Севернокорейски хакери са пробили системите на руски производител на хиперзвукови ракети

Много е вероятно те да са търсели информация за горивото на междуконтиненталната балистична ракета УР-100Н

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейски хакери са пробили системите на руски производител на хиперзвукови ракети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. Ройтерс публикува непроверена информация! И Каква е дефиницията за фалшива новина?

поредните западни брътвежи

И тоя измислен американски експерт е разбрал, че севернокорейски хакери са хаквали ! Прости и още по прости

И днес чебурашките, в СКАФАНДРИ, зареждат киселините и окачват ракетите на ТУ- тата преди да ги изстрелят срещу Украйна. Именно резервоарите на тези ракети, прихванати над Украйна, правят поразии като БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ.

Тези правят брави кви ракети ---

Пробили уя....хамерикански му....хльо знае какво правят севернокорейски хакери...сигурно северно корейските хакери са му пратили емаил... Да забележим хамериканския муъл знае от кога до кога имали достъп и какъв достъп имали....васи майката ве....севернокорейците хакнали руската форма ама в същото време хамерикански мъул хакнал севернокорейсците за да ги следи кво правят...

Всичко го има по торентите...

:)))) Аз се чудех, къде руснаците си съхраняват файловете на ракетите Циркон, а то къде било - в интернет! Сигурно в облаците на Майкрософт, Гугъл или Амазон. За по-сигурно. Алоу! Вие за вътрешни системи, физически отрязани от интернет да сте чували?

въобще намят достъп до интернет... сигурно 100% дори не можеш да вкараш флашка в системата без определена оторизация... дори и да има някаква връзка към интернет тя сигурно се позлва само за да се изгради VPN връзка между отдалечени отдели може би.

Като примерно ракетите П-15/15, които имахме навремето, използваха същото гориво... и ние си ги зареждахме, разреждахме и проверявахме "резервоарите" им за корозия, а руснаците ги продаваха наляво и надясно, тъй че техническат документация за състава и експлоатацията на това гориво, още времето когато всичко беше достъпно само на хартия, се въргаля из целия свят.

8К14 също!!! Керосин и азотна киселина.

Джефри Сакс: Вече не става дума, че Америка експлоатира света, а че Америка застрашава света.

Нормален човек няма да сложи минус на истината. Предател от България като истински трол ще сложи няколко минуса.

въобще и грам не ме е притеснява да ти сложа минус! пука ми точно никак, че определяш хора с различно от твоето мнение, включително мен, като нещо различно от "нормален човек" и "истински трол"! щом тръгваш напред с обидите явно те вълнуват само измислени от фантазията ти "истини", а чуждо мнение което не подкрепя тези "истини" за теб не съществува. от гледна точка на психологията, явно се чувстваш толкова слаб в позицията си, че превантивно нападаш потенциалните си опоненти с обиди, като жалък опит да се отделиш и защитиш от тях. по този начин несъзнателно целиш да изместиш разговора от темата която сам започваш. за теб е по-удобно да се засипваме с обиди, вместо да обсъждаме темата която повдигаш и евентуално да подроним основите на "истините" ти. типично поведение за хора с много дълбоки комплекси.

Амери… кравар’ти правят така: Истрелват от САЩ балистична ракета без заряд която нали лети до стратосферата и пада някъде в океаните където няма морски пътища със сичка сила(свръх или хипер скорос)във океаните на различни места има разположени амери…краварски малки бойни кораби разрушители клас ,,Арли Бърк” като тоя дето братушкити го били изплашили в Черно море…та тия кораби без да знаят къде ще падне ракетата от нибету със свръх-хипер-пупер скорост или по скоро един от сичкити я засича и унищожава високо високо ощи преди дай паднала.Те затуй имат толкоз многу от тез кораби клас ,,разрушители”

Такааа, значи - Корейците са толкова елитни хакери, че американците знаят даже и какво крадат - Руснаците толко са им зле защитени системите, че корейците ги хакват, а американците гледат и знаят какво крадат корейците - Американците са супер-дупер-мега-гига ИТ хакери и всичко знаят и могат Много ви е еФтина пропагандата бре! Тези статии от де ги измисляте, като за дебили!

Ний от ,,Възраждани” им вярвами

русия просто им подарява тези технологии, но не могат да го кажат така, а шамана все нещо е научил в отговор докато е бил в корея, там шаманите ги ценят

Тези ракетни тайни не са свързани с интернет по никакъв начин. Подобни елементарни политически интрижки са за джендъри.

Що кимчовците нямат самолети?

Никакъв ,,пробив” не е имало.Шойгу им е предал документацията за технологията,а Ким е платил с оръжие и боеприпаси коитоса толкова необходими на Русия сега Дет’ се вика : пито платено

Как да пробили охраната? Прескочили оградата?

Двете маломерни плашипутарничета нали си бяха братчета?

Приятели, какво да ги правиш. Отпред се прегръщат, отзад си го слагат.

Пробиват където може да научат нещо. За хиперзвука - в Русия. Ако им трябваше рецепта за царевична пърцуца щяха да пробиват зад океана.

И какво за хиперзвука? Я раздуй нещо.

Друго си е като знаеш как да работип с 8 битови компютри :)

Значи! Някакви създания с боядисани дървени макети на супер безАНАЛОговняни вундерВАФЛИ, откраднали от други кричърси техните супер безАНАЛОговняни анимирани вундерВАФЛИ! Това да не е някакъв Тиътър оф Д абсурд? Если так! Браво! Молодци! ОМГ! "Вашият адрес е блокиран и..." ХА, ХА, ХА!

Олигофрен си.

Кефя се как руснаците, а и корейците работят тъпите западни ''експерти''. Демокрацията внася нЕкои видоизменения! :-)))

И как ги работят, че не сд разбра нещо.

Като не можеш да мислиш, не можеш да разбереш! А това е така, защото не си играл шах от малък :-))

Кефиш ли се?

аха значи да разбираме американски хакери под фалшиво прикритие на севернокорейски хакери са се опитали да хакнат руските фирми за хиперзвукови ракети за да може да откраднат технологиите обаче не са успели

Аха, значи ако "американските хакери" са грамотни колкото теб, да са се "включили" към някоя селска тоалетна от Северозапада.

Харесва ми мисълта ти. Вероятно на парада го играеш охлюподов пол. Мгьосническа мисъл имаш.

Или да разбираме: Американските служби установили, че сев. Корейски ученици са проникнали в документацията на рашистите и установили, че ракетките били картонена фантасмагория на тъпанарите.

И какво могат да научат американците от руските технологии създадени от немски учени след ВСВ и някъде до средата на ,,сидямдиситте”?

ами например как да направят хиперзвукови ракети, че досега нещо не могат ;)

Руснаците одавна нямат ракети, според британското р. Стрелят с лопати и други подръчни материали.

Мятат стари пръчки пт скшадовете и ходят да се молят на дебелия нерез.

Ем, той Шойгу за кво ходи там - да могат да "пробият". Срещу артилерийски снаряди, с вагони.

Точно!

Хахахахахаха-хахаха :) хехехе

Както винаги съм казвал, приятелството между диктатори е доста относителна, нееднозначна и недълговечна история. Даже на субординацията не може да се разчита много, въпреки че тя е по-трайна и солидна, но само когато е подплатена със значително силово преимущество.

За кои дектотори пишеш?

Кой е написал тази тъпня?

А, вие си вярвайте, че ако се надупите на корейчетата, те ще ви простят от уважение... :)))) Само Русия не я хакват. Всички други ги хакват, само Русия си стои нехакната... :))) Да, добре. :)))

Пръц, пръъъц. Но ако си много разхлабен отзад се получава пфффф

… американски ампутиран в главата специалист говори за прахта , която се вдига от ракетите на Русия преди да им палнат гъза … :):):):):):):):):):):):):):) Абе тия много са зле , Северна Корея и Русия са партньори , а не врагове, че да се хакват. И ако Северна Корея е придобила някаква информация, те няма да я споделят с койоти , а ще я използват срещу тях. Така че няма никаква полза от тая информация пък камо ли да е на първа статия. Дира е продажна медия дето пуска само фейкове

И аз си мисля, че при такива боклуци трябва да има нещо партньорско. Кой е жената се пита.

е английският еквивалент на руският ТАСС еквивалент на американският CNN( който не е агенция, но все пак) - тия трите всеки си води пропагндата на собствения си лагер и трябва се внимава....

Ай бате много филми гледаш

Една партида перални машини заминали курбан заради тези ракети. Язък!

Нищо чудно тези влечуги да снабдяват с оръжия РуZия

Ким и Шойгу вече са бойфренди завинаги

СЪЩЕСТВУВАТ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, ЧЕ САЩ СА НАЙ БА Н Д И Т СК А ТА СТРАНА НА ПЛАНЕТАТА!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))) ЕЙ ТОВА СА НОВИНИ!!!...........ЗАПАДНИ, ДЕМОКРАТИЧНИ И ПРАВДИВИ!:)))))))))

Много се интересуват от тези ракети Ройтерс, да. Надявам се да го духат

Всичко, което бълва ройтерс по русия, е "истина"! Вервайте и юруш на коментарите :)

Джурналята от безименната медия бяха до Северна Корея специално, за да отразят новината, или хакнаха сървърите на севернокорейските хакети и от там разбраха.....

Тези ракети нали бяха анимация? Воят беше в целияЗапад докато не получили по тиквата със "прочутия" "Патриот".

Ами не са анимация но вкарахва всички замесени в сибирски концлагер . Защо аз идея си нямам но по случайност 2 дена след като се разбра че пейтрият ги сваля безпроблемно

Пейтриъта може да свали безпроблемно точно единайсет Кинжала: десет с пусковите си установки и един с радарната станция. После идва следващия Пейтрът и пак хоп, още 11 Кинжала. Безпроблемно. Въпросът е кой прозвежда по-бързо, Русия Кинжалите или империята Пейтрътите? Ти как мислиш?

То Кенефа ако изстреля 10 кинжала ще обяви процедура по несъстоятелност.

"Група елитни хакери от Северна Корея" тези не бяха ли в каменната ера според умнокрасивитета? "са проникнали в компютърните системи на голям руски производител на ракети" да се чете: "са били на гости на бяло сладко" и са си тръгнали с една технология, дето хвърля в паника същия този умнокрасивитет. Абе ще стане като с Вагнер - предислоцираха ги до Полша, пък някои пуч сънуват.

Мнооого са напред ще знаеш.

Севернокорейците се снабдиха в една нощ с хипер-звуково оръжие, една седмица след парада послучай края на войната.

Само да не са свили и чертежите на новата лада , че тогаз ще разгромят капитализмЪ.

Както беше написал някой в един друг коментар: К'вито и да са чертежите, все ракети излизат

Брей, как така в Северна Корея има компютри и образовани хора??? На нас по медиите ни се говори съвсем друго... Току-виж имат и болници и не хората не умират от глад. Да не би пък да са били велики американци със севернокорейски корени? А американските, немските, английските хакери как така не са успели?

Само да не са свили и чертежите на новата лада , че тогаз ще разгромят капитализмЪ.

Ами американските и англииски. няма нужда да крадът от руските те вече си имат техни си и до колкото се чува са реални а не като руските само по доклади ! Сегане ми се спори пак но самия факт че всичките дето обясняваха на Путя какво безаналогово оръжие са създали са в Сибир .Какато и на другото безаналогово чудо СУ57 в съседни колонии са .... Не знам защо седиш и се мъчиш в Европа и в Русия търсят нови руснаци и Северна корея ! Милиони българи 'кравофили' и 'еврогейски' не нам си какви се изнесоха натам на където ги влече сърцето само вие седите и въздишате по комунизма на коминистическите страни ви зовът ако щеш и Китай

1. Няма образовани хора. Чебурашка сам им е набутал някакви чертежи да плащат сащ. 2. Европа и САЩ да краде технологии от Русия е все едно ти да идеш да береш жица в Столипиново.

... e това вече е новина, нали са съюзници :)

Все едно германски хакери да хакнат НАСА или Пентагона.

Е, че то нъл американците подслушват и следят всичките си съюзници. Явно руският принцип Доверяй, но проверяй! си е валиден навсякъде

Щом Севернокорейците с технология от 90’те могат да пробият защитата, какво остава за Американското NSA.. Безаналогова Русия!

Dali znaesh kakvo e bezanalogovo za statiaiata v koiato poshesh?

Макак така. Нали са друзя?

Юбре ,копейка. Де ще обменяш вонове.

Елитни хакери от Северна Корея ,компютърните системи ,руски производител Ужас , тва звучи като нег.р скиор и жена шофьор

Бедна ти е европедалската фантазия колко са добри севернокорейците с хакерството.

Вярно че ти вчера се върна от среща с ким чен, ама все пак се изчакват за ред на компютъра на дебелото диктаторче, както ватенка чака ред за лада

Да-да. Точно така е станало. Дали са им го руснаците, а на западните "партньори" казали "Ами хакнаха ни...ко да прайм."