Коментари - Откриха нова планета в Слънчевата система | IT.dir.bg
назад

Откриха нова планета в Слънчевата система

Учени откриха нова планета джудже в Слънчевата система.

Обратно в новината

Коментари - Откриха нова планета в Слънчевата система | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след толкова полети, орбитални станции, сонди и тем подобни, ка са минАвали покрай нея без да я видят?

ОбразОвание ???!!! Май Ви липсва основно такова, "журналисти" !!! :)

Има една планетка се къта между Слънцето и Меркурий. Ама понеже е висока температурата там, е доста светла, пък и като не се отклонява много от слънцето е трудно да бъде забелязана. Пък и ако е под по-голям ъгъл на еклиптиката...

Що пишеш минус бе, душко невежа. В т.нар. "старогръцки" митове, на всеки бог съответства планета - Завс е Юпитер, Хадес - Плутон, Афродита/ Венера, Арес/Марс... Хефест/Вулкан е ковач - огнището му постоянно гори, много е горещо при/на него.

Господин Гогов е хубаво пак да си погледне статията за правопис!

Тази е или Напобиру или Набару

Ако ни набара Нибиру... ще се разхвърчим из целия Космос!

1. - това не са планети кво да ви чета статиите

това не е статия какво да ти четем коментарите...

Аз на тез "статии" им викам матрялчета.

"пояса на Кайпер образование в Слънчевата система" Веднага да се поправи О-то преди да съм го прочел! После да ми се изтрие това мнение, за да не цапа форума.

Те, журналистите, така и не научиха, че "образОвание" е едно, а "образУвание" е нещо коренно различно...

Аз на тея "журналисти" им викам сайтаджии.

Що бе, не си ли чувал за свръх висшето образование, наречено "пояса на Кайпер". Това образование се дава само на свръх талантливи журналисти, като на церемонията по връчването на тапията им се връзва един кайпров пояс около кръста. Отичието е толкова високо, че даже "наградата на Нобел" бледнее...

Аре сега не завиждай на колегата Гогов, че има такова образование! Не могат много хора да се похвалят с извънземно такова :)

Ех ама хубаво е да си "учен" в съвременното средновековие, дето манастира е заместен от научния институт.Хич не ме псувайте: -седиш си в манастира през 10-ти век пиеш си виното,четеш си молитвите и от време на време написваш някое житие или тропар за света ли светец/винаги може да се измисли такъв,в краен случай поръчваш на инквизитора да направи!/ А будалите крепостни да бачкат в полето и ти изкарват за виното! -седиш си в института през 21 век,получаваш си заплатата,гледаш си в плаките от телескопа,и от време на време "откриваш" някоя нова планета от тези няколко хиляди в не знам кой си облак заобиколил Слънчевата система,а пенсията си иде ли иде/. А будалите да бачкат в полето и завода и ти изкарват субсидията и осигуровките!!!

Освен това си и русофил, нали?

А ти чул ли си за стария начин да отговориш на опонент,срешу когото нямаш аргументи - да го обвиниш че има сестра курва.Да доказва ако иска че няма изобщо !!!

След като вече има планета МАКАМАКЕ, тази трябва да бъде наречена ЦИГОЦИГО. Все пак и ние циганите сме дали нещо на света.