Skype добавя функция за запис на разговори

Потребителите скоро ще могат да записват аудио- и видео по време на разговори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то Pamela for Skype ми върши много добра работа години наред. Отделен е въпроса, че вече от доста време не съм ползвал Skype.

Където пипне ръката на Майкрософт нищо не никне - от лидер Скайп отиде на дъното.

Напишете в Скайп: Цена на Айфон 10 - като съобщение на който и да е приятел. След минутки ще се появят рекламите на Епъл. Честито!

А смисъл? Който е искал запис, вече е сложил скенер директно на аудиодрайверите. Така не се налага да се мисли каква точно комуникационна среда ползваш.

На Майкрософт им е през оная работа за Бай Ганьо дето няма 5 лева да се обръсне!!! Скайп се ползва за бизнес, аз работя в компания където работят хиляди хора всички използваме скайп който е вързан с Оутлука също. Всичко е много удобно и приятно за работа, и познайте какво компанията плаща а не да ползва наготово и да си мисли ние сме велики получаваме безплатен обяд.

браво !

Разбирач бе.

Откакто Microsoft взе скайпа, той вече за нищо не става. От една страна стана много тежък, а от друга се напълни с много излишни функции от които няма никаква полза.

Уточнявай - няма полза за потребителя. Иначе тези функции са изклюително важни и необходими.

Ей, браво - защо да се мъчат да снифят цялата информация, когато могат да сия ядръпнат от теб :) Ставаш съдружник на АНС безплатно :)

Скайпа го развалиха тотално. Пуснеш съобщение и то не излиза при другият човек, докато не се отвори отгоре. Понякога дотолкова се затуква, че сработва при следващо съобщение, понякога с часове не се получава. Явно докато мине през сърварите на ЦРУ, понякога се тутка. Има случаи в които не се предава. Майкрософт го сбъркаха тотално. Как може с времето нещата да стават по-зле, а не по-добре. Същото с Гугъл. Търсиш думи и излизат резултати в които част от търсените думи напълно липсват. Вместо нещо да се подобрява, то се разваля.

А бе и от преди MS ги имаше тия проблеми. Почнаха май когато решиха да синхронизират повече устройства, от които един потребител може да е онлайн. Било е да звъня на жената от мобилната мрежа и 10-15 минути при нея да не звънне нищо - а сме били един до друг.

Скайп отдавна, да не кажа винаги е имал тази опция. Просто сега и потребителят ще има копие от разговорите, не само ФБР, Майкрософт и стотина хиляди рекламодателя.

Кой е тоя... бе? Защо така прави ?

То и досега си я имаше тази възможност, но не беше общодостъпна :).

тази глупост има ли я още. отрязах я веднага след появата на Viber и Whatsapp. Здраво ги изиграха Майкрософт с този Скайп. 2-3 години още и отива при ICQ.

после кой ще ги прослушва всичките тези разговори? Службите имат ли толкова персонал или ще ползват и нещатни сътрудници? Питам за един приятел, дето си търси работа.

Глупендер, функцията има за цел да записва служебни конферентни разговори и т.н. Такива записи се използват с цел предаване на информацията на неприсъстващи в разговора страни. Аман от промити мозъци.

щото няма 1000 програми с които можеш да направиш това. Не ставай смешен. Как пък не разбра сарказма на човека с предния пост

Никой не седи да подслушва като едно време , сега всеки байт информация в интернет пространството се записва и архивира на носители в специални облачни сървъри под някакъв номер. Утре ако им дотрябва инфо за теб ще прегледат логовете и ако има компромат срещу теб ще го извадят и използват. Скайп добавя просто разширение с което можеш да си запишеш разговора на компютъра.

Не се напъвай толкова. Службите могат да подслушват и записват и скайп и всичко още преди да се появят на пазара, тях това улеснение не ги касае. Аз лично бих ползвал такова удобство ако го имам на лесно. Илюзиите как това приложение могло да се подслупа а онова - не са просто реклама, битка за пазарен дял.