Коментари - Жените ще предпочетат роботите пред мъжете | IT.dir.bg
назад

Жените ще предпочетат роботите пред мъжете

Британският футуролог д-р Иън Пиърсън твърди, че към 2025 година жените в развитите общества ще правят повече секс с роботи, отколкото с истински мъже.

Обратно в новината

Коментари - Жените ще предпочетат роботите пред мъжете | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах кой на кого ще е роб, думата робофилия е объркваща. Май ми се чини, че човека ще става роб... А и роботите ще могат ли да отказват секс, да напускат/сменят партньора си (т.е. роба си)? Другото си е дискриминация.

Продавам запазен секс-робот, с голямата батерия е, издържа над 3.5 часа. Всички екстри без кожа, сменени са долни гумени накрайници преди два месеца, хидравликата работи безупречно, със зимни и летни тоалети, навигация, сензор за главоболие, двузонов секстроник, система против приплъзване, СИПС и др. Нов внос, робота е ползван от възрастна жена само по празниците и да носи чантите до магазина. Регулируема дължина на члена, като в по-новите модели, префлашнат е с новата операционна система SexOS 2.01.r12, има приложение за свободен разговор с набор от дискове по основни теми: футбол, автомобили, индийски и турски сериали, хардуерна опция за закрепване на нокътче на малкия пръст. Преглед на биохимия и разплоден сертификат до края на 2048г, вс. платено. Подходящ за домакини на средна възраст. Цената подлежи на коментар само при оглед, може и изпробване, на място. Взимаш и ш..б..ш!

for sure

Мъжете сме лесни - вече има доста прилични секс кукли. Е, малко дървета си падат (не шават и не пъшкат), ама те и 99% от жените са така.

това се заби като кол в сърцето на женския Дракула....

Ми не, изобщо даже... Аз ако на един мъж трябва да му върша и "мъжката" работа в леглото, то наистина за какво ми е? Някой евтин роботец без много екстри ще стигне, даже няма нужда да му готвя или пера след това.

Да ги шибат тостерите жените. Нека видим как ще ги лижат и т.н като и се пльосне една купчина пластмаса отгоре. или като дефектира по време на секс Ще бъде забавно изпълнение Хаха

Тъй де, друго си е един космат, некъпан балканджия с шкембе да те налази с думите "Аре, ма, обръщай съ", веднага ти идва желанието...

На зла круша, зъл прът.

Дами не се подлъгвайте с тез китайци дето ви ги рекламират тук, хубави не много използвани дилдота се продават на битака в София за под 10 лв.....

Дам, ако направят банкомат с пе..ис ще сбъднат мечтите на жените. Незнам дали обаче жените ще могат да издържат, то сега те не правят секс колкото искат мъжете, а при роботите няма отказ секс докато припаднат. :)

Как се изплашиха бг мъжете хахахха Няма страшно и за вас ще направят женски роботи. Вие така или иначе си харесвате пластмасата и постоянните ремонти, даже няма да усетите разликата. Ще имате пИрфектната жИна - чисти, готви, прави салата със скоростта на светлината, не говори ако не е нужно и винаги е готова за креватни упражнения. Какво повече може да искате? Играйте си с играчките и ни оставете и нас, жените, да си помечтаем за съвършените любовници ;) Аз лично мога да му намеря бая приложения на един такъв Желязко хаха

Забрави ли да си заредиш вибратора? Хо-хо!

Крайно време е да предложат ъпдейт. Не може за мъжете да има цяла ххх индустрия, списания, силикони, кукли, чудеса, а за жените технологиите не са мръднали от консепт левъл - краставица!

за какво сте на света тогава? Вашите практически функции се изчерпват с перфектната роботка. Ще трябва да ви заличим :-D.

Пречим ли ви? Играйте си с камиончета и пластмасови домати, а ние ... с Желязко... Кво толкова? Всеки си изкарва парите поотделно и няма какво да делиме. Вече като трябва деца ще му мислим, може учените и това да измислят, може и ние жените да си ги гледаме

Ти нали си наясно, че У хромозомата в човешкия вид е на път да изчезне от еволюционна гледна точка. Даже да се създават и отглеждат деца в изкуствени утроби, пак предложеният от тебе вариант е равносилен на самоубийство за човешкия род и то по-бързо отколкот о еволюцията ни е "изчислила".

"Първо работата, после удоволствията!" помисли си роботът. "Първо ще изчукам стопанката, после ще броя тухлите във Великата Китайска Стена."

И АЗИС ЛИ ЩЕ ГО МАНДРЪЦА 24/7 НЯКОЯ ОТ ТИЯ ПО НАДАРЕНИ МАШИНИ

Ето значи каква ще е причината да изперка Скайнет - на някой киборг ще му изпуши някой транзистор, щото някаква му е изневерила с по-нов модел с твърдо окачаване.

Сексът е най-силното оръжие за манипулация и контрол на масите. Тази тенденция, за която се говори във въпросното материалче, всъщност има за цел да увековечи тази роля на секса чрез описаните нестандартни средства, тъй акто либидото на човешките същества отслабва драстично (т.е. контролът започва да издиша) и са нужни спешни мерки тенденцията да се обърне. Другото са медийни задявки и опити за отвличане на вниманието от това, което се случва, за да не се усещат масите какво всъщност става.

Либидото не издиша а се притъпява със сексуални реклами...

Гледам, че некои недо...завършени каки възприеха насериозно индустриално-механичнио подход, предложен от извратеняка, списвач на статийката. Дами, да попитам - робото ли че ви фане за газо, кога минавате покрай него, робото и че ви олиже цялостно и подготвително да ви причини два-три оргазъма, робото ли че ви нацелива и наапе цицорите да иссстръпнете и да забравите дека сте, робото ли че ви погали да му помъркате??? Само питам...

ми ако ги направЪт да не са студени ( в смисъл от метал) .....ако са от някой топъл мат'рял .....направо нямам нищо против.....ако са като печки.....имало може да готвят и да чистят.....направо нямат да имат грешка....абе колко струват тия роботченца

2-3-5 милиона в зелено... и шще искат още към 20-30 хилки месечно за поддържка.

Обърнете внимание кой пак е в центъра на това манипулативно материалче?! - жените, а не мъжете! Правете си с/ка за какво всъщност става дума и кой стои зад всичко това. ПС. Разбира се, жените не могат да се усетят как пак ги плъзгат елегантно, защото да бъдат в центъра на вниманието е за тях най-лелеяната мечта! И тъкмо това умело използват онези, които разиграват сценария, описан във въпросното материалче.

Още от адамово време "змията" се насочва към жената, като по-лесна за мангильосване.

Та какво всъщност искаш да кажеш?! Купи си огледало - там можеш и да изглеждаш по-хубав...

Тоя футуролог открил топлата вода. Аз искам такъв съвършен робот със секси външност още сега. Няма да се страхувам от болести, забременяване и предателство. Бас сържа, че роботите още преди да се осъвършенстват ще са по-умни от повечето български мъже!

А дали преди да се Осъвършенстват, ще са по-грамотни от българските жени!?

Това няма значение, важното е разбра какво искам да кажа и е по-подходящо да се пише осъвършенства отколкото с у може и българския правопис да подобрим в близко бъдеще. На твб обикновен компютър ти стига не ти трябва робот, щом държиш само на правописа.

Разбира се, нищо "няма значение", нито грамотност, нито образование, нито интелект, нито възпитание... Важно е самочувствието. И обикновено колкото си по-прост, толкова по-лесно поддържаш високо самочувствие.

А заплати ще им носят ли ?

Днешните жени, пък и утрешните, са горди, силни, независими, еманципирани, професионалистки, спортистки, активистки... Само не е ясно защо още продължава да съществува най-голямата дискриминация - тази в спорта. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Днешните жени са объркани - те просто се опитват да бъдат такива, каквито системата им внушава, че трябва да бъдат. Няма нищо лошо в това да се стремиш към усъвършенстване, но масовото явление е по-скоро избиване на комплекси и страх от отхвърляне... Колкото до спорта - ами, ако се замислиш, състезанието по вдигане на тежести на практика е смесено; излизаш, вдигаш колкото можеш и ако някой (в твоята категория) успее да те надцака, окей.

изтропал тук, наистина го мислиш, трябва да се консултираш с лекар. Врпочем, ти да не си от този "неутралния" gender?!

то пък вашите са едни заплати....

Бегай при роботите тогава, техните дали ще са по-големи? Заплатите де, за другото е ясно :)

Всъщност, тия дни някъде бяха написали, че щом роботите ще заемат толкова много работни места, трябва да плащат данъци ...

Роботите, определено ще имат голямо преимущество пред мъжете. Те няма да могат да схванат, когато жената е грозна, проста, долна, проклета или всичко наведнъж. Обаче, ако се усъвършенстват, тогава ще има пак: "Ех, свършиха се вече "истинските" роботи!"

А, ще могат ли "да схванат", ако жената е дебела, например? Питам за една приятелка.

Пааа! 100%! Че имат вграден кантар, че мерат обем чрез 3-D датчици и кога параметрите досгнат ниво "уеуе!" че изпускат хидравликата между ногите...

Напълно разбираемо е една машина да замени човека във всяко едно отношение дори и в кревата разбира се това е равносилно и за двата пола аз като мъж мога да си представям само какво ще се случи на една прекрасна роботка с малко дупе и голями цици а никога няма да има главоболие или умора когато ми умръзне няма да се двуумя а ще си поръчам нова по красива онлайн и пак ще се обгрижваме взаимно без мрънкане и суета пред огледалото :) колкото и да съм дърт все тая на машината. А за жените пък пак добре размер по избор никакво преждевременно свършване и т.н. Мисля че проблемите ни ще дойдат скоро сами по себе си ние хората се превръщаме в нещо по лошо и от машини забити в работа и ежедневие хранещо ни егоизамът без да се интересуваме от нищо друго освен себе си.

Жените ще си купуват роботи с огромни черни членове, може би - с по два такива, за по-пълно задоволяване. И със сменяеми накрайници.

И ще почне една ... "ти защо се чукаш с моя робот".

Бе докато сме като куче- касичка ще им трябваме, робота все пак няма да им купува обувки, парцали, да им плаща козметичните процедури и тнт Едно е сигурно, ако някой ден инжелерите направят роботите с достатъчно добър изкуствен интелект тия роботи ще избягват жените от 5 километра растояние...ние мъжете просто нямаме избор, народили са ни деца и ни изнудват...пък и сме свикнали с постоянният тормоз

ама натисни копчето за ПРАВИЛНО ПИСАНЕ.....много си неграмотен! Ако мина на любовник-робот, то ще бъде ГЛАВНО заради правописа:-)

възражение. Ако измислиш нещо срещу съдържанието, не срещу формата - обади се пак.

И какво? Само ще си пишете с робота - любовник ли?

ДИР да даде размера на роботите ! Ако са като фадрома или булдозер о време да разширявам гаража и спалнята, че мойта ще ме изяде! На колко волта ще работят, какво масло,от къде ще се зареждат- отпред или отзад! Въобще статията ми изглежда непълна !

A роботите транссексуални ли ще са.Може ли с една отвертка да и демонтираш мъжките полови органи и да сложиш женски ?

21 век е бе. Ще ги реконфигурираш от смартфона си.

А бе, Вие от ДИР-а сте напълно изкукуригали, или нещо май ви хлопа дъската, или може би ви се прави секс със роботи. Това е нормално със затоплянето на времето.

И жените като си поръчват пълнене на резервоара на мъжките им роботи, ще могат да избират - с вкус на ягода, с вкус на банан и т.н. ...

АКО МУТРА ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ РОБОТ ... ИМА 1% ШАНС ДЕТЕТО ДА Е УМНО :)))

Странно - не знаят къде се намират но дават акъли.

Роботите на въздушно охлаждане ще работят или с антифриз ?

То и сега е пълно с човекоподобни роботи. Хора малко.

Разбира се, че ще предпочетат роботите пред човек-мъж. Роботът за секс ще има задължително огромен член, ще е любеобвилен, послушен и т.н. Обаче същото важи и с обратен знак. Мъжете пък ще предпочитат жени роботки за секс, отколкото с истински жени. Перфектно тяло без целулит, тясна вагина, няма косми, стрии, бабешки брадавици, затлъстяване, шардени, любовни дръжки и т.н.

искате ли още

Да не става дума за кухненски роботи? Щото ги мързи...

И ние мъжете сигурно ще предпочетем роботите пред жените.

Този мъж който не се чувства РОБОТ!Ако произведат роботи най-търсената програма у нас ще бъде"Под чехъл"!В Перник може да се наложи и "Бий ме защото ме обичаш"!

Сигурно ще има и функция роботът да и дава пари! Иначе жените трудно се възбуждат!

Е, щом с другото не успяваш...

:D :D :D

В природата един мъж опложда няколко женски. В човешкото общество някой преди няколко стотин години е наложил изкуственото правило на един мъж една жена.

Да ти направя превод на човешки: "в природата едно мъжко животно опложда няколко женски животни.". И извода: ми бегай у твойто стадо, де

Точно така

Ама как фино агитира соросоидният трол в про-ориенталска насока...

В природата, специално при висшите примати съществува понятието отбор на ниво сперматозоиди. Тоест съществува конкуренция за това чий сперматозоид да оплоди яйцеклетката. Само 5% от сперматозоидите са оплождащи. Останалите се делят на две части. Едните са бързи и пробивни и се стремят да елиминират сперматозоидите напредишния, които за вече там, другите са по-бавни, но по-силни, те се опитват да спрат сперматозоидите на следващия, които идват по-късно. Така, че прави си сметка как природата е предвидила нещата

баси и технологиите , не искам да живея в новият технологичен свят като "матрицата" а на там отиват нещата

Каква е логиката на комплксирания мъж - ако срещне жена, която е успяла и изкарва много пари започва да се чувства малоценен и бяга надалеч...след това отива при "кифлата", която обаче пък била с него заради пари - угодия няма. На хетеросексуалната работеща жена в развитите общества е ясно, че връзките с мъже средностатистически крият опасност за собственото ѝ здраве и живот, имайки предвид че всяка втора жена е жертва на насилие. В близкото бъдеще патриархата ще рухне, макар и бавно вече се случва.

За съжаление, днес масово се получава така, че и единият, и другият тип описани от теб жени ценят мъжа до себе си точно толкова, колкото и другите си аксесоари. Всъщност, двете не са много различни, те даже са страни на една и съща монета, рожба на комерсиалния ни век. По този начин няма да настъпи истински матриархат. Просто, в даден момент, жените се превръщат точно в това, срещу което се борят.

Не само, че няма да настъпи матриархат, но и жените ще изгубят уважението и подкрепата на мъжете. А както знаем те са тези, които имат и ЩЕ имат последната дума.

Не знам за комплексирания мъж но и мъже и жени, които не виждат разлика между "успял" и "правещ много пари" просто нямат мозъка да знаят какво всъщност им трябва. (успелите правят някакви пари, поне колкото им стигат за да разполагат с времето си и имат какво да правят с него; правещите "много пари" съвсем не задължително разполагат с времето си нито пък имат какво да правят с него. Категориите могат да се припокриват разбира се.).

Ще призная успялата жена, ако има четири деца и прави много пари! В природата има едно правило - имаш наследници и популацията ти се увеличава - значи си успяващ вид. Нямаш наследници, популацията ти намалява - значи си негоден вид. Всичко друго е алабала!

Всъщност успял вид и успял индивид не е едно и също. При по-висшите видове - най-вече при човека - успелите единци успяват да допринесат за вида мнооого много повече от това да направят поколение - като да оставят знание или други неща за идните поколения. Множащи се двуноги добичета да искаш, ако това е всичкият успех в нечий живот той не е направил много повече от поредното насекомо примерно.

Значи циганите, мохамеданите и африканците са много успяващ вид, понеже популацията им расте почти неконтролируемо. А всичко останало върви към изчезване!? Интересен извод :)

Ми така е, то истински мъже не останаха... Или са някакви метро гей същества, на които не им става от жени, или са някакви примати, дето маймуните повече приличат на хора спрямо тях...

То не им става щот жените заприличаха на мъже и по поведение и по визия.

"Истински" мъже се разбира, да не ги е страх да удушат мечка или вълк с голи ръце, предполагам.

Не бе, не си разбрал. "Истинските мъже" са тези, дето се грижат за жените (гаджето, любовницата) до себе си, като им купуват маркови дрехи, джипове, апартамент. Също така трябва да са пълни с пари, а външността никога не е била от значение за "истинските жени" :)))

То и сега има вибратори, и да станат говорещи, все тая. Хубавото е, че някакви малоумни патици с пари ще престанат да се размножават. Лошото е, че светът ще се напълни с мизерни и мръсни цигани. Средно положение - май няма. По-скоро ще проима изкуствен интелект, отколкото човешки разум.

"По-скоро ще проима изкуствен интелект, отколкото човешки разум" - много, много вярно!!!

"Изкуственият интелект, от своя страна ще подлежи на програмиране и настройка, така че да се отнася винаги по най-добрия начин със своя собственик, поставяйки него над себе си." Това значи, че робота ще има съзнание - "себе си". Това пък ще постави под въпрос доколко ние не сме биороботи. Само самосъзнанието ни отличава от машините. Изкуственият интелект вече го има. Няма да има роботи, които могат да се наблюдават съзнателно отстрани. Да имат съзнание. Това не става с техника.

То и изкуственият интелект не е нищо повече от програма - много далече от нивото на насекомо дори.

Самообучаваща се програма бре... ти си същото нещо, само че с доста ограничения. А в машината е практически възможно да няма такива.

Е, то и ние ще предпочетем жени-роботи пред жените. Програмиране, грундиране, боядисване, да се изпилят задника, бедрата и бричовете. Да се заличат бръчките с ъглошлайфа... Слабият характер търси лесното. Болшинството от мъжете и жените ще си търсят човешка половинка.

Важното е да са наклецани всички женки. А мъжете винаги ще могат да си платът за секс дори и за любов

За секс може да си платиш, за любов - не!

И редовната реплика: Я сега госпожо покажете как точно го счупихте робота.:);)

Абе, роботи, идиоти, мафиоти... само нормални мъже да не са... "Бежанци" също може, "сирийци" от Африка.

Еми, не е лесно да застанеш пред нормален мъж/жена - виждаш себе си и никак не ти е приятно, меко казано. Та, затуй, по-лесно е да викаш, че не са останали нормални мъже, жени. Вместо да признаеш себе си, за недостатъчен, за това, което желаеш.

нормално, то в БГ само ляви и меки китки

У пълно с гнусни лесбийки по улиците.