини, които можеш да използваш. Не че ми пречи да ти пусна линковете, ама такива като теб ме дразнят много. Няма да седне да провери сам за 10 мин, трябва всичко на тепсия да ти се поднесе. Безплатен обяд няма, ако искаш да ти дам телефон, обади ми се, за 20лв ще ти предоставя и статии и репортажи. Ама на английски. Отворко.

BajMihal

Не приятелю, не е сакат човека. Просто нямаш линк, затова те компрометира с този въпрос. Дори държава не си пуснал коя е. А те не са много тези, които имат вече 5G, но ти явно си сакат за да не можеш да намериш кои са за да пуснеш що годе читава фейк новина.

Какъв линк бе хора вижте как започва статията в НАЧАЛОТО НА ВЕКА. добре че клетката не са я сложили 1984 година

Даааа, ти да видиш. Аман от вресливи загубеняци ей, не се наврещяхте. Не само 5Г, и земетресенията вряскайте да забранят и ураганните бури и въобще. Отде ви изравят бе.

е, че съм от 80-те процента дебили,родителите ми са дебили, а аз едва успявам да си нахлузя чорапите на краката и шапката на главата. Някой път ги бъркам, но пък пиша в дебилния сайт. Аз съм продукт на демокрацията,ЕС и управлението на ГЕРБ. Свиквайте, ще ставаме все повече и нормалните ще трябва да се изнасяте от държавата в Русия,Беларус и подобни дето остават още нормални хора. Като се изнесете и останем само дебилите, ще се прекръстим на Дебиландия.

В началото на този век не е имало 5G, още по-малко пък и в държавата за която говориш, тя и сега още няма

В началото на века никой не е тествал 5G никъде. Камо ли по училища ...

Нищо не разбирам от телекомуникационни мрежи, то аз на жената Г точката не мога да намеря, че е една, та тука са пет, но както и да е - нищо не разбирам, но ще изкажа компетентно мнение. Трябва да го има това пет Г. Хубаво, лошо - света се развива. Противниците на прогреса винаги са съществували, но не са успели да го спрат.

То не е напарвено за да ви служи, ами да ви следи подробно.

Виждал съм много умрели гълъби пред антени на мобилните оператори. Не съм специалист, но съм чувал, че 30 минути пред антените тип "барабан' ти гарантират рак. Когато правихме монтажи по покривите за безжични интернет избягвахме стоенето пред тези антени. Мисля, че работят на честота 32Ghz, което си е сериозна "печка". Не знам каква е разликата в антените за 4G и 5G, но и не вярвам да са с по-слабо излъчване, като имаме в предвид капацитета на канала, който осигуряват.

Виждал бил гълъби. Розови ли бяха? Май са ти продали кофти трева. А явно и хал хабер си нямаш от радиовълни, щом мешаш сила на излъчване с честота.

Ключовото твърдение в коментара ви е: "Не съм специалист,...". Като не сте, по-добре не коментирайте неща, дето не разбирате, а прочетете какво пишат специалистите. В началото на миналия век са казвали, че ако човек пътува с повече от 30км/ч. се разболява от рак. Една жена на пазара каза, че...

BajMihal

Кой ти е дилъра приятелю? Какво смъркаш, че нещо явно ти се губят реалностите. По покривите ли се качваш, че гледаш около антените какво има паднало?

Вредно е само "ако сме изложени на влиянието им години наред"! Интересно, в града не си ли изложен цял живот ...

под покрив със солидна базова санция (тегло половин тон) от 2007 година и се облъчваме точно 24 часа в денонощието. Станцията се контролира дистанционно и дори да дойдат да замерват , ще го сторят с предварително предупреждение , за да сведат интензитета до норма. Иди , че се бори за живота и здравето си ?!?!?!?

Споко - ножа е дървен ... а дискусия и дебати и размисли и страсти по въпроса не е нужно да се водят- има сериозни проучвания още от преди четвърт век и повече, за влиянието на електромагнитните вълни върху човека... но с една дискусийка всичко ще е ОК ...

веднага да се спре електромагнитното поле на земята. Смятай може да мести желязото. А в кръвта ни е пълно със желязо. Току виж съм се озовал на северния полюс докато спя.