Коментари - Шоколадът подобрява мозъчната функция | IT.dir.bg
назад

Шоколадът подобрява мозъчната функция

Учените са открили, че редовната консумация на шоколад подобрява способностите на мозъка.

Обратно в новината

Коментари - Шоколадът подобрява мозъчната функция | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво "в бъдеще", то качеството на шоколада вече е паднало. Само прочетете съдържанието на етикета.

Тъкмо да напиша нещо грубо вулгарно и прочетох накрая меко казано признание че нещата в реалността са съвсем други, с две думи ако ядете шоколад от магазина първо ще затъпеете и след това 20 години ще плащате за доктор и лекарства, от 60 до 70 годишна възраст ще имате нужда и от придружител защото няма да знаете къде се намирате и тъкмо като стигнете пенсионна възраст ще умрете. ГМО , Консерванти, Облъчване, Пестициди , КемТрейл и др. са специален "подарък" за нас от Новия Световен Ред /Сатаната/ , добре че не е задълго и дните му са преброени.

ЗАБРАВИХТЕ НА КОЯ ФИРМА Е

За шоколада - ясно. А това кафявото дето се продава в БГ с надпис "шоколад"? За него искам новина да има също.

Изводът от статията е: не яжте шоколад! Вместо него консумирайте чист манов мед (от Странджа), който има по-добри показатели от натуралния шоколад при постигане на споменачтите в материала полезни ефекти. И още нещо много важно за меда: при сериозна трапеза, когато се консумират мазни меса и храни, много е полезно за храносмилането и чения дроб по време на ядене да се прави крачтка пауза и да се приеме една супена лъжица чист мед. Медят има свойството да разтваря/неутрализира мазните храни и така да разтоварва организма. Ако към това прибавите и 1 с.л. натурален яб. оцет, разтворен в 150 мл. минерална вода, ефектът е отличен. След приеманте на горните две неща се прави 15 пауза, и трапезата може да започне отново.

Имам чувството че някой хора колкото и шоколад да консумират няма да им помогне значително...

Ами да ти помогна малко - пише се "някои" (без й), когато става въпрос за много хора или предмети! Сега хапни малко шоколад, за да запомниш урока!