Силозът: Какво знаем за най-дълбокия бункер на богатите

Малък апартамент в подземието струва над 1 милион долара и идва с месечна такса от 2500 долара

Обратно в новината

Коментари - Силозът: Какво знаем за най-дълбокия бункер на богатите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно парче от скала и малко пръст пред входа и всички ще останат там вечно

"...идва с месечна такса..." Не, не идва, а се предлага на пазара.

След "Кинжал" парите похарчени за бункера са грешно похарчени пари.

А пък в бункера на Путин има бояришник, както и козички, за да може кремълските извратеняци да се напиват и да правят секс с животни.

Това е добре но само за определен брой богаташи, а още колко има такива като нашите които са станали богати от въздуха, поне 10 % у сащ са милионери, колко жилища трябва да се построят, инвеститора е много по голям тарикат от тези стеахливи гъзове, остров е в пъти по добра инвестиция

Хю Хауи :)

всъщност за милионер/милиардер остров някъде в средата на океана или яхта са безкрайно по-добра опция пред който и да е бункер. о, те повечето милиардери всъщност имат големи яхти и острови ... явно топлата вода отдавна е измислена, а тези в статията още рекламират студената вода като нещо велико!

Филма, сериала, се казва Silo

Освен подземни апартаменти е също шик, да си купиш парцел на Луната. Иначе на Путин бункера в Урал е на 800 м под земята а на СИ в карстови породи на 2000 м. Американците ка им гарантирали среща с американски ядрени снаряди. Три поредни един след друг достигат Путин а 5 поредни достигат СИ. Нито 1 ядрена не може да използва за нападение ядрено оръжие. То е превантивно....за недопускане. Дори психопата ПУ не смее.

нека не забравяме че единствените ползвали ядрено оръжие са американците. нека не забравяме че САЩ редовно ползват снаряди с обеднен уран и правят сериозно замърсяване. дори натовски войници съдят собствените си държави за това.

Тоя филм сме го гледали вече. Казва се Underground.

3000 заряда от средно 15 мегатона правят невъзможен всякакъв биологимен живот на планета с големината на Земята. В момента офизиално е обявенаналичността на 12 000. Само руснаците имат 6 000. На място, в Сибир да си ги гръмнат, няма да остане и хлебарка, даже в Нова зеландия. При 12 000 - земята ще се превърне във втори астероиден пояс като този между Марс и Юпитер.

И след няколко месеца под земята ще превъртят и ще се самоизбият ! Не ги надценявайте толкова само защото са " богати" - Това са деградилрали , алчни и с огромно самочувствие простаци , които ще превъртят само като им спре топлата вода , да не говорим за нещо повече !!

жалко че няма да ги спаси, богатите ако не бяха толкова егоистични, щяха да инвестират в бъдещето си а не в скъпи гробове. Но народа е тотално дебилизиран и нищо не вижда ит това което се задава

Това е нищо, в сравнение с бункера на Путин . Руснаците са го измислили

За балъци. Богатите имат от години подземни градове. Това нито е най-дълбокия, нито е таргетиран към богати. Това е поредната американска измама за баламурници.

Една седмица без коунални услуги /ток, вода и мобилна свързаност/ и се връщаме в родово общинния строй... За който оцелее

Знаем едно, това е капан с може би един вход и изход. Ако се знаят всички входни точки, нищо не пречи да се принудят нещастниците, които са закупили имоти там и си мислят, че ще се спасят от катастрофата, която ни готвят, да се покрият вътре, а след това да погребем изхода така, че да не могат никога да излязат. Ако не разполагат с тежка земекопна техника, си остават вътре вовеки. Едно зло по-малко

Богатите избиват бедните за да може те да са последни на този свят! Сорос,морос,Клаус Шваб,Ротшилд,Рокфелер фамилите които са ви създали тези неофашистки групировки ЕС И НАТО за да може да ви избиват,а ви да им вярвате! Сега видяхте ли кой ще живее повече от вас бустеризирани овци!!! Конспиративните теории са за деградиралото общество вярващи на медиите 4та власт,не са конспиративни,а факт!!! Вземете ги прочетете преди за хулете Русия и Путин за малоумните постъпки на фащ и ес!

Е Путлер какъв, ангел, който ще отсъпи бункера си на чеченските бойци и на беларуските циркови артисти?

Добър е филма. Снощи гледах седми епизод от замундата. "Silo". Препоръчвам.

ХАХАХА .... ИМА САМО ЕДИН МАЛЪК ПРОБЛЕМ .... КОМАНДНИЯ ЦЕНТЪР НА САЩ В ШЕЙЕН МОУНТИЙНС Е ПОД 200 МЕТРА ГРАНИТ .... ЗА ДА ИЗДЪРЖИ НА ЯДРЕН ВЗРИВ И БЕТОНОБОЙНИ БОМБИ ... А ТОЯ ШЕЛТЪР ЩЕ ДАДЕ ФИРА ДАЖЕ ОТ 250 КГ БЕТОНОБОЙНА БОМБА ( 500lbs.)

Апокалипсис ще има само краварате да решат кога ще е! Мамичаката ви д..а

Виждам снимки на бодлива тел, ветрогенератори, пишат за снайперисти, това верно ли ще оцелее!? Не са в ред с главите! Руснаците избушиха бункери с укро и натовски офицери на 160 м без ядрени бомби, тия пишат хуморески.

И кат се събуди - кадировеца ти избушил задният бункер.

Да, присънили му са се едни тридесет метра дълбочина повече. Бункера беше на 130. Почти 400 души останаха погребании там.

Велика, но странно пренебрегвана през десетилетията бъгарска книга и автор! Според мен не пада по-ниско от Елин Пелин, дори го надгражда в по-осъвременен вариант... https://chitanka.info/text/21610-matsakurtsi

то стигнели се до там - евал съм го и живота... Без среда, без приятели и роднини - всичките ще са мортус. Некви банди ще скитат и ще се самоизтребват... Благодаря, не пуша!

Е па, като оцелеят 15-20000 богаташки семейства каква ще е първата им работа? Точно така, да се избият и изядат един-друг. Ще преживеят максимум 6 мес. без слуги и осигурени храна и вода.

Антуража и охрана та им ще ги изядат първи.!

Като му пуснст "Сатаната" или "Сармата" никакъв бункер не ще остане.

са се притеснявали да не разцелят Земята, представям си със 100 какво ще е (както е бил първоначалният замисъл)... Това са приказки и инициативи за бламурници с пари, та да им ги приберат! :)

Натам сме се запътили... Кой на Марс, кой в бункера. Да го д@хат бедните! :)))))

Другото интересно нещо е образователното ниво на тъпаците с милиони. Кой ще нападне САЩ или Канада по въздух? Мексико?)))))))))))))))))

Хора с подобно мислене са "меко казано" ненормални)))))))) Ние сме се родили по образ Божий и ни е дадено да живеем на планетата и да се радваме на красотите й, за какво ми е подобен вид, къртичен живот с лед-прозорци? Пък и всички изследвания на агронауката доказват, че нашта планета може да отгледа над 20 мрд хора без да има гладни. Ресурсите са достатъчни.

Затова ли палят света, решили са, че ще оцелеят? … Хахахаха!

PEYTSCH

От 500-годишен опит народът е оцелял в малки селца и паланки. Шансът да се скриеш в зимника с консерви е страшно изгоден икономически и практически...

Само да питам - те по радиото ли ше им кажат, че бомбите идат, за да почнат да се пренасят натам? 2 дена по-рано по възможност моля!

При вероятно директно попадение първите най-горните нива заминават, а после всичко ще се стича надолу. Тъпо място за бункер.

А, радона, който се отделя от почвата и се натрупва, защото е по-тежък от въздуха? Дори и вентилацията не помага. Хората, които работят под земята не случайно са друга категория труд и много от тях не преживяват дълбока старост.

Аматьорско. Истинските богаташи ще заселят луната и марс изобщо няма да се занимават с бункери. А работниците в МКС ще оцелеят поне малко. Но за да оцелее българинът трябва да изпратим Благо-иконата и 3 чалгопитечки. За да има 3 раси и да ги възстановим.

От началото на ковид епидемията живее в бункер. Има няколко - много е наясно с темата.

Като паднат наоколо руските ядренни бомби ще им трябва храна за 70 000 г. Не за 3 г.

ще ти паднат руски бомби на главата

Ще се забие Кинжал в задника ти и ще то е готино , нали

И на нея

И на нея

Щото решиха нещата с екокатастрофата в Донбас, и почнаха да ни готвят за ясрена ТСВ. Къде се изпокриха "Зелените" политици/чки в ЕС? Процентно имат най-голямо присъатвие в разните парламенти и правителатва в Европа? Не се чуват?!

Като се затворят,ще ида там да им плющъ жените и дъщерите срещу заплащане. То и без това пари за друго няма да им трябват.

Знаем за него че като стане шоуто знаят всички къде е и знаем че вътре че се самоизядат

Най-богатите често са и най-наглите, рептили банкови, пропити във власт и с неадекватни изисквания към всичко, готови да жертват човешки животи, за да си угодят. И тия като са навряни на тясно, с пушки, не ги виждам да живят дълго. Представям си как Бил Гейтс казва на охраната "Държа следващият ковид и ваксината за него, но тази дето работи а не онази дето пускам на бедните народи. Ако ми направите острова на епщайн тука на ниво - 5 ще я получите." Атомна на територията на САЩ няма да падне, те са избрали да има такава върху Украйна. На този етап, нещата отиват на буферен щат, държава, между Украйна и Русия, където да бъде заселен избран народ, да дърпа ресурсите"

И да изкарат в тоя бункер 3 годинки и после? Отровени почви,няма да има население. Без храна,лекарства,качествена вода. Просто тия измислени елити ще са трупове след 3 годинки.

Елита на света, няма много работни дни на сериозна работа свързана с труд, който да произвежда нещо - дали ще е строителство дали ще е нещо аграрно. Така че тия и сега могат да отидат там. Защо след като са толкова богати и имат възможност не си направят супер зицивилизацията, само те, каймакът? Просто без експлоатация на човешкият труд, на други хора елитът не е като да е производителен... Представяте ли си нашите политици, на самотен остров да градят цивилизация от нулата. Да работят усърдно всеки ден да я градят?

Веднъж четох за някаква среща на елитковците от ЕС - те не знам колко бяха, но имаше 8000 фризьори, 12000 готвачи, за масажьорите и келнерите не съм сигурна, и тогава си ги представих елитковците да се събудят на самотен остров и да трябва да се избръснат сами

Лоша работа това, склерозата? Дъглас Адамс - Пътеводител на галактическия стопаджия.

Така е при Западната дИмУкрация. Спец бункери за елита. Господарите-олигарси и техните слуги-политици блъскат света към ядрена война, щото хем ще направят кинти, хем ще намалят населението. Сметнали са, че ядрената война ще им свърши повече работа от разни Ковиди, пандемии, ваксини и зелени фалш-рестарти.

PEYTSCH

Ядрен кофликт започва и свършва внезапно. Собствениците на убежища няма да имат време да стигнат до тях....

Мисля че те знаят, с години, преди това, кога ще го направят.

Задни части, къде завряхте много интересната статия за жените бизнесмени.

Само дето робите на повърхността ще са измрели, а ако върколаците не са се изяли един друг, на повърхността ще се довършат..рано или късно ще им се наложи да изпълзят.

Оигарсите на бай Шваб от СИФ, бай Шорош, Ситито на Лондон и Уолстрийт Силикон Валей...всички си имат бункери. Най-специалните и сигурни били в Нова Зеландия. Защо ни го пускат това? Има риск до 2-4 седмици да започне ядрена ТСВ. Това ни го казват да сме спокойни, че нашите господари ще я преживеят и да не ги мислим.

Абе те да разбутат света да стане ядрена война пък после и вдън земя няма да могат да се скрият от гнева на хората!

Предвидили са затвор ! А гробище ???

Няма да им нужно. Ще преминат в друго агрегатно състояние. Ще се изпарят.

Параноици,сър!

При наличието на ненормалници като Путин, ще се окаже, че са разумно мислещи.

Работа само за мене. Изобщо няма усетят, няма и да се мъчат. Само един път ще ударя и всичко ще бъде спомен.

Къде ще "удариш" , на клутин в жопата ?

Един път ударих в Киев, мнооооого секретна база и на много дълбоко. Доста пушено месо изпратихме за Щатите . Панимаеш!