17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...1 милион долара в бой..." И аз бих отказал!!! :)))

бая бой за милион долара, и аз да съм и аз щях да откажа! "1 милион долара в бой"

Това не е "Хакер"... Какво "Хаква" ?

BajMihal

Да си чувал за social engeneering? Така като гледам - не. Ами попрочети малко и тогава се изказвай, иначе звучуш смешно...

Предлагал милион... а в джоба имал само 11 хиляди така че тесладжията с право се почуствувал обиден от сънародникът си.

Колко много правописни грешки в тази статия, едвам я прочетох до край.

Направо се просълзих като прочетох статията. Който е живял в САЩ знае, че те са способни и майка си да продадат за 1 милион долара. Смятам, че парите не ги е имало, а може и такъв случай да не е имало и Тесла си прави пиар, както обикновено.

То руснал може ли с нещо друго да се занимава .... бомби, хакерство, заплахи!

"1 милион долара в бой"! Не хваща ли "р"-то бре Гогов? Или го няма в буквара вече това?!?!

из Перник: - Как ще платите? - В бой. - А фрактура ще желаете ли?

От биткойни не разбирам, но по добре от боя. Това що бой ше трябва да бъде за милион долара не знам.

"1 милион долара в бой" - явно не е бил руснак, а от Перник. Те там така мерят всичко. явно много бой го е чакал след сделката, и е решил да си го спести. Някой от Перник да каже все-пак, колко винкела са 1 милион долара?

Това е особено верно за породата милениалс - мързеливи и алчни келеши и още по-верно за тая част то тях който работят в технологичните компании като Тесла. От друга страна Мъск така ги е зомбирал да вярват в булшита му че не знам, голяма душевна борба е било.

Ето и друго обяснение: Служителят със сигурност е бил компютърен специалист с достъп до критична IT инфраструктура. Това води до поне три заключения: 1. Въпросният специалист като нищо взима 200 - 300 хиляди долара годишно, ако не и повече. 2. Този човек отлично знае, че рискът да бъде разкрит е огромен. 3. Простата сметка показва, че да жертваш висококвалифицирана работа в престижна компания и едно от най-високите заплащания в света за три-четири годишна заплата просто не си струва. Оставям на страна хипотезата, че човекът може просто да е почтен и лоялен служител, задоволен предостатъчно материално и доволен от това, което създава със собствените ди ръце и ум.... Трудно ти е да ти го побере акъла, нали ;) Особено, ако вътре кънти мисълта един милион долара....