Шефът на НАСА е готов да посети Русия

Ръководителят на Роскосмос обаче няма да ходи в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен разни филми как спасяват света от извънземни и помпане на самохвалство в сферата на въображението, то реалността е друга. Вече и най-упоритите идиоти разбраха, че американците не са били на луната, а и не само това, да не говорим за най-прости системи за дишане ,тоалетна и тн. Затова им беше организирана връзката Съюз Аполо, за да имат възможност да се докоснат до руските технологии.

айде и тоя на килимчето))))щот другия бил под санкции))))

Предполагам Рогозин си го е преместил в другия крачол....

За съжаление на реднеците с айфончета произведени в Китай не може да се лети в космоса! Русия наследи от СССР гениалната и невероятно скъпа космическа програма, която народите на тази изчезнала държава платиха с потта и кръвта си, живяха в недоимък и тъмнина, за да могат учените им да изпреварят всички оядени западни трътки. Технологиите вложени в ракетните двигатели са плод на виртуозни решения в металолеенето и сплавите.

«Роскосмос» не нашел желающих застраховать новый пуск «Союза». Dirа - какво лошо съм направил, като цитирам руски СМИ? Моля, не ми трийте постовете.

Що така бе, "дада" - великите аполонци, на крака при "ватенките"?

На болен (Роскосмос) се ходи на свиждане, докато не е пукнал.

аз му вика оди се на килимчето ...еднор такова червено ...и чакаша чаакаш докато те извикат)))))

Ми не съм чул някой дивак от джунглите на Папуа да дойде в Европа. Все европейците ходят при тях. Защо ли е така? Предполагам щото диваците са тъпи и прости и няма как да дойдат в Европа. Та и в случая с Роскомикс и НАСА е същата работа.

Еми, аз пък съм очевидец на дивашко нашествие в Европа. Ама, очевидно, живеем в паралелни реалности.

той дада още е под шок от сотарото психическо разстройство ама скоро ще се появи

Ако иска срещата да стане в Байконур, американецът ще трябва да побърза. Казахстан твърдо е решил да изхвърли ВКС на РФ от космодрума а след тях ще се омете и Роскосмос.

тиа не моат да се подпишат че изфърлят ....оди си пий апчетата

Ситуацията малко напомня приказката за Мохамед и планината... ;-)

Това посещение не може. да бъде повод за злобни коментарии !

Ако тоя угоен кренвирш е шефа на НАСА е ясно защо не ги бива в единственото в което би трябвало да са компетентни.

То и ти не можеш да напишеш едно свързано изречение, ама си писал.

Православни (славянски) боецо, имаш много високо мнение за четящите. Сигурно си мислиш, че е смешно и че страшно интелигентски се подиграваш на троловете. Ми не, не ти се получава.

Прекрасни новини за славянското ни самочувствие. Щом хамериканците не искаха Рогозин да им дойде на крака при тях и да им донесе новите ракетни двигатели, сега ще ходят в Русия да паднат на колене пред Путин и Рогозин и да се молят за честта да закупят новите руски ракетни двигатели. На това му се вика да станеш на маскара със собствените си пари, или хамериканска му работа. Русия над всичко

Русия да е над всичко, но е много под Хималаите, китайците ги гледат отвисоко

ама за двигателите няма. Просто ще се изнесат както и всичко останало, по каналния ред дето се вика

Мда, естествено че ще ходи. Без руските ракетни двигатели и без руските космически кораби, краварската космическа програма си остава 100% Холивудкса фикция. Краварите вместо да си дават парите на Мъск, по-добре да ги дават на нашите славянски братя

Руслямска държава и Роскомикс са пътници

Руската ракетна програма без да продаде някое моторче загива. Не само ще го канят, но и руски ку….ви ще му докарат.

Русия е велика, Русия може всичко. Шефът на краварските специални екипи ще ходи да се моли на колене на нашите велики славянски братя - руснаците. А ниев глупавите южно-дунавски славяни продължаваме да слугуваме на англосаксонци и немси, вместо да служим на нашите многократни освободители. Ако българските земи бяха част от Евразийската Империя, сега щяхме да благоденстваме а не да чакаме да ни подхвърлят жълти стотинки

Имаш повреда в централното захранване. Тотал щета.

Коя евразийска държава благоденства? Или ние щяхме да сме единствените?

И какво и е велико на русоробия. Западнала икономика, западнала държава, гладни руснаци който от "хубавия живот" са се отдали само на одеколона ... Дори няма да изброявам повече... Ако това е мярката за величе, значи е най "великата" робска държава...