Коментари - Софтуер разпознава сексуалната ви ориентация | IT.dir.bg
назад

Софтуер разпознава сексуалната ви ориентация

Софтуер може да разпознае сексуалната ви ориентация само по снимка.

Обратно в новината

Коментари - Софтуер разпознава сексуалната ви ориентация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такъв софтуер трябва да има на входа на парламента....

За путинофилите не е необходим такъв софтуер. За тях е известно, че са хомосексуални. Иначе нямаше с такъв хъс да защитават каузата на чужди държави.

Азис се обади да каже, че тази система го разпознала като жена! Евалла на техниката, съобщи самият той в туитър. Сега е ред и на други родни сбърканяци.

И ако те изкара извратеняк ходи обяснявай после. Тия двамата по-добре на дюнерите да бръмчат

Статията и изследването е пълна глупост. Ако приемем, че 90% от мъжете са хетероселсуални, достатъчно е за всеки мъж, дори и без снимка, да се казва че е хетеросексуален. Това автоматично дава 90% успеваемост, което е повече от това което дава "програмата".

Да не говорим, ако са травестити обратните и наслагали такива снимки.

но ти обръщам внимание, че не вероятно не са подавани снимки на случаен принцип, а такива, чиято ориентация е била ясна още в началото на теста. Тестът има за цел да провери дали софтуерът, ще познае тази, предварително известна ориентация...

"Оказва се, че мъжете, които предпочитат собствения си пол, имат по-женствени черти, по-тесни челюсти, по-дълги носове и по-големи чела от хетеросексуалните" Все едно Рада Дълбоката са описали! Нема лошо, трябва да има проевропейски политици в България, само да не попържа по сутрешните блокове като бит хомосексуал

Да, същински Путлер се вижда в описанието

Докторът те кара да се надупиш гол и да кашляш. Разпознаване 99%. След първия месец в казармата се разпознават и останалия 1% девствени..

Това са пълни глупости за казармата момче, някой те е лъготил яко.

измислил го е руснака бреей

Мен повече би ме впечатлил софтуер, който разпознава по лицето и очите кой е мошеник и лъже, отколкото кой с кого се такова. Инсталирам го на телефона, слагам скрита камера на ревера и така отивам на бизнес преговори.

Има такъв софтуер от край време. Тръстър се нарича. А вероятно не е само той. Потърси и ще намериш. Друг е въпросът доколко работи.

Машала! Че ти ако налучкваш и без снимка ще постигнеш подобни, че и по-добри резултати. Яко е изпростял народа, а статии като тази говорят за всякаква липса на критично мислене.

Туй е правено само за сороспетини, лесбарки, пендели и прочее. На нормалните хора софтуер не им е нужен за да им каже каква им е ориентацията. :))))))))))))) Ба си до къде пропадна света.

Дааа. А за руските слуги ще напишат приложение разпознаващо каква марка химически молив ползвате за да пишете поезията си по стените на обществените тоалетни. Явно до един сте я обратни я инак някак сбъркани та толкова ви занимават гениталиите на всички останали, само на руските слуги постоянно са ви в устите все такива красоти.

Еее, най-после. Къде го този софтуер че да ме каже какво съм в крайна сметка. Като бях на 10 си бях просто дете, после се като станах на 16 модно беше да съм транссекуален, после станах траверстит, после се оказа че и лесбийка е добре да съм, после станах веган, сега съм природозащитник и опазвам мравките от мравоядите. Хорааа, кажете ми аз човек ли съм или някакъв извънземен хибрид-мутант. Айде отивам да търся софтуера да ми каже.

Хайде пак, поредните измишльотини. Дежурните глупости на търкалета. Кой би помислил, че в Роб Халфорд, вокал на британската Хеви Метъл група "Джудас Прист" има женска физиономия само защото е гей??? Особено пък с тая голяма гъста брада и гола глава! Ами Едгар Хувър? Първият директор на ФБР е далеч от представите ни за женски образ. Също гей, но по онова време се е смятало за срамно да си признаеш че си гей, особено за шеф на такъв висок пост, на силова структура каквато е ФБР. Той е от хората издирващи Адолф Хитлер след войната, разбира се неуспешно, за съжаление на любителите на конспиративните теории вярващи че Хитлер е успял да избяга в Южна Америка. Та същият този мъжествен Едгар Хувър е бил виждан от свидетели да лакира ноктите на свои приятели мъже и да ходи на такива места където се събират гейове. Разбира се, никога не се е женил.

Разкажи ни разкажи, явно си запознат отблизо.

Нормално, педалите си личат от далече.

А НЕ Е ЛИ ПО-УДАЧНО ДА ИМ СКАНИРАТ ВМЕСТО ЛИЦЕТО Г-ЗА?

... може само да са... дудуци...

Трябвало е да кандидатстват по някоя европрограма - сто процента щяха да спечелят финансиране.

Руските слуги нали повече от един химически молив да си творите стиховете по стените на обществените тоалетни не ви трябва та сте лесни, карате и без финансиране.

А, теб по "името" можем да те познаем, това dp ще да идва от мераците да ти правят double penetration.

Подлогите винаги се опитвате да припишете собствените си грехове на другите. Туй, че ти се изхранваш като слугуваш на чужди интереси, не означава, че всеки, който не е съгласен с господарите ти, е слуга на враговете им. Европроектите са абсолютен ташак и подигравка с цялото население на Европа. Колкото и да се напъваш, фактите не можеш да промениш.

54% успеваемост си е горе-долу фифти-фифти :) А да не говорин за това, колко са актуални снимките по сайтовете за запознанства.

Да, точно така. Или както казват синоптиците: Времето ще бъде преобладаващо. На места ще има леки превалявания, примесени по някога със силен вятър, може да се очакват по-интензивни превалявания в планинските масиви, както и в низините. На места ще бъде ясно до слънчево, като там където ще има интензивни превалявания обаче може да се очакват и градушки, наводнения и т.н. Така общо взето и с тази програма.

Ааааа, лъже, лъже , аз не съм такъв.

Еххх значи, бг мачовците първи да коментират веднага с обиди. Ми да, за педали е направено, ще направим и един апп за изроди като вас, спокойно

Явно се разчита че 50% са си педали по природа.

Във тяхното (на изобреатателите) гей-ориентирано общество това може и да е така.

Друг път. Нали живота щеше да е изчезнал ако бе така. Те нямат поколение. Не предават гени, дори да допуснем, че е изменение в тях. Без пропаганда изчезват след едно поколение. Природата се чисти от отклонения.

С такъв процент успеваемост това трудно може да се нарече работеща програма.

Направо нищо не и работи. В 3 от 4 случая поззнавали от снимки, че ако профилът е на мъж си пада по жени, LOL. Ми те обратните са под 1% (приказките за 10% са фалшификат, през живота си съм имал много над 100 познати и не се сещам и за един обратен). Да не говорим, че съм познавал мъже с въз женствени гласове и движения които си плющят жените и не им и хрумва за обратни уклони.

sulio@mailinator.com

ТЕ няма точно на тебе да се изповядат бе тъпчо, като те виждат що за пън си.

Интересно кой ли ще се възползва от този софтуер;)

Ами например обикновения служител да се забавлява на гърба на шефовете си :)

Или пък шефа да си подбира кадрите-)

измислил го е руснака бреей

То трябва да го е срам този който го е измислил.

Челюстта ми е големичка ( понякога опира в масата) , от ушите сплитам косми на плитка - успокоих се , че няма да ме разпознае! Една Хетера - женица ...

е това за какво е, да ти каже какъв тъп пдл си, щото си толкова прост, че и това не можеш да измислиш сам и трябва някой да ти го каже, в случая дори машина, изкуствен интелект, да ти го каже. слабо мислещи хора, абе пдли!

Не ти казва на теб какъв си, а какви са другите около теб. Примерно се вижда, че Путлер е с тесни челюсти, дълъг нос и високо, заради плешивостта, чело, което показва, че е педал.

Тръмп е рошав с дълъг нос и големичка челюст. Какъв се пада?