17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е новина, а факт.

Местя гоо … Важното е качеството на апъл продуктите да не пада, другото са подробности. Където е най евтино,мтам ще се прай. Имаха и в индия ама ония манговци са марзеливи като наще и не потръгна

Светът днес има 2 пътя, дори не избора: 1. Марксистки. Създаване на 5÷6 транснационални фирми управляващи света. Подобни на Източно-Индийската компания на британски търговци. Днешните трябва да са финансови, технологични и социални мрежи. Държавата и особенно средната класа изчезват. Подобен модел има наченки в Китай и Русия. В Китай в момента върви пилотен проект в някои провинции на СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА - как работиш, какво купуваш, какво гледаш, как коментираш....ако спазват Пътя на Партията получаваш Социални поощрения. В Русия работи от години "Умный город" - който е недоволен от властта и участва в някаква форма на п.отес се разкрива за кратко време и вкарва в затвора. 2. Класически капитализъм: Модела на Тръмп - основна класа на средни и дребни собственици, самоосигуряващи се. Съществуване на силна държава с финансови и административни институции. Глобализма съществува като икономически модел но не и наддържавен.

Търси, чети и мисли! И тази информация ли я искаш в смлян вид? Сколько российских материалов и технологий в каждом произведённом айфоне? https://yandex.eu/turbo/na-zapade.ru/s/zametki/usa/skolko-rossijskih-materialov-i-tehnologij-v-kazhdom-proizvedjonnom-ajfone/ Можете залезть на сайт Эппла, там чёрным по белому написано, что телефоны этой корпорации используют российскую систему ГЛОНАСС. Кроме того, есть вещи, о которых американцы не любят распространяться. Это, например, тот факт, что в Ставрополе на заводе «Монокристалл» на высокотехнологичном и суперсовременном оборудовании производят сапфировые пластины для «яблочных» дисплеев. А ещё в каждом айфоне установлен аудиокодек от российской компании Spirit DSP. Скажете «МАЛО?» Ну, возможно, не так много, как хотелось бы, однако факт остаётся фактом — в каждом продукте корпорации Apple присутствуют как материалы, так и технологии «made in Russia»

Всеизвестен факт е,че китайците произвеждат "Наръпаната ябълка" и че тя се произвежда по руски технологии - самите руснаци си го писаха, а публикуваха и името на завода! И трите държави - САЩ, Китай и Русия, ще подпишат договори с талибаните и по този начин ще ги признаят, защото Афганистан се очертава като страна с най-големите находища на литий!

И къде наплете руснаците в цялта работа...

....

Джобс, Безос, Кук, Мъск .. Едни и същи боклуци...

Хитър ход на Апъл. Така поставят китайците в ситуация не догонващи, от която няма измъкване. Това ще лиши комунягите от собствена мисъл, макар, че те никога не са имали такава.

Да сключваш тайни договори зад гърба на американското правителство с врага си е национално предателство, очаквам сериозни последствия, Тим Кук е пътник !

Щом и двете страни са сметнали, че ще са на далавера, що да не подпише? Виж, ако имаше влязъл в сила закон за противното, тогава щеше да е някаква новина.

Кои са тези страни Епъл и Китай? Кой какъв субект е? Тръмп не-случайно поведе война с марксистите и буквално "загуби" изборите чрез измама от марксистите, които направиха и невъзможното за Да живее международният марксизъм. Това струва загуба на работни места в САЩ, Тайван, Япония, Корея. За приходи от данъци не говоря. С тези приходи Китай си финансира военноморския флот в ЮЖНОКОРЕЙСКО море.

За щастие комсомолския преврат не успя, Си отряза петата колона. Целият този план за пост ковид цифрово робство не успя. Си праща благодарности за подаръците от САЩ, да цифровизират, но своя цифровизация в интерес на народа си, не произвеждат наркомани, дебили, геймъри, а истински трудолюбиви, умни деца...

Ич не поризвеждат геймъри муаххахахаха

Добре, че бяха и са до ден днешен тези наркомани и геймъри да измислят нещо, защото жълтите анонимници от хартията и порцелана до наши дни са дали на човечеството само вируси и абибас... Така и ще си остане... Разлика между расите има. Дори и да се пръкне някой талантлив жълтур от 1.5 млрд, той напуска капитал-сожиалистческия рай... как го казваше боце... С 200

Да,всичко им е наред,с изключение че си имат от всичко по малко.При този многоброен народ не може всичките да са наред!

Не, въобще не произвеждат геймъри в китай.

Я, Хари Потър на стари години.

конгресмени,сенатори,шерифи се купуват на килограм и стоят там по 40 г Председателката на Конгреса е там от 42 г. Но Путин бил диктатор защото стои 20 г. Нашите Козяшки мъстии го плюят че бил диктатор. Чуеш ли за демокрация,разбираш рушветчийствио и корупция

Кмета на Ню Йорк сити изхвърча като коркова тапа от поста и дори ще лежи ефективно в затвора от обвинения на 9 жени за сексуален тормоз. Без значение че е марксист -демократ на Клинтънови и Байдън и че брат му направи всичко от екрана на CNN. Когато Собянин се срещне на реални избори срещу колега на Навални ....тогава пак ела да тролиш!

На Запад парите са император,бог,морал,душа....всичко! Всичко е за продан...цената е различна. Вече и в България .... Морал??? Какво е това?

Така е. А в НРБ трябваше да забранят парите, защото комунягит заграбиха всичката собственост и нямаше нужда от пари.

За тоя нещо Магнитски или пандора нема ли?

турски рязан по Магнитски

с комунистически държавни фирми? Подписал е и прибира милиони дъртия Алцхаймер

Ако не беше комунистически Китай да произвежда качествени стоки на достъпни цени още щяхте да пишете на 8-битовите си стари американски компютри със 100 кила монитор на зелени квадратчета, флопи 5 инча и модем дето ти заема тел линия с часове!

Оно Китай почна да произвежда кога спре с комунизъму бре

В КНР всичко става съгласно решенията на ЦК на ККП вкл и прегазването на протестиращите от ТЯНАНМЪН. Хонконг затова пищят и искат да се цепят . Комунистите в КНР я превърнаха в суперсила-боли, но е грешка да не се отбележи!

Нема и комунизъм и свободен пазар едновременно бре

Това някаква ирония ли е :)

Предстои още в самото начало на следващата година ФЕД да вдигне лихвите, което ще оскъпи стоките на американските производители и те буквално ще станат непродаваеми, тоест износа им ще колабира. Надуването на инфлация в САЩ изнервя американците, които почти всички държат законно арсенали от оръжия по домовете си. Представете си огромни въоръжени тълпи да излязат на протести, бунтове, размирици?.. Ни полиция, ни армия ще ги спре. Така, че ще - не ще, краварите отново ще легнат на Китай.

Хем тайна, ама се знае.

Ами пидораси, Милорд.

санкциите срещу Русия удрят васална Еврипа, като и забраняват да прави бизнес там. За газта същото. Пак санкции. И сега Европа купува скъпа газ, а САЩ продава още по-скъпо в Азия. Европа се тресе от проблеми и интриги, а американците продават издебело в Китай - там където няма "демокрация" и се "потъпкват правата" на уигурите. Красота. И всичко е честно. А другите да го духат.

Schilo

Кое е нередното? Договор между частна компания и друга държава. Прецедент ли е?

Ако частната компания е от западното полукълбо, няма проблем. Проблем става явно ако е от всякъде другаде.

Гърция, Сименс...и агит материали за 2 милиарда евро.

Че санкциите по принцип обхващат и частният сектор. Ама ти явно не знаеш.

Я по-добре кажете в какво е сгафил та се присетихте за клюки от 2016-а?!

А така, дайте си всички технологични тайни на китайците пък след някоя година те ще направят по-добри и по-евтини телефони! Продадохте се на комунистите те да ви е*

Schilo

Явно печелят добре от това. Какъв е проблема?

Глупости, така си гарантират, че комунистите винаги ще са след тях, защото който коппира - той следва.

Типично. За азиатците честност и равнопоставеност не значат нищо. Всичко се прави със сила и изнудване.

Имаш предвид американците, нали.

Не. Американците са продажници. Но азиатците са си обикновени лайнари. За тях всичко е война и стратегия. Още от Конфуций.

Тоя да не забравя, че милиардите не помогнаха на патрона му и пукна от цироза.

Така, така! Илън Мъск и той така, Били Гейтс и той така, Джеф Безос и Шекерберг и те така, малко мерцедес, малко найк и адидас и... ето ти го социализмът с китайски особености (национал-социализъм). На капиталът никога не му е пукало кой управлява, важното е 2+2=5 поне...

Приятно съм изненадан от интелектуалното ниво на този коментар. Особено за НАционал-соЦИалистите и Орлуел.

Следващият шеф ще е черен, жена или транс...

Черна транс лесбийка,която всеки ден ще си сменя пола.

Пък тука за някакво чекмедже реват всички

Просто завиждат!

Машаллах ...

Така се прави голям бизнес за билиони.