Коментари - Шпионират ви през... секс играчките | IT.dir.bg
назад

Шпионират ви през... секс играчките

Канадската компанията Standard Innovation, производители на "умни" вибратори е шпионирала всички свои потребители.

Обратно в новината

Коментари - Шпионират ви през... секс играчките | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще ни искат да имаме разрешение и да се клатим. Така нареченото Fornicating Under Consent of King. И ще го контролират с джаджите си. Егати перверзиите.

Имаше една лекция, озаглавена IoT, но автора е прекръсти на Интернет на Опасните Неща. То като че ли има безопасни.

Ще отпадне нуждата да се ходи на гинеколог, че даже и някои вътрешни и дерматологични проблеми могат да се диагностират по-лесно. А не може ли вместо управляеми от телефон играчки, направо телефонът да го направят в секс-форма и ще ми спестят от калъфче?

Нокия беше универсален телефон с добър вибратор.

Значи все пак не са открили уеб камерата.

Всяка джаджа в интернет има логове и статистика на ползването. Това е положението. Преценяваш плюсове и минуси и ползваш интернет или ме ползваш интернет. Интернета никога не е бил анонимен и няма да бъде. То и аналогово комшиите знаят кой кого лупка ама хората си се перкат постоянно. Това няма да спре клатенето все пак то е от хилядолетия и даже хората сами си се хвалят кой с кого.

грешиш брат. клатенето спира. ПРЕТОВАРВАНЕ ПРЕУМОРА....На жените се повече ше им се иска, ама мъжете все по нема да могът. нета и смартфонъ прават това.

То стана вече да не можеш и да си го туриш. Еба ти живота. Правете сметка, за колко тъпи ни имат, щом ни заливат с подобни тъпотии.

А дали разбират ако го ползвам отзад? Започвам да се притеснявам...

Да, всички трепнат за тази новина

При положение, че толкова много хора си качват по 1000 голи снимки в нета, постоянно се тагват в Фейсбук къде са и с кого са, не мога да разбера каква е тази истерия от "шпионирането"?!!! Ми то няма нужда да ги шпионираш, те са си екхибиционисти, сами си казват и показват всичко :)

И какво от това?

Телефона, Гогов, на ухото не в гъза!

Тва май е събиране на данни за да си продават нещата, чак пък шпионаж :) много му дреме на некой какво ри се случва в дупките

Абе аз откога разправям, че Big Brother до там ще стигне, че и в гъзиците ви ще бръкне да шпионира. Метанов анализ и на пръцките ще правят. Ама нищо, га е от Канада, шпионирането е демократично, нема се плашите.

Майтап хаххаха. Чак пък темепературата знаели , какво овулация ли чакат хахахах да не ги заплождат без да знаят хахах немоаа да се сапра да се хиля

Със следващия модел моме, със следващия модел. Ама трябва да си го платиш.

То няма лошо, ама пуснете поне някое клипче с някой наш известен политик или политичка. Ще има да се забавляваме, като гледаме как друса увиснали сланини и се поти. И да не забравяте да сложите надпис - храненето преди гледане е на ваша отговорност.

Абе и на Корнелия Нинова съм навит.

То мъже не останаха бе дарлинг, само аналлогови.

затова дами ползвайте аналогов умен мъж...

Те играчките са аналогови, поне можеш да си го нахакаш. Докато виртуалните ти го хакат в мозъка, ще стане страшно.