Шефката на британската киберсигурност алармира за опасност от Русия и Китай

Камерън предупреди да не се изпада в самодоволство и каза, че изпълнителните директори на компаниите трябва да отделят повече внимание за защита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, своеобразно признание ли е, че лошите руснаци и китайци и в тази сфера са изпреварващо напред с материала?! ;-)

Форумните мурзилки вече са с дръпнати очички.хахаха.

Пръцна ли, коУега?

"Бягайте, руснаците идват"

За колонизаторите на мухлясалия остров всичко представлява опасност - ако им спрем българските черноработници ще останат без земеделие и ще умрат от глад. Англичанин да сте виждали да копае?!?

А ти циганин да копае видял ли си

На тези пришки им излязаха по устите от пропаганда срещу Русия и Китай...а дефакто са превърнали държавата си в една многолика и многокултурна кочина....

Цялата им държава е станала колониален коптор, той за какво се загрижил.

А САЩ скромно, та чак срамежливо, мълчат ...

САЩ скоро ще разберат ,че англичаните ги използват,като маша да вадят кестените от огъня.Йес!Даа...Да!

МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ....... КОЙ, КОГА, КАК И ЗАЩО ИЗГРАДИ И ГЕНЕРИРА ДАРКНЕТ, АМИ ДРЪПНЕТЕ МУ ШАЛТЕРА НА ДАРКМИНЕТА...

Заплахата от Изток винаги я е имало, оттам са дошли и варварите унищожили Рим, оттам са дошли читаците стигайки до Виена. От западната цивилизация зависи - както е зависело от Рим - да се поддържа във форма и да не остави диваците от изток да вкарат света за нови 1000+ години в тотален застой. Умствено изостаналите руски слуги и тролове ще си грачат техния си грак разбира се, хем са отцепродажна пасмина та няма какво друго да се очаква от тях, хем са само неприятен шум - засега. Ако хората в цивилизования свят се окажат толкова тъпи, че да се поведат по такива жалки лъжи каквито на тях им спускат да сеят.... светът си заслужава срива, какво да се прави. Признаците са противоречиви, ей го маса дебили в щатите се поведоха по лъжите на евтин измамник като оранжевия, все пак разумът евентуално надделя - не че всичко е цветя и рози но поне изритаха тоя дебил от системата. Предстои да видим кое ще победи.

Само не забравяйте, че всички венети, балти, фини, германи, сакси и прочие русолявци са дошли от дълбоката Азия/Сибир! ... Това са били основно варварите съборили Римската Империя! Имат по между си много повече от колкото ти се иска!

На изток се въдят варвари, какво да се прави. Отнело им е 1000+ години да изградят западната цивилизация, сега други варвари пак от изток искат да я рушат. Дали са руси, жълти, пембени или зелени няма отношение към факта, че варварите са си варвари.

Баце, ти Идиот ли си?

Ти явно си нов тук.

Напъна се и всички ти повярваха, че не си говориш сам със себе си, браааво, много елегантно. Я да си гълташ лекарствата и да кротваш.

Учи история бе, мунчоооо, варварите дошли от изток ........ОТ ДЕ ВИ ИЗРАВЯТ БЕ??? САМО ВРЕЩИТЕ! ЗА НИКЪФ УЙ НЕ СТАААТЕ, МААААМУ И КАТЪРИ! Перси-изток Монголи-изток Чума-изток Башибозуци-изток

Упорствай повече в четенето, прочети поста ми колкото пъти се налага вместо да вряксаш.

УЧИ ИСТОРИЯ ВАРВАРИТЕ БИЛИ ДОШЛИ ОТ ИЗТОК КУ КУ КУ КУ КУ КУ КУ МАЙ ПРЕКАЛЯВАШ С ХАЛЮЦИНОГЕНИТЕ, НА КВА ДРОГА СИ МА КРЕЩЯЩА, ПИЩЯЩА, МУЧАЩА, СКИМТЯЩА ОФЦООО

@dp.-Няма западна ,няма източна,няма северна, няма южна цивилизации,няма даже и североизточна-има човешка цивилизация нашата засега последна цивилизация,а преди нея,който е чел, хронологично е имало още няколко цивилизации на Земята,които са загинали-едната от доказано енергийна катастрофа,а друга от ядрена война.Има китайска ,има индийска,има арабска литература по въпроса.Чети примерно Конфуций,преди него чети древноиндийска литература-"Махабхарата","Рамаяна",а "Панчатантра" "говори"ли ти нещо,за арабските културни източници няма да те питам-да не ми кажеш,че били мюсулмански или османски,но дори и когато вече са били такива те са били над тогавашното световно ниво-иначе техните завоевания нямало да ги има,именно завоевания, защото нашата цивилизация и въобще човечеството през цялото си развитие е използвало знанията си неправилно,за войни и след победите се е отдавало с години на разгул,което естествено води до упадък на империи и държави,но те сами по себе си не са цяла цивилизация ,нити източна ,нито западна! Чети и не ни пробутвай неграмотни концепции.Същността не се състои в това да пишеш:"...стига си вряскал.."" Вземи си лекарството или хапчетата"-нужни са знания за да напишеш нещо полезно и за себе си и за другите,а те се трупат с години ,не става за ден-два.Йес!Даа...Да!

Страхът е голяма работа. (Няма значение от какво се страхува човек). Отслабва имунната система на оФцата. Кара я да търси някой, който да я закриля.(Да я ваксинира :) ) Тоя Гьобелсов похват много умело се ползва от всички негови ученици по света (И на Запад и на Изток) Тази "новина" поднесена на мисирките е едно доказателство.

И тази "новина" я очаквахме. От Вашингтон подсвирнаха и в Лондон вече са готови с анализите, безпокойствата, заплахите и пр. За мен лично това е прятно, защото да гледам как България застава в стойка "мирно", говори за заплахи, търси (и намира) руски шпиони и пр заради един благосклонен поглед откъм САЩ, не е много приятно, но ето че и бившите господари на света от английските острови се държат по същивя начин.

Демек да оставим руските шпиони да си разгирават коня тук, какво толкова, дааа. Отде ви изравят бе.

Фльорците, освен да вдигат аларма, друго не умеят... Тая 100% разбира от киберсигурност колкото нашата Пръмовица от образование и леля ви Сталинка от финанси...

Луда крава, британски щам на ковид, унтирусйа параноя, всички вирури тръгват от Англия.

Британците и американците с действията си признават ,че Китай и Русия вече са на светлини години пред тях в кибер пространството.Това гарантира на Китай и Русия голям нпредак във всичко от военното оборудване до космоса.

:)))) Абе, оно опасност си требе да има! Не е важно от къде или кого, но опасност требе да има. За да има кой да защитава, стриже и дои овцете! Ако не са руснаците, ще са китайците, после - извънземните! Мутренска политика! Важното е да се плаща рекет - за защита де.

Време няма.. Изостанахме. Китай ни задмина. Спешно трябва да измислиме шпионски скандали, истории за демокрация, да се определят врагове, да се обвинят комунистите за подпалването на Райхстага, извънземните за сътрудничество с раша... Иначе не може да обявиме война дето така усърдно подготвяме толкова време.

А стиа бе, верно?

Хитри Британци само Лъжат ! Кога ще платят на Българския Народ за Разрушенията през Втората Световна Война къщите и обществените сгради , а за убитите Отделно и за играчките които са късали ръце и глави на деца отделно ! Сега лъжат за кибер атаки като Индийци от Мангалия !

Работата й не е да алармира, а да осигури защите, ама за друслата е по-лесно да риве профилактично.

Начин...га отида на майстор...се вика....положението е зле...ама ще го оправим...само приготви едни пари

Щях да кажа "изхвърлете всичко руско", но не се сетих за нито една вещ в дома ми която е произведена в Русия. Русия е жалка държава, жалки хора, жалък лидер. Грешка на природата която скоро ще бъде поправена.

Ех, Мише, Мише... Русия тепърва ще те изненадва. Не всички искат да ходят с жици в мозъците, за да може някой друг да мисли вместо тях.

Прав си, те руснаците отдавна ме изненадват с тъпотата си и с некадърното си разузнаване. Докараха се до просешка тояга, а имат газ и нефт за цялото земно кълбо.

И тази "жалка държава, жалки хора, жалък лидер", според ВЕЛИКИТЕ, определя кой ще бъде президент на Америка, принуждава Великото кралство да напусне ЕС и т. н.

Светът се разделя на блокове. На първо време Европа и Америка срещу Китай и Русия. Добре че за първи път в близката ни история сме от добрата страна на барикадата.

От която и страна да те сложат началницити, ти и такива като теб безхарактерни тролове лизачи винаги ще са от страната на губещите.

Накъдето и да се обърнеш, задника ти все си е отзад.

Тая е изпуснала да включи и извънземните

Задават се много неприятин врагове на короната. Шотландците, Хари и Меган и връх на тортата - руснаците и китайците. Ха ха ха има с какво да плашат чипираните алкохолици.

Изхвърлете всичко направено от Microsoft.

И всичко свързано с андроид.

Така е английски рептили, китайците и руснаците ще ви еват макята много скоро. Но по-важно е за вас да се съсредоточите в това, че скоро ще загубите Шотландия. Да живее свободна и независима Шотландия!

да на запада са нужни спешно врагове - ужасни демонични и тн. за да превръща всичко в свои колонии пазари в съвременното робство

тея докато продължават да си правят глупавите прогнози кога Китай щял да ги задмине, не могат да осъзнаят, че това вече се е случило и Китай вече е доста напред пред деградиралите западни държави

толкова ли кекави сте станали ве англосакси, че " изостанала" Русия стана най-големата опастност в киберелектрониката за вас ве? апят абасралис у кюлотажа

Пак я сърби дъртата путка!!!

Както се казва в една приказка: на всеки сто години целият "цивилизован" свят се изправя срещу Русия, за да си изяде шамарите и да се успокои за следващите стотина години.

Тия злодеи станаха съвсем параноични. Страх ги гони от възмездието, което може да ги настигне...

ново ни казва госпожата ? Нали сме в ерата на технологиите ? Ще става дори по лошо. Русия и Китай - това отдавна е ясно. Друго си е обаче да го повтаряш на висок глас, вдига ти цената. Особенно когато изоставаш и не се справяш, вкл. и икономически ! Е'ми настигнете ги !

А САЩ спряхали да подслушват Меркел, както обеща Обама, като тогава той изрично подчерта, че не гарантира нищо за останалата част от правителството на Германия ... А иначе седнали да реват как РУсия и Китай ги шпионирали и се готвят да ги нападат.

Той Путя скоро ще им запре интернето, не се притеснявай.

путин ще щаповяда на пашата ти ердоган да ти щапре пърдюгана и квичащия дзурляк с рещани биберони и чепове

Още малко и ще се напишка от сртах.

Аз я алармирам за нужда от преглед при психиатър

Защо да натоварца здравната им система? Има и по-лесен начин. Намира си по висока сграда и с вика "Руснаците (или Китайците) идат", скача от някой прозорец. Така беше постъпил един американски генерал в края на 50-те на миналият век.

Тази М доста е поработила върху речта си пред бюджетната комисия на парламента. Така де, откъде ще дойде пара за тези смешни структура ако няма заплаха за националната сигурност.