Коментари - Шведската бойна машина, която се доказа в Украйна | IT.dir.bg
назад

Шведската бойна машина, която се доказа в Украйна

CV90 успява да опази екипажа си от удари

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Шведската бойна машина, която се доказа в Украйна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямата способност на CV90 е да запази живота на своя екипаж превърнат от руските бомби в молекули !!!

Чета и очите ми се пълнят със сълзи от щастие..... Колко много @трепки милеят в "коментарите" си за загробването на България. Незнам какво още остана за унищожаване? То не бе история, изкуство, образование..... Аецове, бтр-и, кинти..... Ейййй голема паплач изпълзя от всякъде, за да защити изконните ЗадОкенски Уропейски и Секви ценности (и проРуски също) Явно никой не му пука за България

Не се безпокой, чалгата е неунищожима!

Челно пробита с РПГ7 - снимки из нета.

То си требе и ние да си купим такива.. да требим орките ако решат да акостират на камчия, вместо на Краснодар

Киев обявява, че ще закупи 1000 бройки от шведската бойна машина CV90. Реално ще ги закупи България, като изтегли нов и заробващ заем, и ще ги дари на УкраИна, защото така е евро и е атлантическо. Приятел в нужда се познава, а бг депутат по комисиона се познава....

ПО добре СЕГА да даваме пари, отколкото, ако Украйна падне 100 пъти повече пари + загинали! Света си е научил урока от Хитлер - мислили са си - отхапа малко теротория-шще му стигне, а то все не му е стигала ... Така че, сега, ще БОЙ БОЙ по РУсия, докато е малка змията. Ти какво предлагаш? Да се снишаваме, белки ни се размине ли? НЯМА да ни се размине ... войната НЕ Е САМО ЗАРАДИ УКРАЙНА, въобще е за съвременния свят - дали ще е възможно съседна по-голяма държава да превзема по-малкия си съсед ...

А ние има даваме 100 ръждясали БТР и отново има изроди, които ореваха света за това колко ни били нужни!! Не сте народ, а сте МЪРША!!! Мизерни мърши, дано отново руските негодници да ви шибат-малко ви е било 120 години!!!

даваш когато имаш!! А ние нямаме нищо! Така че по-добре БТР да се използва тук като както каза президента за патрулна и охранителна дейност! Става смешно когато хора които нищо не разбират от военни работи да дават мнение! Бил ли си в армията ??

селски, аз съм завършил Военна академия и ти казвам, че той е прав... тия бтр-и дори не са в армейско подразделение и НЕ СЕ ползват, схвани го това

На тия БТР-и им се свала купола и се сменя двигателя с дизелов и стават перфектните машини при бедствия и аварии. Нещо което в Червен бряг шаха да го направят за нула време.

Бил е на ма..а си в п..ката ! Такива нашмъркани философи като него са на опашка пред Мустафата на Козяк .

ken libidibi

Каква патрулна дейност- ти ли ще му плащаш горивто? Може да ги използват за полицейски будки- от люка да изскача полицай, и да свири със свирка. А още по-забавно ще е от люка да изскача Румен и да чете реч.

По-кротко, че ще получиш апоплектичен удар! :)))) А тези БТР-ри дори на скрап да ги продадем все ще имаме някаква полза! За разлика от това, да ги подарим. И на всичко отгоре имаме горчив опит. Преди години подарихме танкове на Македония. Не само че ги продадоха, но и още по-злобни към нас станаха.

А защо трябва да им даваме изобщо бе, цървул ! С какво сме задължени на укропитеците ?

Украйна пази Европа от московския фашизъм бе копук! Като мине безпроблемно през Украйна, Путака утре ще дойде да ''освобождава'' Варна и Бургас ! Мамито ти путлерастка!

Боклук дрогиран ! Бедна ти е фантазията какво ще те правят укритие ако си им в ръцете . Най злите кучета доброволци каратели на вермахта . Есесовците ряпа да ядат . Промита кратуно ! Потдържаш страната на най фашизираното племе ! Смръдливецо !

ken libidibi

И какво карат "карателите"? В езика ни няма такава дума.

:))) Абе що не спрете да се майтапите с нас?! Вижте се какво сте написали: Киев -1000 бр. + 246 бр. за Чехия = 1 246. Бразилия е отделно. Досега са били произведени по-малко само от тези две поръчки - 1 239 бр., като "има изгледи" (Ти да видиш!) те да се удвоят до края на 2030 г.! Та това е смешно! До края на 2030 г. са 7 години. Значи ще произвеждат средно по 177 машини годишно! Ма много бе!? И колко войска ще въоръжете с тях? Ние за една бригада купуваме повече бройки Страйкъри! А една бригада се изразходва на фронта в рамките на една седмица максимум. После трябва да бъде изтеглена за попълване и ново тактическо сглобяване на подразделенията.

ㅤ

"CV90 успява да опази екипажа си от удари" Направо ги консервира за вечността.

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2ю ========== Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Мноооого си зле ментално, дрипльо ! Нищо не ти е ясно, отзад в задния двор на европата, на бунището !

По тъп и пълен с лайна боклук от теб няма

Как това е IT новина, че да е в този раздел?

А бе не че нещо, ама да не се окаже че и Глинените са много по добре от самолета от 1970 год Ф16. А шведите тогава п излагаха на същата цена да ни дадат 16 глинена и да построят завод - тоест щяхме да бъдем със затворен цикъл консумативи, производство и т.н. но явно слепия идеологизъм е в сила. Като едно време пари комунизма, на сега с USA. Тоя филм сме го гледали вече...

Ето това са плачевните резултати при използването на автоматични преводачи от дълбоки неспециалисти. Пълна пародия. Гогов можеше поне да се запознае с възприетата терминология, а не да пише за антитанкови ракети. Отделно и самата статия е пълна с глупости като тази, че броня, предназначена за защита от 14.5-мм проектили и до 30-мм снаряди "се представя доста добре срещу РПГ-та". Е, няма такава броня, която да се представя така, освен ако не е реактивна, а тази определено не е -

Тъповата рекламна статия. И помежду другото - длъжни сте да пишете "продуктово позициониране"

Шеговита, коледна статийка..............

И пред кого се е доказала?! Пред Слъцепека или пред Тосачката?

"До средата на септември три CV90 претърпяват бойни щети, като една бройка е пленена от руснаците. Във всички тези случаи украинските войници са се измъквали невредими." Браво на пленения украински екипаж! Или не е пленен? А просто си е изоставил бойната машина?...

Кой ти каза,че е пленен?Радио,,Гаварит бункер,, ли

Ами или е пленен или е избягал, след като не е "загубен". И двете не са причина за гордост.

Напишете сега и една статия за произвежданите български транспортни военни машини и как се продават на международния пазар. И тогава обяснете защо купуваме американски остарели страйкъри, вместо европейско ии българско производство, което е и по-евтино. А, да... по-високите цени определят по-високи комисионни за решаващите политици!

Кой съ дуказъл?! Ма нещу съ ибавъти с калъбълъкъ...

Първо...бахмут падна... Второ...перемогъта не стигна до никъде... Трето...бая загуби И с кво се е доказала машината ,освен да превозва "матриал"?!

струва € 10 милиона парчето ????

Щото ние ги гледаме как Ланцетите ги отварят като консервени кутий бе? ХАЙ СТИГА ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ.

А ние, купуваме остарели американски боклуци за милиарди...

Чехия да закупи 246 бройки. Сделката е за 2.2 милиарда евро. Наще каруци по колко струваха ..... че не ми се рови ?

Запада прави пари на гърба на източноевропейците

Как Швеция е направила пари от Украйна, когато.....ПОДАРЯВА тези машини?

Реклама ?? :)

представя сметката на Чехия , по 10 милиона евра за бройка , на кило колкото швейцарски часовници , не шведски !

Частникът произвежда танковете, държавата ги изкупува от него и ги дава на украинцште.

Няма нищо по-добро от американското оръжие. Грипен мрипен,умните държави копуват бомбандировачите истребители Ф16 от САЩ. Умните политици копуват Страйкъри а не разни CV90 от Швейцария

Умните или надупените?

Тоя, дето вече е руски ли?

Да, дори гледах кадри с евакуация на ранени с тази машина. Концепцията е подобна на танковете Меркава, но с по-леко въоръжение, но това пък помага в меката почва. Ако е вярно, че Путин чака да минат макар и фиктивните избори, за да обяви мобилизация - на Украйна спешно са и нужни нови оръжия и то възможно най-добри.

Руснаците не са използвали и 20% от оръжейния си потенциал, а ЕС почти приключи с оръжията, та чак се наложи да изискват да си даваме НЕРАБОТЕЩИТЕ БТР от България. Щом опряха до нас и 3 пъти идваха да се молят, и САЩ ни застави и заплаши да ги даваме, значи ЕС е приключил. Ако не беше толква трагично за ЕС, щеше да е смешно !

Добре де, след като на Путин толкова добре му вървят нещата в Украйна, защо виете на умряло? Като ви е толкова на сърцето Русия - моля, идете доброволец и участвайте в превземането Авдеевка например, от 2014 година я превземат.

След тебе .... ти към украйната аз към русията, сакаш ли ?

Значи, НАТОто било агресивно и щяло да напада Русия. Обаче НАТОто няма оръжия, а миролюбивата, тиха и никого ненападаща Русия се оказва супер въоръжена като за да напада. Така че според вашите думи доказвате, че руснаците са лошите.

НАТОто има оръжия .... на 10000 км , и им се свидят ... гледат все някой друг да дава. Пример ф16 САЩ са съгласни да им се даде ама не от техните :)

Да, бе, затова внася снаряди от северна корея и дронове от иран :))))))

...нещо си се обАркал, рассията не е използвала 20% от военния си потенциал, а 0,20 !!!

Сапунерки.....

То затва Швеция вече е в рецесия...

Ще си го намерят

Това някаква реклама ли е? Май ще харчим още милиарди ....

Няма. Защото са шведдски, а не щатски. Точно като самолетите.

Шведска стомана.

Швеция има БЕЗКРАЙНИ ЖЕЛЯЗНИ залежи от 70% метал в рудата. В Китай е 20%. Не са нужни логаритмична линейки и суперкомпютри....