Коментари - Роботите могат да... възбуждат хората | IT.dir.bg
назад

Роботите могат да... възбуждат хората

Проучване на Университета в Станфорд показва, че хората се възбуждат и когато докосват роботи на чувствителни места.

Обратно в новината

Коментари - Роботите могат да... възбуждат хората | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в САЩ "хората"се възбуждат и от теглене на ипотеки...

1. Роботите НЯМАТ на "чувствителни" места. Те не чувстват нищо. 2. Хората се възбуждат и като докосват пласмасов или гумен манекен на определените сексуални места. На това се държи цялата секс-индустрия.

Скоро само ще слагаме очилата за виртуална реалност и едни кабели ще карат мозъка да произвежда съответните секрети и ще се симулира истински секс. От гледна точка на мозъка ще е същото, само че без използването на половите органи. А бебетата ще идват от лабораториите, след като преди това са взели генетични материали от родителите и са ги напаснали за да се намалят шансовете за вродени дефекти. Даже сигурно и бременноста ще е по избор - може и да ги раждат бебетата в изкуствена среда. Всичко това е напълно реалистично след едно десетилетие, като отначало естествено ще е експериментално и много скъпо. Но с годините може и да стане съвсем нормално.

Работата отива към пълно извращение. След като "препукаването" на партньора и суингингът се приемат за нещо нормално...После хората не си общуват, а само цъкат на смартфоните. финалът е въобще да не си контактуваме и да си имаме по един робот. Колко лесно и мързеливо

Кефат умниците от Станфорд. Ако беха излезнали от компютарните зали и по улиците, отдавна щеха да открият че всеки се заглежда по гол манекен на витрините.. Това е цвета на човечеството...тези хора ше ни решават проблемите с поредния безмислен ап основан на първични човешки истинкти известни на всеки палав осмокласник :)

Бафмааму! В този университет сигурно след 10 г. ще открият, че дори и снимки могат да възбуждат хората!

Хайде стига с този сатанински хуманизъм и транс хуманизъм, Няма нужда да представят фантазиите на психически болни хора за нещо нормално.

И при тази новина се прехвърлих директно на коментарите, които са написани с повече интелект отколкото самата статия.

От софтуерна гледна точка това е експлойт на биохимичния алгоритъм на възбуда на мъжете от формите на жените. Очертава се опасен тренд - всичко което си въобразяваме, че е естествено, ще попадне под ударите на очертаващи се бъдещи експлойти - желания, чувства, мисли. Всички биоединици ще бъдат ... хакнати.

Проблем ще е когато роботите почнат да се възбуждат от хората.

Удри бай Филипе .. ама турни малко мащино масло да не спече механиката; )

Защо не пробват да нарисуват на един стол Пy*tка и да накарат пациентите да го галят и подпичкват. Пак ще се възбудят, поради спецификата на действието, без да възприемат непременно стола като хуманоид.

Намажи се предварително с крем против изгаряне. И протектор за зъбите си сложи.

Населението пред изчезване мъжете не им трябват вече жени като си имат роботи те могат по всяко едно време да ви възбудят и да се ... в тях.. :D

ГОЛЯМО ОТКРИТИЕ ! РАЗВАЛЯЙ СЕДЯНКАТА, Сексшоповете отдавна не само са го открили но и ИНДУСТРИАЛИЗИРАЛИ, с най различни части на тялото !

Нищо ново под слънцето. Надуваеми кукли отдавна се ползват, има даже и само задници, натъпкани със силикон, че да се усещат като истински анатомични части. А пък при повечето мъже всичко, дето прилича на ЖПО, им го вдига само възуално, камо ли да пипнат. Така че и тая новина е една "новина"...

"Новина" за идиоти.

как му викат на това роботофилия ли? имаше сайтове на които са изброени всички "_филии":0, при отделени 5 мин. за преглед на списъка на един от тях, в мен започна да се заражда усещането, че човека е едно много болно същество, което има нужда от друг вид лечение. за съжаление все още такова не съществува на този свят:)

Доста ограничено заключение! А дали хората пък не се възбуждат по-скоро от представата за мястото, което докосват?

Ами рабира се че е това. Всичко е на осихологическа основа.

Цитат: "когато докосват роботи на чувствителни места" Чувствителни места за кого? За робота ли? ;) Може би можеха да направят опита и с обикновенно дилдо ли му викаха. ;)

Е то има цяла индустрия от порносписания,които са двуизмерни...Не виждам нищо ново в това откритие.

Ами то някой хора се възбуждат като опипват и помирисват ползвани долни гащи. Даже някой си ги колекционират. Като не можеш да си намериш друго, караш с наличното.

То има фетиши за всичко - от дрехи и обувки до строителен материал и техника.

Всичко ново е интересно, затова.