Скоро в ЕС ще бъде премахнат самолетният режим на мобилните телефони

Писането на съобщения, телефонните разговори и преносът на мобилни данни на борда на самолетите ще бъде възможно след инсталирането на специално мрежово оборудване, наречено "пико-клетка"

Обратно в новината

Коментари - Скоро в ЕС ще бъде премахнат самолетният режим на мобилните телефони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересна военна технология, която бързо преминава за гражданска употреба.

спрат и самите самолети поради липса на горива, съвсем ще станете свободни да пътувате където искате в тази чиста околна среда без повече затопляне и международни обстановки!

Достоверните петролни залежи са поне за около 60 години напред, за тогава ли говориш - след 2080 година? Но технологиите се развиват толкова бързо, че тогава самолети може да летят не с керосин, а с друго гориво (примерно ядрено), а защо не и на друг принцип (напр. гравитационен).

Аз съм човек защото имам нелефон. Без него съм кръгла нула. Не знам нищо за човешката цивилизация, мога само да натискам копчета и да получавам готови отговори. И като ми свърши батерията съм безпомощен.

На каква тарифа ше става преноса на данни и телефония? Ако ще е като за сателитна връзка, да не се окаже, че билета за самолета ще е по-евтин от сметката за телефон.

голяма говорилня ще настане, еврочиновниците пск се проявиха с идея стил да не се продават криви краставици и яйца само от щастливи кокошки. все едни такива фундаментално важни теми.

Лелеее, и сега всички пътници като почнат да говорят по телефона, стюардесата ще е много заета и като ми се надърви рука, няма да има време да ме обслужи.

Само тва липсва - освен ревящи бебета вече ще има и т@паци говорещи по телефона през цялото време....

Те не са зелени и след ковид са направо опасни. Дори 5 буустъра не помагат. А и летят само в слънчево и топло време, извън празниците, когато много обичат да отказват полети. Отделно часове наред пребъркване на джобове и събличане или рентген... Трябва да си "ногу фешън" да ти харесва този начин на придвижване.

Те и в момента някои ти пускат Интернет, ако си доплатиш.

Ама ти да не мислиш, че ще стане безплатно?

5G добре, а кога ще разрешат отново човек да си внесе бутилка с ВОДА?

Нали ти дават вода вътре бе, Ганке. Тая от тоалетните дето я точиш на летището не е годна за пиене.

Тия дето ти ги продават в самолета са точно от чешмата в тоалетната. Нали накрая стюардесата прибира празните бутилки, аз ги пълня и ги зареждам наново в самолета.

След проверката на скенерите може да си купиш каквото искаш от магазините. Въпросът е, че стюардесите не дават да консумираш нищо внесено отвън. Трябва да си купиш в самолета, точно както в кръчмата не ти дават да внасяш отвън.

Не дават само алкохол внесен от вън...

някой май не е летял със самолет а си е говорил на маса със съселянин как е по летищата

Ти кога летя за последно?

Глупости на търкалета...

Това не е вярно. Освен, ако не летиш само с уиз и тем подобни

Защо? Кому е нужно?

Това е за полетите. Междуселския рейс няма промяна. Пускат парното само вече.

Ясно ни стана, че тук повече са путлеристите селяндурини. Дето смятат качването на самолет за лукс, а ходенето до любимата Раша за блян.

Путко, само да ти обясним, самолет ползвам един път в месец и въобще не ми трябва нет! А на теб за един път на пет години за какво ти е?

Щото летиш на близо, ама ти щото си явно доста прост ти е простено.

Ми.. прост съм, негри има и в Европа, за кво да летя 24 часа?

Хората ти намекнаха, че не ти е това нивото, ама се пънеш. Ай у лево бе

Браво простаци. Само така. Демонстрирайте още на какво сте способни щото от писанията ви по долу не сме съвсем на ясно!!

Самолетите ще са само за правителствени и военни нужди, къв самолетен режим за овчи юзери ви гони?

Самолетният режим в телефоните трябва да остане. Не трябва да е необходим в самолети, но за много други случаи е удобство. Например ако влизаш в операционна.

САМИТЕ САМОЛЕТИ!

Всички неваксинирани, ще бъдат настанени в багажното отделение , за тяхно удобство да не се заразят от ваксинираните. Така де, чипирането на хора е в действие!!! След време няма и да Ви казват какво предстои да бъде направено- те просто ще го правят!

Абе, той ковида си отиде, ти още за ваксини плещиш. "Приятно всопмнить", както се казваше в един стар виц.

да на някои това им нанесе доживотна травма както на тъпаците костов им беше виновен и 10 години след катонсе махна сега на същите ще им се явяват ваксинационни кошмари още 20 години

_stankow

Това е изключително важно ! Защото някои граждани летят по един, по два, че и по три часа, в което време са извън обхвата на зомбиращата мрежа. Това не бива да се допуска ! Нито минута без нос, забит в смартфона ! :D

Ех Станков, като прочетеш за самолет и веднага се включваш. Ще следя дали си на форума на лекарства които вдигат "самолета". Лечение ти трябва, консултирай се навреме човече.

Добре, че не си “някои граждани”, а обикновен селяк.

А банани ще се дават ли безплатно на чатърите....????

Не, само вибратори.

Ще може да се ползва само от вакскнираните, защито само техния чип ще отговаря на съответните честоти.

Плоскоземецо, само хабиш въздуха!

то плоскоземец отдавна не е обида, даже напротив, хахах :-) А за ваксните е прав. Съвсем скоро е възможно отново само ваксинирани с минимум 4 бустера, да могат да ползват самолетите по принцип. ако са живи още де.

Остави ги,. Всеки има право на необразованост и лош вкус.

а коги ша премахнат коронавируса и кемтрейлса от самолетното гориво

Когато вдигнеш ай кюто си да е по-високо от стайна температура през Ноември!

твойто айкю, че като финландска температура през зимата,ама е европейско като на акушерката

Много си проЗд бе баце

Няма да го премахнем скоро, все още има гении като теб които трябва да уморим.

бе анадолецо

Те кеймтрейлса си го пръскат директно, не е в горивото. хахах :-) А короната изобщо не смятат да махат.