Коментари - Шефът на Роскосмос призова НАСА да се намеси след отказаната от САЩ виза на космонавт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чий уй ще търси бляда в америка

Е какво общо има НАСА с отказването на визи!?!? ООН да се намеси за загорелият боб на Пена Пенкина.... Ей руски акъл, майко.....

в Кремлистан Диктатора решава всичко. От Бункера. https://youtu.be/3lKwkn6JT74 Примерно това никога не може да стане пред Кремъл. А на американския полицай му е напълно безразлично, че ферарито е на арабски принц. Същото е станало и с руския космонавт пред американския Department of Immigration.

НАСА не е гранична или емиграционна служба, за да иска някой виза.

ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ КНИЖАРНИЦИ ИМАШЕ АМЕРИКАНСКО ИЗДАНИЕ ЗА ИСТОРИЯ НА ПОЛЕТИТЕ В КОСМАСА. ТА ТАМ ЗА ГАГАРИН , ЗА ПЪРВИЯ СПЪТНИК, НИТО ДУМА. РУСНАЦИТЕ СА ОТЧАЙВАЩО ДОВЕРЧИВИ - ТАКА И НЕ РАЗБРАХА ЧЕ ТРЯБВА ДА РАЗЧИТАТ САМО НА СЕБЕ СИ, ЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПРОДАЖЕН ДО ПОДЛОСТИ. ТА НЕКА ПРОДАЛЖАВАТ ДА ПРОДАВАТ РАКЕТНИ ДВИГАТЕЛИ НА САЩ !

то и в руските издания няма снимки от полета на гагарин що ли?

_stankow

Има разбира се. Не само снимки, но и видео. Ето тука, на 1:19 минута: https://www.youtube.com/watch?v=BMS1cYxOIZc

а колхозниците защо лъжат, че американците не са стъпвали на Луната

_stankow

Никога Русия не е отричала постижението на американците. След полета Армстронг посети Москва. Лично Терешкова му връчи почетни ордени. И въобще - радваха му се ! Руснаците са ларж. Не са дребни душици като западняците. Ето - отказали виза на руския космонавт. Гаднярски номер.

Пиниз ще е американските астронавни да не ги пуснат до Байконур ... Казахстан като им откаже визи, ще има да гледат небето от барбекюто си в двора.

Пиниз викаш, ама разликата е в това, че руската космическа програма е на дотации от САЩ... Иначе, всяка страна има право да пеценява кой да пусне на територията си и кой не. Това е като със санкциите - едните налагат санкции на конкретни хора а дръгите на целия си народ.

Ааа, няма такова нещо. ФАЩ са принудени да си купуват места на Союз до МКС и ракетни двигатели. Предстои да видим дали следващите им кораби няма да гърмят или да се разпадат като совалките.

аааааа ... Ти имаш ли представа от кога не е така. И стига с тези двигатели и тн. Сдружението което преработваше и модернизира РД-тата беше американо-руско, и просто беше изгодно. А в момента Русия има неимоверно по малко полети от колкото 6-те вече западни компании. Като в момента Руската програма има много по малко полети (последните 2 години) от колкото всяка от 2 частни компании и НАСА. Стига повтаряхте нещо невярно отдавна (Всъщност никога било вярно, просто беше по-ефтино от поддържането на флотилия совалки, и за да не се правят и нови такива).

Вася, САЩ КУПИХА през 90-те РД-180 за да не стане китайски и "частни" инвеститори да не изкупят целия Росскосмос. Всички изявления на чебурашките от Росскосмос са за вътрешна употреба в Русия и спутниците и както Болгария. Мъск изпраща товарни и пътнически кораби до МКС от НОВО ПОКОЛЕНИЕ, недостижимо за НАДЯЛВАНЕ. Путя изгони най-предприемчивите руски бизнесмени и учени. У Рушистан НЕТ ДЕНЬГИ и мозгов для проектирования что то новее, разное от ракету Королева.

чети, некадърник: РД-180 был создан в середине 1990-х годов на основе мощнейшего в мире жидкостного ракетного двигателя двигателя РД-170 под руководством Бориса Ивановича Каторгина, в 1996 году проект РД-180 выиграл конкурс на создание и продажу двигателей для РН США «Атлас-3» и «Атлас-5»В 1996 году право на использование двигателя приобрела компания General Dynamics. Так как целью программы использования двигателя являются запуски коммерческих спутников и спутников правительства США, то для соответствия поставок американскому законодательству совместным производителем РД-180 считается Pratt & Whitney. При этом, несмотря на распространяемые в интернет-СМИ и блогах многочисленные слухи, патентные права на конструкцию двигателя принадлежат НПО «Энергомаш» (срок действия закончился 06.11.2019)

Нали това и аз казвам ве,ебурашка, американците включват ушанките ФИНАНСОВО за да им спасят задниците. Ти, Ватя, знаеш ли как се допуска съветска техника за американската НАСА? Само като собственост....

Руслямците пак са се осрали с лъжите. РД-170 не е най-мощният течногоривен двигател. Най-мощният е Ф1 на ракетата Сатурн 5.

Дир.ру , що не я пуснете тази новина за 3-ти път, ей така за щастие?

Новината е пусната от руслямците петък вечер, защото администрацията не работи през уикенда, за да може 2 дни да се упражняват в словоблудство, преди реално да се разбере какво става.

Американски сегмент, руски сегмент. Мащабирано това е като американците показват на руснаците двуетажната къща и после ходят до Русия руснаците да им покажат тоалетната от къщата.

Всички ватенки зад Урал - в Азия.

Американците са пред ужасна криза трябва им спешно конфликт иначе ще рухнат из отвътре!

това голям проблем ли е, винаги може да нападнат сомалия, или южен судан

за това ли Русия напада я Сирия, я украйна, я Азербайджан, я Либия (само за 2018- 2020) - голяма криза казваш че имат там

да помоли като човек и може да му се обърне внимание. някакъв палячо без никакви заслуги да се дуе - няма да стане.

Каква виза, то война се задава след няколко месеца.

Ей това е просто уникален манталитет - НАСА да се 'намесили' - по визов проблем! Всъщност, сега разбирам защо на ОМОН-овските биячи на протестиращи там им викат 'космонавти' - явно РосКомикс е поделение на Вътрешното Министерство, което и обяснява великите Рогозински 'постижения' в Космонавтиката .

абе друго си е оня миндил Джокович..

И ТОГАВА ЩЕ ХОДИШ ДО МКС !

Веднага ама вчера ще го върна

БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ САМО ВЕДНЪЖ ЩЕ ПРЕЛЕТИ С "БЕЛИЯТ ЛЕБЕД" И ПОМЕН НЯМЛО ДА ОСТАНЕ ОТ БЪЛХАРИЯ!

Ами прав е. Колкото и да мрънкаш е прав.

и ти му се радваш и си разтваряш задника за него... е не си ли родоотстъпник?

когато някой ти каже такова нещо - не му ръкопляскаш и не му се кланяш, а правиш възможното да не може да го направи. ба си мършата.

Мамка ви, освен платените ви плужеци, никой по света не може да ви диша!

Като не уточняваш не става ясно за кои, и едните ,и другите са еднакво надменни и противни, избора е на кого ще ли.еш на черен или бял?

Ако не баха руснаците, американците още щяха да летят със совалки и да си кацат на Луната.. Идеята за продължително пребиваване в космоса е на СССР, совалките бяха скъп проект на САЩ !

СА ЛОШИ ХОРА - ЗЛИ, ЗАВИСТЛИВИ, ОТМЪСТИТЕЛНИ. ГОТОВИ ДА ЗАТРИЯТ ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ В ИМЕТО НА СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОПОЛУЧИЕ. ПРИМЕРИТЕ ОТ ИСТОРИЯТА ЗА ДЕЙСТВИЯТА ИМ ПО СМЕТА СА УЖАСЯВАЩИ

Англосаксонците са в отлични отношения с държавите които някога са им били колонии- което дали можеш да кажеш за насила 'побратимените' страни от бившия Варшавски договор?

като полагах всички в квартала - сега всички са в добри отношения с мен..... Нещо да ти напомня?

То остави това ами България която уж все я с очите за най бедната англосаксонски колония :) :) :) :) гражданите и 2 пъти по богати от империята Русия :) :) :) :).

Повече никакви визи за пияндурниците путлерианци !

Сбогом пиндоси, и побързайте, че ще ви вземат Киев под носа, както стана с Крим!!! На път към свещения Фашингтон. Завинаги !!!

Тия лешпери от всяко нещо правят пропаганда! вече си задавам въпроса, дали и в този случай умишлено не са подготвили както трябва документите за искане на виза, за да раздухат поредния пропаганден балон при отказ за издаване? Не бих се учудил, ако е точно така.

Явно стана вече - САЩ се готвят да нападнат Русия - вчера изтеглиха Посолството в Украйна и разположиха ракети , днес в България пристигат изтребители- бомбардировачи в България от САЩ . Аз лично съм против Българската Армия да участва в Нападението над Русия .Не за друго - Русия ще отнесе САЩ като свинкя блажен вестник .

Русия струпва войски около Украйна. У нас американски самолети няма. Има изстребители от други европейски страни просто защото ние нямаме с какво да охраняваме небето. Няма бомбардировачи.

Нашето небе с бомбардировачи ли ще го охраняваш?

Пробвай се пак. Ежедневните полети на изстребители в района на Пловдив са явно със самолети, дето ги няма тук ...

Всъщност боклуко, Руслямска държава се кани да напада други страни, а не САЩ, НАТО или България да нападат Руслямска държава.