17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сащ са последни те във всички постижения.Летят на руски ракети.Никога не са стъпвали не Луната.Русия винаги ще бъде първа в космонавтиката.Папагалите от сащ никога не трябва да говорят глупости.А,окраинците са фашисти,като фашиста Степан Бандера. Българи,изгонете ги от хотелите и не им давайте храна безплатно.те са наглеци.

Руснаците върнаха от МКС на земята американския астронавт и веднага им се отпуши приказката, преди мълчаха като задница. Иначе има по-интересни събития: Русия започва да спира поетапно газа за Европа, първи са Полша и България. Честито!

и този изглежда като старец с дименция

Думите... "въпреки цялото Това клане..." се превръща в "руско клане". И отива в Заглавието! Що така?

Явно и там ги облъчват денонощно с постановките на ЦРУ, МИ-6 и зеленски. Както беше с ковид. Впрочем къде е ковид?

ТУК е ! Как е на вкус патката на Путя ?

тея трябва да се кръстят смешни новини . Ей пичове отворете викито и прочетете как се прави дезинфо , бааааа, тва е обида за интелекта .

Русия да се отдели от американския модол.

Русия не може да се отдели от американския модул по простата причина,че не е само един модул !!! 90% от станцията НЕ Е РУСКА!

_stankow

Ясно, Рогозин е направил доклада си до Путин за новата руска космическа станция - РОСС. Ще бъде кръстена на името на Юри Гагарин. И засега надделяват мненията да бъде на околополярна орбита, за да има пълна видимост на САЩ, Русия и Северния океан. Цитирането на това абсолютно нищо незначещо изказване на никому непознат човек е да се спечелят 1-2 дни. После ще излезе кратко съобщение без подробности. Знаем ги номерата ! Още от "Работническо дело" :D :D

какво е това "околополярна орбита"? Ну Zасранец!?

На реалната карта на Плоскта Земя, всичко е ясно, бате.

Абе юнак, да лапаш руски пишки е едно, да мислиш, преди да пишеш простотии - съвсем друго. А на теб това второто ама изобщо не ти се удава. "The ISS is not owned by one single nation and is a “co-operative programme” between Europe, the United States, Russia, Canada and Japan" Да не те разглезвам - провери си сам кой колко пари е платил за МКС. Подсказвам - фашистан е със нищожен дял. И след това пак ела да ми обясняваш как, разбираш ли, любимия ти рашистан ей-така щял да премести станцията щото така искал. То бива да сте малоумни тролове, ама се осирате до ушите напоследък.

Тоя съсухрен гущер го е страх да се наведе, да не му падне некролога от джоба.

да обсъдим ....майната ти!

Руснаците ще спрат да ви дават пикнята си, ако много се отваряте на пропаганда на МКС. И тогава кво ще пиете? На МКС сте силно зависими от руската пикня, не забравяйте това! Дори не става въпрос в случая за газ, а за нещо съвсем прозаично, като пикнята...

Да спрат. От известно време в американстата част има американски кенеф и могат да си взимат пикня оттам. Дори са давали няколко пъти на руслямците, докато ги спасяваха от глад.

Интересно, но американците твърдят обратното. Че тяхната си пикня не им стига.

Дада-кащият пеерас, разбрахме какво пиеш - американска пикня. А по аналогия се досещаме и какво ядеш. :) Центовете предполагам пестиш за сметката за парно в панелката?

Ами то клането на руснаци вече приключи, Украина е вън от Донбас. А по темата - САЩ и Русия винаги са си сътрудничели за космически проекти.

Клането, боклуко, е в Донабас от руските изроди срещу цивилни

Дефинирай цивилни?

е, вече приключи, ще се молят на китайците да ги пуснат на гости на китайската станция, нали са им роднини азиатци.

Китайците са чернокоси азиатци а рашастанците са изрусени китайци. Иначе са все с опънати очички и големи изпъкнали скули. Путю дори с БОТОКСА не може да го прикрие.

Простотията се шири, но поне се вижда, какви са на страната на неонацистите украинци.