След 5-часов автономен полет капсулата "Фрийдъм" върна на Земята четиримата астронавти от МКС

Трима американци и италиански член на екипажа от Европейската космическа агенция бяха приводнени в Атлантическия океан край Флорида

Обратно в новината

Коментари - След 5-часов автономен полет капсулата "Фрийдъм" върна на Земята четиримата астронавти от МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един участник в мисия на МКС каза в интервю , че в момента на скачване и влизане в модулите те удря невероятна смрад, с която за няколко месеца се свиква, но обикновено и мисията свършва и идва следващия . и това не е заради някаква повреда в системите ами просто няма как да се избегне

Никой не се сеща да отвори прозорците и да проветри... :D

_stankow

"падна с парашут в морето" E може ли да се пише така !? :D :D "спусна се (приводни се), с основната си парашутна система в океана, точно в назначения за кацане район"

А бе пак е добре така. Като гледам как все повече им пада нивото на дираджиите, няма да се учудя след някой и друг месец да пише "пльосна са у вудътъ"

Отваряй бузки и мушкай налъма дълбоко Когато фактите говорят даже тапаците като теб мълчат Варела на мъск няма да литне скоро, запаси се с вазелин ще ти трябва

Айде, прасчо налъма пак изквича от кочината. И пак на педерастия те избива? Май наистина, за да си путинофил, е задължително да си педал?

Колко да е полет, повече е свобоно падане

Всяко контролирано движение във въздуха е полет. ако е неконтролирано тогава е падане.

Чакай малко, нали Мъск беше от Вейдър нагоре - фърчат из Космоса и т н... защо тея нещастници все още продължават да ПАДАТ като презрели круши от МеКаСе-то?? с парашути в локвата отдолу... толкова ли няма по-достоен начин за приземяване?

Мъск има по важни задачки: Продава парфюми Акциите на тесла паднаха с 30% + Купи си платформа(туитър) за 50 бимки Варела не лети Пикапа го няма Покривите със слънчеви батерии ги яма Траковете на батерии ги няма Хиперлупа го няма Марс е далече далече Да е луната е далече Фед ще го съди Абе някой вярва ли още на тоя ментак

Боклуко лъжлив,акциите падат и севдигат постоянно. Та зависи откога се гледа, но ако кледаме от 2020 г. са се вдигнали 100%. Все още не си е купил Туитър и е за 44 милиарда. Варелите по принцип не летят. Летят ракетите. Пикапа го има, производството ме у отложено с няколко месеца. Почнаха производството на камионите и първата партида от 100 камиона за Пепси се прави Хепурлупа не се прави за ден. Направиха машини и дупчат тунели на няколко места. Марс е далече и никога няма да е наблизо. Луната не е далече и си има програма за нея - 2025 г. ФЕД няма да го съди.

Малко ли статии има за САЩ, Русия, Украйна и войната, че и тук серете!?

Пак прочетох статията 2720 пъти са я обиколили. Чукче писател не читател ;) Сори

Винаги се връщат гладко избръснати ,сякаш в самолета са се бръснали.

За 5 часа колко брада да им поникне ? Ти горе на МКС прецени че са живели като робинзон ли ?

Едни овладяват Коскщмоса, други се опитват да завладеят съседни държави. Въпрос на философия!

Щото американците не завладяха половината свят. Половината Северна Америка, в т.ч. Аляска, Луизиана, половината Мексико и т.н. и т.н.

Опреснете си годината и векът в който се намираме. Защото ако искате да се връщаме назад цялата ви русия се състои от окупирани държави. Всъщност и България се намира на окупирана от прабългарите територия.

По твоята логика само щото някой се е родил преди теб има повече права от теб.Ми тогава се самоубии бе гьотферен прост

zdrafkof

И пак имат по- малко от руснаците.

Руzzия още взривява влакове.Вече е никому ненужна

Никой не поддържа МКС.

Един приятел има телескоп и никога не е виждал МКС

Той има телескоп. Добре. А ти имаш ли мозък?

Такава станция не съществува

Аз пък цял живот имам две работещи очи, а никога не съм виждал птицечовка. Явно птицечовките са поредната англо-саксонска манипулация.

Да видим след като Русия излезе от МКС как ще я подържат. Русия беше евтин доставчик на суровини и енергия. Казвам беше, щото свърши охолството за сметка на други.

Поръчковите коментари, излиза че вашата русия е подарявала ресурсите си без пари на всеки, който поиска. Да се чудиш тогава руските олигарси от какво са станали мултимилиардери.