Коментари - Шведската бойна машина, която се доказа в Украйна | IT.dir.bg
назад

Шведската бойна машина, която се доказа в Украйна

CV90 успява да опази екипажа си от удари

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Шведската бойна машина, която се доказа в Украйна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шведска стомана.

Това някаква реклама ли е? Май ще харчим още милиарди ....

Ще си го намерят

То затва Швеция вече е в рецесия...

Сапунерки.....

Руснаците не са използвали и 20% от оръжейния си потенциал, а ЕС почти приключи с оръжията, та чак се наложи да изискват да си даваме НЕРАБОТЕЩИТЕ БТР от България. Щом опряха до нас и 3 пъти идваха да се молят, и САЩ ни застави и заплаши да ги даваме, значи ЕС е приключил. Ако не беше толква трагично за ЕС, щеше да е смешно !

Да, дори гледах кадри с евакуация на ранени с тази машина. Концепцията е подобна на танковете Меркава, но с по-леко въоръжение, но това пък помага в меката почва. Ако е вярно, че Путин чака да минат макар и фиктивните избори, за да обяви мобилизация - на Украйна спешно са и нужни нови оръжия и то възможно най-добри.

Добре де, след като на Путин толкова добре му вървят нещата в Украйна, защо виете на умряло? Като ви е толкова на сърцето Русия - моля, идете доброволец и участвайте в превземането Авдеевка например, от 2014 година я превземат.

Тоя, дето вече е руски ли?

Значи, НАТОто било агресивно и щяло да напада Русия. Обаче НАТОто няма оръжия, а миролюбивата, тиха и никого ненападаща Русия се оказва супер въоръжена като за да напада. Така че според вашите думи доказвате, че руснаците са лошите.

Няма нищо по-добро от американското оръжие. Грипен мрипен,умните държави копуват бомбандировачите истребители Ф16 от САЩ. Умните политици копуват Страйкъри а не разни CV90 от Швейцария

Умните или надупените?

Запада прави пари на гърба на източноевропейците

Швеция има БЕЗКРАЙНИ ЖЕЛЯЗНИ залежи от 70% метал в рудата. В Китай е 20%. Не са нужни логаритмична линейки и суперкомпютри....

Как Швеция е направила пари от Украйна, когато.....ПОДАРЯВА тези машини?

Реклама ?? :)

Чехия да закупи 246 бройки. Сделката е за 2.2 милиарда евро. Наще каруци по колко струваха ..... че не ми се рови ?

След тебе .... ти към украйната аз към русията, сакаш ли ?

НАТОто има оръжия .... на 10000 км , и им се свидят ... гледат все някой друг да дава. Пример ф16 САЩ са съгласни да им се даде ама не от техните :)

А ние, купуваме остарели американски боклуци за милиарди...

Щото ние ги гледаме как Ланцетите ги отварят като консервени кутий бе? ХАЙ СТИГА ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ.

струва € 10 милиона парчето ????

представя сметката на Чехия , по 10 милиона евра за бройка , на кило колкото швейцарски часовници , не шведски !

Първо...бахмут падна... Второ...перемогъта не стигна до никъде... Трето...бая загуби И с кво се е доказала машината ,освен да превозва "матриал"?!

Кой съ дуказъл?! Ма нещу съ ибавъти с калъбълъкъ...

Напишете сега и една статия за произвежданите български транспортни военни машини и как се продават на международния пазар. И тогава обяснете защо купуваме американски остарели страйкъри, вместо европейско ии българско производство, което е и по-евтино. А, да... по-високите цени определят по-високи комисионни за решаващите политици!

"До средата на септември три CV90 претърпяват бойни щети, като една бройка е пленена от руснаците. Във всички тези случаи украинските войници са се измъквали невредими." Браво на пленения украински екипаж! Или не е пленен? А просто си е изоставил бойната машина?...

Няма. Защото са шведдски, а не щатски. Точно като самолетите.

Кой ти каза,че е пленен?Радио,,Гаварит бункер,, ли

Ами или е пленен или е избягал, след като не е "загубен". И двете не са причина за гордост.

Частникът произвежда танковете, държавата ги изкупува от него и ги дава на украинцште.

И пред кого се е доказала?! Пред Слъцепека или пред Тосачката?

Шеговита, коледна статийка..............

Да, бе, затова внася снаряди от северна корея и дронове от иран :))))))

Тъповата рекламна статия. И помежду другото - длъжни сте да пишете "продуктово позициониране"

Ето това са плачевните резултати при използването на автоматични преводачи от дълбоки неспециалисти. Пълна пародия. Гогов можеше поне да се запознае с възприетата терминология, а не да пише за антитанкови ракети. Отделно и самата статия е пълна с глупости като тази, че броня, предназначена за защита от 14.5-мм проектили и до 30-мм снаряди "се представя доста добре срещу РПГ-та". Е, няма такава броня, която да се представя така, освен ако не е реактивна, а тази определено не е -

А бе не че нещо, ама да не се окаже че и Глинените са много по добре от самолета от 1970 год Ф16. А шведите тогава п излагаха на същата цена да ни дадат 16 глинена и да построят завод - тоест щяхме да бъдем със затворен цикъл консумативи, производство и т.н. но явно слепия идеологизъм е в сила. Като едно време пари комунизма, на сега с USA. Тоя филм сме го гледали вече...

Как това е IT новина, че да е в този раздел?

Успокой се малко и научи някоя и друга дума на руски, за да си актуален като дойдат пак и ти обърнеш палачинката.

ㅤ

"CV90 успява да опази екипажа си от удари" Направо ги консервира за вечността.

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2ю ========== Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Те нямат толкова техника руснаците, а ти я изкара изгубена/унищожена. Те и албанците бяха 1 милиард, ама барабар с китайците.

:))) Абе що не спрете да се майтапите с нас?! Вижте се какво сте написали: Киев -1000 бр. + 246 бр. за Чехия = 1 246. Бразилия е отделно. Досега са били произведени по-малко само от тези две поръчки - 1 239 бр., като "има изгледи" (Ти да видиш!) те да се удвоят до края на 2030 г.! Та това е смешно! До края на 2030 г. са 7 години. Значи ще произвеждат средно по 177 машини годишно! Ма много бе!? И колко войска ще въоръжете с тях? Ние за една бригада купуваме повече бройки Страйкъри! А една бригада се изразходва на фронта в рамките на една седмица максимум. После трябва да бъде изтеглена за попълване и ново тактическо сглобяване на подразделенията.

А ние има даваме 100 ръждясали БТР и отново има изроди, които ореваха света за това колко ни били нужни!! Не сте народ, а сте МЪРША!!! Мизерни мърши, дано отново руските негодници да ви шибат-малко ви е било 120 години!!!

даваш когато имаш!! А ние нямаме нищо! Така че по-добре БТР да се използва тук като както каза президента за патрулна и охранителна дейност! Става смешно когато хора които нищо не разбират от военни работи да дават мнение! Бил ли си в армията ??

По-кротко, че ще получиш апоплектичен удар! :)))) А тези БТР-ри дори на скрап да ги продадем все ще имаме някаква полза! За разлика от това, да ги подарим. И на всичко отгоре имаме горчив опит. Преди години подарихме танкове на Македония. Не само че ги продадоха, но и още по-злобни към нас станаха.

Киев обявява, че ще закупи 1000 бройки от шведската бойна машина CV90. Реално ще ги закупи България, като изтегли нов и заробващ заем, и ще ги дари на УкраИна, защото така е евро и е атлантическо. Приятел в нужда се познава, а бг депутат по комисиона се познава....

селски, аз съм завършил Военна академия и ти казвам, че той е прав... тия бтр-и дори не са в армейско подразделение и НЕ СЕ ползват, схвани го това

То си требе и ние да си купим такива.. да требим орките ако решат да акостират на камчия, вместо на Краснодар

А защо трябва да им даваме изобщо бе, цървул ! С какво сме задължени на укропитеците ?